What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
no to cos tu pokaze co mi rosnie teraz,hehe

mam pare fajnych MK-Ultra,WW,SD IBL,Blubonic,Sadhu,Sagarmata mix,Sensi Star x Sensi Skunk,Fantaseeds mix,Nothern Lights, Maple Leaf Indica.........

MK-Ultra

664IMG_3461.jpg

664IMG_3459.jpg

664IMG_3452.jpg

i na koniec swieze Skush buds

664IMG_3446.jpg

664IMG_3450.jpg

umnie jusz tesz wysadzilem kwiatki na out. niewiem jak tam im idzie. niedlugo tam pujde i zobacze czy sie im dobze rosnie czy nie, pogoda powoli robi sie ladna,hehe

peace

C

Ca2

CS - z takiego zdjęcia się wiele nie dowiemy.

HC - Niezły taśmociąg. Na każdym foto ogólnym w tle widać kontrast:D z jednej strony nic nie kwitnie a z drugiej same spuchnięte szczyty :D Po jakim czasie dosadzasz nowe rośliny? I co ile tygodni (2? 3? 4?) masz żniwka ;P
Coś mi się wydaje, że ty co tydzień dożynki obchodzisz ;)

WeedTime

Member
niezla dzungla HC, szczyty skush wygladaja bardzo smakowicie hehe,

cze RD fajnie ci rosnie, z tego co widze bardzo dobrze sie rozkrzewia, ciesze sie ze pestki dobrze Ci slurza ;] pod jakim swiatlem trzymasz ?

pozdro

bogusik2

Member
HC przedostatnie zdjęcia wygląda jak idealnie wykonane grzechotki dla dzieci w kształcie topa ;p hehe (pierwsze skojarzenie hehe) - niesamowite :D
P.S. Twoje geny biją wszystkie inne u mnie na leb :D :respect: WRxA już sie pochylał haha Będzie opasły top :p
RD zainspirowaleś mnie do użycia jakiegoś efektu :D Padło na melancholijną sepie hehe
I tak pierwsza dama: White Russian x Afghani, potem Hells Angel, Vortex i fotka całości (widać 2 przesadzone roślinki - zobaczcie rożnice między 400W na 1m2 a 400W na 0,4m2 :D Wczoraj przesadzasłem je hehe Mam nadzieje że sie podobają ;)

E: Dodam że maja równe 5 tygodni flo... Te przesadzone o kilka dni wiecej. pzdr

Last edited:
G

Guest

witaj hot c jaka jest powierzchnia twojego pola uprawnego i jaki hps świeci
ładnie ci rośnie :yummy:

Witam WT nasionka bardzo fajne :D teraz czekam na to żeby sie określiły może za parę dni będę już coś wiedział :D Światło obecnie to 650hps (250+400)...

Bogusik2 mi zapał już popsuła jedna osoba z forum ale jebać to zazdrość dupę ściska... Uważaj żeby i do Ciebie sie nie dojebał... hehe

HC jak zwykle zostaje bez komentarza :D

Capslock20 Hot ma elektrownie w domu, dach szklany nad roślinkami i to właśnie daje mu tak piękne budz... hehe a i jak sie urodził to mam zamiast kupić mu zabawkę kupiła mu małego kwiatuszka którym miał sie opiekować nio i tak oto powstają nasionka z ktorych rosną potwory :D hehe Mam nadzieje ze Hot sie na mnie nie wkurwi...

Pozdro6oo

G

gelowas

Hot Cargo, please zapodaj fotke samej Maple Leaf Indica, z gwiazdkowych pestek od mamy :D
bardzo ladne budsy, widac manicure z sercem

bogusik2, trzymam kciuki za twoje planty, zapewne jeszcze ze 3tyg im zejdzie, takze na mmm nie idzie sie wyrobic... wezme pare bobkow wiecej ;)

grunwald, przyloz sie do erdbeer x purpurea t. , znajomy mi mowil, ze gdyby zawiazac komus oczy i podlozyc pod nos szyszki tejze odmiany to ewidentnie wskazalby zapach szarlotki, kozak sprawa, tez to sadze tak sie nakrecilem hehe, pozdro!

