What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

C

Ca2

Requiem: co tu dużo pisać... różnorodność w ogrodze:)
U mnie jeden cross i ładna różnorodność. Żniwa co 2 tyg jakoś będą :p

rberciol

Member
Powsadzałem dzisiaj troche nasionek do kubków jednorazowych do boxa, z tym, że kilka kubków będzie posiadało po 2 roślinki. Inaczej by się nie zmieściło :( Ale mysl, że będzie ok. Spota mi zolnierze rozwalili, musze robić nowe, a boli mnie gardło :/ Zobaczymy w sobote

hodowca85

Member
cs dobry jesteś :pointlaug ...wiesz jak bardzo takim zdieciem ułatwiasz nieporządanym osobom dostanie się do twojej dupy ??
ludzie uwazajcie troszkę bardziej !!!

E: Nie rob jeszcze fim-a , narazie bedziesz miał 6-8 odrostów...
najlepiej przytnij jak będziesz miał 14-16

Last edited:

szok

Member
nie no panowie nie popadajmy w paranoję...przede wszystkim to najszybciej do CSa psiarnia by trafiła po IP z którego załadował fotkę ale nie sadze aby rzucili tam 8 radiowozów do jednej roślinki hehe

wiekszym przypałem jest jechac na MMM...a jednak sie jeździ
(ja na przykład miałem obawy jak zobaczyłem gelowasa który wygląda jak PIES'ek od trzeciego pokolenia po dziadku i ojcu,wiecie: wąs, tania katanka dżinsowa,wsówane buty i pieska pewność w oczach. chciałem powiedzieć ze idę sie wysikać w krzaki i spitolić aby najdalej. powstrzymało mnie tylko to że przywykłem już do PIES'ków po tym jak jechałem 4 godziny z dwoma innymi w pociągu) [joke!]

Last edited:
C

Ca2

Skoro już temat okien i parapetu ;)
3x Sensi Skunk x Johnny Blaze (żeńskie)

Inkubator do roślinek :p

Konstrukcja prosta. 2 tacki styropianowe z marketu i akwarium. Jakimś cudem jedno do drugiego pasuje :) i prostym sposobem zmontowałem taki poręczny piko greenhouse dla klonów i rosiczki ;)

W produkcji kolejne 5 klonów. Co z nimi zrobię...nie wiem :) Może ktoś będzie chętny na nie :)

urban

Active member
haha szok dowcip ci sie wyostrzył staruchu

podeslij te zdjecia albo gg na pw bo i tak niemasz co robic po nocach hehe

szok w wakacje nastepna wycieczke robimy , piszesz sie? :D

Last edited:

chlodek

Member
Mam dość nietypowe, bowiem słyszałem iż mocz stojący ok 3 dni jest mniej toksyczny i moze służyć jako dobre źródło azotu dla roślinek, używał ktoś sików kiedykolwiek?

/ed.
Sam kiedyś z braku toalety nawalony nasikałem sobie do kwiatka poczym zauważyłem jego gwałtowny wzrost...

Last edited:

BlinD

Active member
Mam pytanie :

Czy jak zrobie Fim na roślinie kotra ma juz z ponad 10 pieter to duzo ztrace/zyskam/bez zmian na plonie?? bo nie chce zeby wyrosła na 2m a juz jest taka okolo do pasa , a szczycik ma bardzo gesty i intensywnie rosnie wlasinie i trudno dorwac sam czubek zeby kilka mlodych pieter nie odciac;/ oczywiiscie chyba jakies lst zastosuje asekuracyjnie ale nie wiem tez czy dla tek duzej rosliny fim cos da tym bardziej ze malo malo pow. jest w miejscu gdzie ona rosnie

Last edited:

urban

Active member
szok said:
a CO??!! jakaś impreza u bogusika się szykuje :yoinks: ? jak tak to ja się jeszcze jednak zastanowię... :chin:
:moon: :whip:
hehehehe nie
Gelo cos wspominał(kojazysz , jeden z nas - Ubekow haha)
Ale to sie wsyzstko zobaczy

chlodek said:
Mam dość nietypowe, bowiem słyszałem iż mocz stojący ok 3 dni jest mniej toksyczny i moze służyć jako dobre źródło azotu dla roślinek, używał ktoś sików kiedykolwiek?

/ed.
Sam kiedyś z braku toalety nawalony nasikałem sobie do kwiatka poczym zauważyłem jego gwałtowny wzrost...
o kurwa no niewiem jak ty preferujesz takie nietypowe nawozy to twoja sprawa ale mi sie wydaje ze jak bedziesz lał na sowja roslinke to dlugo niepozyje LOL :pointlaug

prosto.pl

Member
ema rodacy! :) no to i ja troche pokoloruje, fotki robione aparatem, pare roslinek zostalo juz wysadzonych, na wysadzenie czeka jeszcze chyba 12 roslinek i 8 ziarenek wykielkowanych dzis idzie do ziemi w tym 4 em x hh x nl i schrom x bs f2 by fish i 2x shaman, oto foty tych roslinek ktore czekaja nw ysadzenie

a tutaj dziwne zjawisko :) z 1 nasionka wyrosly 2 kielki i 2 roslinki

fotki ze spotow zapodam zaniedlugo jak bd szedl podlac roslinki

pozdr

Last edited:

-BaczeKK-

New member
Witam Witam :) ladnie jedziecie z koksem u mnie tez sie zieleni :D 12 ziomkow z tego 3 na spocie.. pozniej zapodam fotki :D

musze je wysadzic jak najszybciej bo w tych kubeczkach to lipnie widac ze torche suche w porownaniu z tymi na spocie :)
POZDRAWIAM !

G

gelowas

szok said:
ja na przykład miałem obawy jak zobaczyłem gelowasa który wygląda jak PIES'ek od trzeciego pokolenia po dziadku i ojcu,wiecie: wąs, tania katanka dżinsowa,wsówane buty i pieska pewność w oczach [joke!]

a ja mialem obawy, gdy zobaczylem Szoka, ktory ma z 50 lat, dredy do pasa i wyglada jak cool ziomek, a robi dla antynarkotykowki. Urban jak sie ustawial ze Sweetem i zobaczyl za nim Szoka to odwrocil sie na piecie, bo myslal, ze to jego ojciec. aha, to wcale nie jest joke! ;)

G

Guest

SantaMaria Zbawicielka

SantaMaria Zbawicielka

tu w chruszczu nawet osy pala...
SM 3tydz. ,out, ok 50cm... az niewiarygodnie zdrowo rosnie

Originally Posted by szok
ja na przykład miałem obawy jak zobaczyłem gelowasa który wygląda jak PIES'ek od trzeciego pokolenia po dziadku i ojcu,wiecie: wąs, tania katanka dżinsowa,wsówane buty i pieska pewność w oczach [joke!]

hehehe Tos mu pojechal po ocenie :D

Last edited:

urban

Active member
gelowas said:
a ja mialem obawy, gdy zobaczylem Szoka, ktory ma z 50 lat, dredy do pasa i wyglada jak cool ziomek, a robi dla antynarkotykowki. Urban jak sie ustawial ze Sweetem i zobaczyl za nim Szoka to odwrocil sie na piecie, bo myslal, ze to jego ojciec. aha, to wcale nie jest joke! ;)
hahaha
to sweetu przeszedl obojetnie kolo szoka bo wydawał mu sie za stary haha

szok

Member
dupa jasiu: własnie nie zajarzył bo wydawałem sie za młody a mialem miec ponad 30 a nie wygladam !!!

żADAM SPROSOTOWANIA NA OGOLNYM!!!