What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

G

Guest

wlasnie czyszcze psg1 :D
trudno sie mowi i sadzi sie dalej. do ziemi poszly Nev haze , cinnamon i santa maria.. troche malo czasu zostalo ale cos tam zawsze z tego bedzie...
zostaly mi gdzies jeszcze pestki fajnego ruderalisa i LR1 ale ni cholery ich znalezc nie moge :/ grrr...

pytanie:

kiedy zaczyna swiecic 12/12 ta duza zarówka nad naszymi glowami??

G

Guest

divinorum, wyrazy współczucia...
Nie szoda Ci pestek Haze? baaaardzo wątpliwe aby doszedł u nas...

G

Guest

Jezeli nie ma warunkow to juz lepiej zebys sprobowal na outa.
Tez dolaczam wyrazy wspolczucia :petting:

Rafix

Member
Z tego co pamietam to ostatni pazdziernik byl bardzo ladny, wiec moze i w tym roku sie uda :) warto probowac. Zycze powodzenia

G

Guest

dzieki za slowa otuchy bo troche mnie zdruzgotalo
Nev. rok temu doszly, no moze zabraklo im z tygodnia czy dwuch,i plon nie byl fascynujacy bo z krzaka wychodzilo ponizej setki ale zawsze cos.. a jakosciowo tez nie bylo tragedii. Tylko malo czasu im na veg zostalo szczegolnie ze na spota je pewnie dopiero za 2-3tyg. wrzuce... szkoda mi nie moze byc bo pestki poto sa by je sadzic a niestety w domu nie specjalnie moge i nie mam nawet lamp i miejsca.. co bedzie to bedzie.. jak sie nie uda to wbrew woli trzeba bedzie wspomagac przez zime czarny rynek albo czesciej pod wiatraki jezdzic.

pozdro 4all :)

G

Guest

Rafix said:
Z tego co pamietam to ostatni pazdziernik byl bardzo ladny, wiec moze i w tym roku sie uda :) warto probowac. Zycze powodzenia

siema rafix co tam sluchac kurde dawno sie tu nie udzielales fajnie ze powrociles na "stare smieicie"
dzialasz cos w in jak tak i potrrebujesz pomocy to wal smialo na pw

pozdr. mazur

tomato

Member
Veteran
ogladalem sobie wlasnie Photo of the Month Nominations i rozwalilo mnie to zdjecie.... :canabis:

12114IMG_00321.JPG

G

Guest

nom niezly krzaczek :D ciekawe czy z niego mocny stuff jest? :yoinks:

ps.: powtarzam po raz setny NIE DZIALA MI PM DOPOKI NIE UZYSKAM 50 POSTOW!!! uff... ile jeszcze musze to powtarzac?

-=VipGrower=-

New member
W tym sezoniku poza odmianami widocznymi na fotkach doszlo jeszcze WRxFB wsumie okolo 220 plantow oj bedzie tlusty out :D Wszystkie planty juz sie grzeja na sloneczku :)

Last edited:
G

Guest

W tym roku, na jednym ze swoich spotów, na którym rośnie kilka Leb27 chciałbym przeprowadzić uprawę pure organic. Chcę mieć tą czystą sativkę jak najczystszą, zwłaszcza że będzie ona przeznaczona na potrzeby własne głównie mojej damy :sasmokin: O ile nie ma problemu w okresie wegetacji roślin, o tyle w czasie kwitnienia nie bardzo wiem jak dostarczyć roślinom odpowiednich ilości P i K aby się prawidłowo rozwijały.

Jakie są naturalne źródła tych pierwiastków, do zdobycia w Polsce i najlepiej za darmo ? :D

Pozdro1410

tomato

Member
Veteran
Tomato , co to za odmiana :) ? Stawiam na PP
no wlasnie nawet sam wlasciciel tego drzwewka nie wie..
And allow me to correct you on the strain.It´s not guerrillaś gusto,it´s only some old bagseed.
chcialbym znalezc takie pesteczki w woreczku z bakaniem... :yummy:

Last edited:
g1enek said:
:
POZDRAWIAM WSZYSTKICH :)

15 passions
5 the church
5 gf x maroc
4 purple power
5 gf x nev.haze
4 maroc
7 cinammons
3 easy sativ
to wszystko :hotbounce:F E M I :hotbounce: ;) ) :)

+ pare WW reg. , 2x NL reg, i 2 Lowryders #2 x White widow aouu ;)

wszystko daje na outa , bedzie ostro ;d

powiedz mi gdzie ty to wszystko posadzisz przeciez tu jest ok 40 krzakow FEMI i jeszce sadzisz z 10 krzakow regular to jest 50 ROSLIN cale pole tej ganji bedziesz mial przeciez po zbiorach tego grassu jakby dobrze poszlo to by ci starczylo na dobrych pare lat chyba ze idzie na eksport troche przypalo to wyglada

Last edited:

-=VipGrower=-

New member
Wszystko jest kwestia dobrego doboru miejscowki zerknij na moj out kilka postow wyzej co do ilosci po zbiorach to fakt bedzie tego sporo ale mysle ze kazdy juz dokladnie wie co z tym zrobic;):D

Ps. swoja droga podziekowania dla esebe i bogusika2 za pestki PeAcE :joint:

Last edited:

michu

Member
Grunwald:
Obornik mozna kupic w duzych workach.
To jest dosc dobre.
Mozesz tez zrobic nawoz z pokrzyw.
Pozdro i powodzenia

hodowca85

Member
-=VipGrower=- said:
(...) okolo 220 plantow oj bedzie tlusty out :D Wszystkie planty juz sie grzeja na sloneczku :)

220 roślin ?!
No to pochwal nam sie stary...tym co tam masz ,jestem ciekaw jak to wygląda...
chciałbym zobaczyć te 200 roślin na słoneczku ,przecież masz aparat...

Grunwald słyszałem ze dużo fosforu jest w popiele...ze spalonych drzew i innych organicznych...albo jak jest np.spróchniałe drzewo w lesie

massiwo

Member
maluch mi sie polozyl

maluch mi sie polozyl

siema, dwa dni temu wrzucilem maluchy pod lampe i wczoraj jeden sie polozyl dzisaj drugi. oba sa we wloknie kokosowym, nie wiem czemu tak jest, najpierw wyszly jakos pierwsze, te z ziemi wyszly po nich ale sie trzymaja i sa grube lodygi a te z kokosa upadly.. nie wiem czy za malo wody czy za duzo, raz je tylko podlalem i w sumie kokos jest wilgotny... komus sie polozyly maluchy kiedys czy jak to ?

pozdro
massiwo