What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

chlodek said:
Mam dość nietypowe, bowiem słyszałem iż mocz stojący ok 3 dni jest mniej toksyczny i moze służyć jako dobre źródło azotu dla roślinek, używał ktoś sików kiedykolwiek?

/ed.
Sam kiedyś z braku toalety nawalony nasikałem sobie do kwiatka poczym zauważyłem jego gwałtowny wzrost...

cannabis sativa said:
o kurwa no niewiem jak ty preferujesz takie nietypowe nawozy to twoja sprawa ale mi sie wydaje ze jak bedziesz lał na sowja roslinke to dlugo niepozyje LOL :pointlaug

Mocz 'po odpowiednim rozcienczeniu' jest tak samo dobrym nawozem jak kazdy inny nawoz naturalny tzn jak kazde gowno/gnojowka :D

G

Guest

dzieki Biodizlowi jest 2:0 dla mnie :yummy:
zgorzel poszedl sie jebac
kwasna gleba tez

11398P1130721.JPG

thx so much !

Tonny

Member
cannabis sativa said:
o kurwa no niewiem jak ty preferujesz takie nietypowe nawozy to twoja sprawa ale mi sie wydaje ze jak bedziesz lał na sowja roslinke to dlugo niepozyje LOL :pointlaug
:pointlaug
a wiesz z czego zrobiony jest biohumus i inne nawozy naturalne? :pointlaug
chociaz z tym moczem to przesada bo za duzo mocznika ale zeczywiscie po rozcieczeniu bedzie ok, :chin:

Last edited:
Własnie przeszła umnie w miescie kurewska burza :( Mam obawy ze roslinki zostaly polamane i powbijane przez deszcz w ziemie... :( ;(
pójde kolo weekendu na spota to sie okarze :(
A jutro ma byc znowu burza :(
pozdrawiam

rberciol

Member
Już Ci napisałem ale napisze tutaj jeszcze raz. Nic im nie powinno być. Ja już jestem po 3 burzach a przy tym b. silnych wiatrach. Jedna łodyżka się nadłamała - tzn wygięła, ale przysypałem ziemią i będzie luz. Nawet jeżeli jej łodyga będzie tworzyć kąt 90stopni, nie przejmuj się. Nic się nie stanie. Jak będziesz na spocie przysyp to ziemią, z łodygi wyjdą korzenie. Peace!

G

Guest

cannabis ej nie chce cie obrazac ale te pytania to masakra, nie moglem sie powstrzymac ! Gosciu skad mamy wiedziec jaka masz ziemie na spocie, pewno ze sie nie oplaca bo lepiej miec z miejscowy o ile jest dobra ale nie rozumiem tego pytania, na czysta logike , jezeli masz dobra ziemie na miejscowe to na kiego chuja kupowac ? a jezeli chujowa to muisisz, ale filozofia...

No to kup ziemie + kurzak + agrofoska czy tam inne gówno... i po kłopocie...
nierozumiem cie...
A apropo jak zmieszasz ziemie kupna z miejscowy jak jest dobra w proporcji 50/50 to tez bd zajebsice rosły....
pozdro

tomato

Member
Veteran
jako ze pogoda do dupy, a na parapecie juz 7 malenstw, postanowilem na szybko zmontawac jakas lampe. moj zestaw sklada sie z pokrywki od papieru xero, od srodka folia aluminiowa, a do tego 4 kompakty 23 W osram dulux economy.
i tu moje pytanie : na jaka odleglosc powinienem trzymac roslinki od zarowek ??? :chin:

E:like this

22085box-1.jpg

Last edited:
C

Ca2

SSkxJB ogólnie składa :) Z amputowanych liści skręciłem dwa baciki ;P takie ciut większe niż seryjnie ;P
Poskładało się zajebiście 8 osób :) Niektórzy chwalili smak i zapach mimo iż to marny liść :) się nie poczaili ;D

Flo

Member
siemka.
u mnie już jakiś czas po zbiorach. doś dlugo nie zaglądalem a szkoda. nic to....nadrabiam zaleglości Heh....

Vortex x Rosetta Stones

ogólnie ziólko bardzo mi posmakowalo. moc nie jest oszalamiająca lecz za to zapach yymmm....., smak i dzialnie jak i wielkość zbioru nie pozostawiają mi miejsca na negatywy. planciki wyprodukowaly ladne, duże, lekko zbite ale jednocześnie ciężkie topy. dodatkowo ponad 300szt. f2
zapach na weg nie dokuczliwy.od początku flo przybral slodką kwiatowo landrynkową nutkę,
z każdym dniem stwal się coraz intensywniejszy.
dym wchodzi lekko, pozostawia drzewny posmak w ustach, po lekkim opóźnieniu wchodzi euforyczny high z dodatkiem lekkiego stoned.

kilka fotek z przed i z samego harwestu

Święty

New member
Pięknie wam rośnie, może ja też będę mieć kiedyś takie ładne zbiory ;) Na razie popełniam mase błędów, ale mam nadzieję, że kolejne uprawy, będą lepsze. Mój głośnik się zieleni, chociaż powoli xD:

G

gelowas

FLO, mistrzostwo swiata! szkoda, ze tak zadko sie udzielasz, bo jak sadze, masz jedna z najlepszych upraw w polskim threadzie.

Kiler, dziwna ta twoja planta jak na WW, co niczego jej oczywiscie nie ujmuje, kolorek ciekawy, widac, ze lepkie i mocno zwarte boby, pewno high thc level.

Ogrodnik, no u mnie tez wczoraj huragan byl, moze lezymy na podobnych wspolrzednych geograficznych ;)

G

Guest

Witam, chcialem wam pokazac dziwny przypadek :) przy roslince zamiast dwoch lisci mam trzy na pietrze, jestem ciekaw jak pojdzie to dalej :)

miał ktoś tak kiedys ?

A oto V x Rs ;) jeden z trzech ( wrzucilem 3 ziarna tej odmianki na wate i 3 pekly, przy kielkowaniu tych nasion potrzebna jest cierpliwosc :wave: )

rogin

Member
h9tric ta roslinka to lekki mutant, ale raczej powinna sie pozniej dobrze rozwijac z tego c pamietam to mialem kilka takich przypadkow w zeszlym roku.

Flo super, gratulacje. Jaka masz lampe i pomieszczenie ? Ile wyciagnełes z VxRS ?

Za niedlogo wrzuce moje malenstwa. Jestem strasznie wkurwiony na siebei bo przez swoją głupote straciłem z 40 zajebistych odmian. Poprostu zapomniałem dobrze ich podlać i uschły :/ Zjebałem jak młody.

peace

LDV

Active member
ja miałem podobny przypadek.

White Widow z femaleseeds. Jeden krzaczek miał zamiast jednej pary liścieni (nie liście tylko tych co z nasionka powstają) dwie pary... czyli w sumie 4.

Później rósł stosunkowo normalnie, nie zauważyłem żadnych zmian :)