C
urban said:szok w wakacje nastepna wycieczke robimy , piszesz sie?
hehehehe nieszok said:a CO??!! jakaś impreza u bogusika się szykuje ? jak tak to ja się jeszcze jednak zastanowię...
o kurwa no niewiem jak ty preferujesz takie nietypowe nawozy to twoja sprawa ale mi sie wydaje ze jak bedziesz lał na sowja roslinke to dlugo niepozyje LOLchlodek said:Mam dość nietypowe, bowiem słyszałem iż mocz stojący ok 3 dni jest mniej toksyczny i moze służyć jako dobre źródło azotu dla roślinek, używał ktoś sików kiedykolwiek?
/ed.
Sam kiedyś z braku toalety nawalony nasikałem sobie do kwiatka poczym zauważyłem jego gwałtowny wzrost...
szok said:ja na przykład miałem obawy jak zobaczyłem gelowasa który wygląda jak PIES'ek od trzeciego pokolenia po dziadku i ojcu,wiecie: wąs, tania katanka dżinsowa,wsówane buty i pieska pewność w oczach [joke!]
hahahagelowas said:a ja mialem obawy, gdy zobaczylem Szoka, ktory ma z 50 lat, dredy do pasa i wyglada jak cool ziomek, a robi dla antynarkotykowki. Urban jak sie ustawial ze Sweetem i zobaczyl za nim Szoka to odwrocil sie na piecie, bo myslal, ze to jego ojciec. aha, to wcale nie jest joke!