1. zastanawiałbym się nad jakimś impregnatem jeśli tak bardzo boisz się ognia:rberciol said:GanJah uważam, że białe kartki dadzą rade, ale papier musi być gruby. Niosąc ostatnio kartkę papieru na dworze, gdy świeciło mocno słońce, poraziło mnie po oczach.
Chciałbym zrobić growboxa. Mam związku z tym kilka pytań. Jaki materiał byłby najlepszy żeby go złożyć, płyta pilśniowa czy coś innego, żebym miał pewność, że to się nie zapali? Ile może to kosztować i gdzie takie coś się kupi?
Chciałbym zrobić scroga - jakie wymiary małego boxa mogłyby być? czy 65 cm wysokość starczy - a najlepiej,żeby było jak najmniej? Szerokość i długość ok. 50 ? Boxa chciałbym pomalować od zewnątrz na czarno, od wewnątrz na biało. Jaka lampa by się do tego nadawała. Myślę o HPS, ale żeby nie był on hałaśliwy. Chciałbym stealth boxa mieć i umieścić go w chłodnej piwnicy
przypałowotomato said:selasie, mam nadzieje ze ten spot jest gdzies u ciebie na zamknietym terenie ??? bo jak dales takie piekne niebieskie sznurki gdzies na lace....
Biodizel said:(...)
, a zbiorow w szklarnii mozna sie spodziewac najwczesniej w polowie lipca nawet do poczatku grudnia, jest to bardzo produktywna odmiana, niestety przeznaczona na in albo out ale raczej cieplejszego (rownikowego) klimatu