What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

G

Guest

sweet-dreams said:
noo chlopaki mega fajnie wam rosnie ja jak bede mial jakis aparat pokaze planty na out a w miedzy czasie zobaczcie co znalazlem

http://rickyseeds. com/_wsn/page3.html

hmmm ktos sie skusi na te pestki :D

$20,000.00 Canadian funds (10 seeds) <-- troche drogo :yummy:

btw. ponawiam pytanko:
zgorzel u siewek
- czy jesli to siedzi w ziemi moge to jakos wytepic
- czy ten syf atakuje tez starsze rosliny czy to tylko zaraza u siewek ?

akcja - reanimacja i need :1help:

:abduct:

LUKAS

New member
Z tego co czytam to nie tylko ja jestem poszkodowany przez naturę. Można by wręcz założyć temat " Co w ogrodzie zmarzło Ci" , mi z 45 szt. przetrwa może 10....fcuk!!!!

Święty

New member
Jestem po dłuższej nieobecności (brak neta). Box gotowy pracuje jak należy. Pierwsze foty robione tydzień temu:

miesiąc od wykiełkowana. podlewam około 2 razy na tydzień 50ml na litr Biohumus Forte + tabsy CO2. Jeszce nie kwitną i strasznie śmierdzą jak na 2 tak małe roślinki...

PS. Masterlowy lipnie kiełkują ale kiełkują. 3 po około 5dniach, 1 po 3tygodniach, 1 po 4tygodniach od wsadzenia do ziemi... Czy to już rekord? hehe ;)

PS2. Jak widzicie w boxie sa tylko 2 ML. 1dałem qumplowi, 2 są jeszcze bardzo malutkie - jak się jeszcze trochę ociepli to na outdoor wraz z 5NL.
Pozdro dla wszystkich Dzieki dla Fisha, niech Cię Jah błogosławi xD

Cinnamon

Member
KILER said:
Małe to moje "słoneczko" bo tylko 150W

Możesz wrzucić fotki roślinek w całej okazałości ?

@Święty bardzo fajny z tym głośnikiem :].
Niezbyt wysoka temp. panuje wewnątrz :chin:.
Czego użyłeś do oświetlenia ?
Skoro śmierdzi to może zainwestuj w jakiś filtr ? - nawet własnej roboty - ten wentylator na drzwiach rozumiem, że wyciąga powietrze ?

Peace iG... :kissass:

Fish131

Active member
Ten post pasuje raczej do tematu wesoly pokoj bo to co zobaczycie za chwile rozwali was!
Zakupilem jakis czas temu grama passiona od pewnego Pana. Jezeli ktos wie od kogo mozna m.in. kupic passiona ten wie o kogo chodzi...
Zaplacilem 25 zl i dzisiaj przyszla do mnie dlugo oczekiwana przesylka... Jak ja otworzylem to hmmm jebnalem smiechem...
Zreszta zobaczcie sami:

Foty bardzo slabej jakosci ale widac o co chodzi... Spodziewalem sie jakiegos topka a tu dostalem hmm pokruszone liscie i lodyzki...
Masakra...

PS: Jezeli ktos wie od kogo to mam to niech zachowa to dla siebie... Ja nie chce nikomu robic kolo dupy, wiec bez "nazwisk" Panowie!

Edit:
Święty ladnie ladnie! :)
Bardzo ciekawa konstrukcja ;]
Jak roslinki beda wieksze i beda kwitnac to dostana od wujka Fisha papu w postaci PK13/14 i Terra Flores hehe.

Last edited:

Fish131

Active member
Miras nie wiem i sie nie dowiem... Przeciez to sa same liscie kurwa! Jakbym pociagnal bucha z tego to bym sie chyba udusil... Wole wyciagnac GFa i zapalic cos porzadnego :)

BlinD

Active member
Kurde nie wiem co sie dzieje.. miesiac temu trzymalem normalnie sadzonki w szkalrni i rosly swietnie pomimo dosc czestych przymorskow w nocy.. teraz ostatnimi dniami jak sie porobilo ladnie wysadzilem troche roslin na psota.. wszytskie prawie zdechly... i dizisja patrze i nawet w szklarni pozdychaly mi na szczescie tylko pomidory... u was tez zniszczyly cos niedawne przymorzki?? zapowiadali -2 jakos na slasku to myslalem ze u mnei w centrum bedzie z 0 ;/
btw. czy to normalne zeby jum meskie rosliny normalnie kwitly.. bo 2 krzaki normalnie juz produkuja jaja i niebawem chyba zaczna sypac pylkiem...

A

akap13

hehe Fiszu ale dostales zaprawke, hlehle, chyba bym typa zabil smiechem.
Blind, orientuj sie teraz bo meszczaki namieszaja Ci w ,zielonych` planach.

Esc

New member
U mnie na spocie wszystko rosnie wporzadku ...

To jest Purple Power x nie wiadomo co hehe znalazlem te nasiona w kwiatach pp z femaleseeds z tamtego sezonu aut nie powino ich byc bo nie mialem zadnego samca ...Rosna na dworze od 25 marca :yoinks: twarde sztuki.

To Lr

I to tez Lr

A tu te same obydwa razem tak zwany duet hehe rosna na dworze od 2 kwietnia.

I na koniec tez Lr te sa jeszcze bardzo dziecinne rosna od 29 kwietnia. Jak widac nic nie zmarzlo przetrwaly mroz i nawet troche sniegu hehe. Pozdro elo :wave: Hey fiszu bardzo smiechowy ten gram co kupiles nie trzeba go spalic zeby sie usmiac hehe.

Last edited:
G

Guest

ladnie dajeci epanowi w tym roku widac z roku nar coraz wiecej ludzi obseiwa nasz kraj :)
HC Ty jak zawsze dajesz ostro piekne odmiany i piekne zdjecie
drbardzo ladny ten twoj scrogaby tak dalej

a co mi rosnie nic nowego od ostaniego razu, ale cos tam sie pomalu tworzy

purple rhino fajnie dostaje kolorkow juz w tak wczesnym stadium rozwoju

i cala reszta 20-21 na 12/12

Last edited:
M

muciek

Troszke urosły i napuchły od ostatnie updata. Jade teraz na Plantonie K, ferro-aktivie i Aqua Plancie B w zastępstwie za dolomit.

Mimo, że przez flesza aparatu słabo widac to Cindusie ładnie sie 'oszroniły' :D
17184IMG_2480-med.JPG

Prawa strona boxa (Nie udało mi się zrobic ładnego foto całosci :( )
17184IMG_2484-med.JPG

Najdorodniejszy ;]
17184IMG_2483-med.JPG

g1enek

Member
Hello, czy temperatura okolo 20 do 25 stopni (nie wiem dokladnie, bo nie mam termometra ;D)jest odpowiednia w boksie ?? Zawsze mialem problem ze bylo za cieplo , ale w nowym boksie ( 8 wiatrakow , 250W + 8 kompaktow) jest wlasciwie chlodno , ale roslinky ladnie rosna.
Dodam ze narazie same sadzonki.