What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

Mr.T

Member
Tonny said:
@Mr. T nieźle idzie :joint:

człowiek uczy się na błędach, rok temu uprawiałem pod dwoma świetlówkami w sumie 48 wat bez żadnych nawozów (nawet biohumusa)piewrsze dwa tyg były ok ale potem kompletna tragedia , zebrałem może z 5 g, i tak dziwne że coś wyrosło , no ale drugi raz tego samego błedu nie popełnie, :joint:

Tonny

Member
he he co to była za roślnika? fajny szczyyycik :p
ja tez w tamtym roku zaczynałem heh miałem 2 ww, w 2 litrowych doniczkach:p
mam tylko te zdj.

kempamc

Member
nie no kur....a!!! wzialem psa shar-pei no i chcialem isc na spota i pod szklarnie.. w plowe drogi (a mam dosc daleko) jemu odjebalo rzucil sie na mnie gryzc mnie zaczal dopiero jak mu 5x dojebalem najmocniejsza dawka pradu(przez obroze) to sie odczepil bo az kleknal i nie mogl sie ruszac.. co za sku***wiel

mam cala lape w sznytach i na srodku nadgasrtku wbitego zemba i dziure po nim i cale lapy spuchniete :beat-dead ide za ok 2godz bo musze sobie jeszcze opatrunek zmienic a zmecozny teraz jestem... fuck!

wrr.. ladnie wam rosnie ja moze jutro jade do obi i kupuje plyte wiorowa albo osb zobaczymy jakie najtansze sa na boxa:D , tylko uprzednio zadzwonie i zapytam czy kolesie ktorzy docinają na wymiar sa :) dotna mi odrazu kupie wkrety skrece ladnie wszystko i mysle ze bedzie gotowy boxik do konca tygodnia razem z wentylacja i oświetleniem postanowilem ze bedzie 50x40x1.2lub1.5m jak starczy plyty :)

Mr.T

Member
Tonny said:
he he co to była za roślnika? fajny szczyyycik :p

fruit bowl, na flo pachniałą cytryną, i przyznam szczerze że delikatniejszego stafu nie jarałem, w ogóle nie gryzł w gardło

kempamc

Member
rzucilem mu pilke a ten tak zabawy polecial i przyniosl i zaczal sie ze mna droczyc skakal na mnien i gryzl dla niego byla zabawa bo troche za duzo sily ma;/ jak by ugryzl z calej pary to bym reka chyba nie ruszal:/ dobrze ze jest cos takiego jak obroza z funkcja kopania pradem:D bo jak bym chcial goo sila odciagnac (A ciezko bylo rekami) np butem to by mogl sie wpienic wtedy a wolalem nei ryzykowac:D

placjusz12

Member
heh własnie wróciłem ze spotow dziewczynki znów mnie mile zaskoczyły
spot 1 lewa passion1 prawa easy sativa

spot 2 lewa passion1 prawa maroc

pzdr Placek :rasta:

G

Guest

WW f2 by czumek (?)

CastleMix

BambataxErdPurt

Czarny diabeł by drGT
Wszystkie 3 skradzione
przez syna kosiarza...
Jebać szabrowników!!!
:badday:

Last edited:

ss_argus

Member
grunwald said:
WW f2 by czumek (?)

CastleMix

BambataxErdPurt

Czarny diabeł by drGT
Wszystkie 3 skradzione
przez syna kosiarza...
Jebać szabrowników!!!
:badday:

grunwald - naprawdę współczuje Ci stary. A takiego skur....na powinni od razu na porodówce zajebać o ścianę. Człowiek się na zapierdala przygotowując spota, podlewa, dogląda a tu przyjdzie ci taki jebany pasożyt jak po swoje i obczyszcza spota bez żadnych skrupułów. Toż to qurwa gorsza menda niż sarna albo dzik - bo wie co robi.

Pozdr.
ss_argus

tomato

Member
Veteran
no prosze, zaczyna sie plaga...wyrazy wspolczucia ,grunwald...
jednak warto miec kilka miejscowek, prawda ???
pozdrawiam

Somelier

Active member
Wsułczuje grunwald... Bylem dzis na spocie pogoda byla fajna. Ostatnio u mnie sporo padało roslinki zaczely szybko rosnąć. Maroc

Lr facet

skunk#11

Purple Power cross

Lr kobitka niedlugo ją spale hehe

Hasz Plant

To bedzie na tyle reszta fotek w galeri co myslicie ??
Pozdro 600 G. :wave:

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
kempamc jestes dlamnie sadysta,sorry ale jezeli te zeczy tu piszesz, masz moja odpowiec.
rodzice twoje tesz cie tak na prondzie wychowali?
kopnij sie sam,

peace

G

Guest

dokuadnie !!! buhehehehe...zgadzam sie z tobą HC,:D kempa, psa sie nie traktuje żadnym prądem, tylko uczy i tresuje, to fajnie widze, go nauczyles za dla niego zabawa to jest gryzienie czyjejś ręki......NO COMMENTS
sorry za off topic.... ale nie lubie jak ktoś sie znęca nad psami....
pozdro

castlevania

Member
Witam panowie:) oj dawno tu nie zagladałem ( brak czasu ) widze ze zajebiscie wam idzie w tym sezonie, widac tez wielu nowych uzytkownikow ( mam nadzieje ze to dobrze ) ja niestety w tym sezon nie mam nic na spocie:( mozliwe ze wysadze jeszcze kilka krzaczkow chociaz wiem ze juz pozno ale zawsze cos bedzie:), mysle nad jakims indoorkiem ale z tym jeszcze troszke poczekam :)

@Grunwald jak tam sie sprawuje moje potomstwo? widze ze ładnie zapierdalasz :) oby tak dalej, pozdro dla wszystkich starych chłopaczków i powodzenie dla nowych !

D

DepczacyRobaki

A ja myslałem ze to forum o MJ!!A wy tu o jakis pieskach.

ES Nawet niezle jej sie kwitnie jak na 5kompaktow :b

POZDRO!

Last edited:

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
pare fotek z dzisiejszych panienek.wszystkie sa kolo 30+dni

Blubonic x (TBxWR)

SOL Legends Ultimate Indica

SOL Blubonic

i cala armia c99 czeka na miejsce w bloom room,hehe

jak jeszcze dzisiaj zdanze to zrobie zdjencia z out kwiatkow. zaraz tam chyba pujde,hehe

peace