BlinD

Active member
ja p*** wlasnie wrocilem ze spota i zauwazylem ze chyba jeszcze troche za wczesnie bylo na wysadzenie... z 12 roslin przezyly 2 najmniejsze... jedna ktora miala juz z 30cm ze szklarni zenska jakby uszlo z niej cale powietrze zgiela sie na pol i czobkiem dotyka ziemii ;/ z reszta wszytskie tak sie porobily... nie poschly tylo maxmymalnie stracily turgor i z tego co widze nie odzyja raczej / wielka Dupa ;p

bogusik2

Member
Gelowas no niestety pewnie niedojdą na MMM.. jeszcze ten tydzień, chociaż bede je uważnie obserwował.. moze 7 tygodni im styknie (liczmy na cud hehe).. Na lolka z WRxA na pewno uszczkne hehe
Pozatym dziś miałęm dzień wykonywania przelewów ;p zioło opłacone i już idzie hehe
Nie bedziemy palic dużo mojego ale tez pyszne i swojskie :p pzdr
E: Blind wspolczuje :( ale nie łam sie!!! W zeszłym sezonie moje tragicznie zmarłw WWf2 tak miały i to w lipcu! Po posadzeniu rosły kilka dni a potem czubek do ziemii ale też nie do konca wiem dlaczego - być moze dlatego ze była wtedy zimna burza (nie wiem czy nie z gradem - odjebane)..
Odżyły szybciutko - jak przestanie być zimno to i Twoje sie poprawia ;)
Weź gorącej wody i je nią podlej zeby im było miło w korzonki hehe pzdr

Last edited:
A

akap13

Czolem
ej LDV wyluzuj czlowiek i nie szczekaj tyle
bo, jak bedziesz mowil zawile
do ludzi brzydko i niemile
to wyladujesz z zerznietym dupskiem w Chile.
kapiszi

weg 3 tyg, hps 250, nawozy tripak od GHE, ziemia uni, woda osmotyczna

ma ktos jakies doswiadczenia z tymi odmianami?

pozdrowki i wiecej wyrozumialosci co poniektorym

Azzzzzz

Member
Veteran
Gangster Akap13: trzymasz regularne nasiona w zbiorowych doniczkach ?? chcesz je do konca w nich trzymac nawet jak pokaza plec ?

W sumie sie juz kiedys zastanawialem czy jesli mam regularne w jednej donicy
i wytne meskie po ujawnieniu to czy w donicy korzenie tego meskiego nie zgnija i nie zaszkodza pozostalym panienka ??

Pozdr

A

akap13

no wlasnie Azzzzzz mam z tym problem i mala rozkminke, chyba popelnilem gafe, zobaczymy. ma ktos siakis pomysl z nawadnianiem, by juz ciezko jest dotrzec, a co dopiero pozniej?
chcialem sprobowac, koryta maja po 60 litrow, bede wrzucal zdjecia na biezaco.
wlasnie czekam na lampe Osram Plantastar 400W ( na flo ), przyszla rozjebana bo te tloki z firmy kurierskiej -Masterlink- rzucali towarem a lampa to delikatna sprawa.

LDV

Active member
erdbeer x purpurea t

widze ze sie u dunczykow pozapatrywaliscie w kulki.

kiedys 4eVer mial BIG THC podobno krzaki rosly olbrzymie w huj...
widzieliscie to gdzies tam? Jak macie kontakt z jakimis growerami dunskimi to sie zapytajcie. Krzaki bez kitu mialy powyzej 3 metrów na bank tej odmiany jak nie 4...

G

Guest

mam problem otuz zgorzel wdarl mi sie do sadzonek 3 tygodniowych
pytanko:
- czy jesli to siedzi w ziemi moge to jakos wytepic
- czy ten syf atakuje tez starsze rosliny czy to tylko zaraza u siewek ?

L&M

Member
@LDV coś Ty taki nerwowy ostatnio?! wyluzuj ... :pPP
@Blind pewnie przmarzły ... w ogóle to powiedzcie jak tam z waszymi outami.. u mnie w nocy było 0 st C, jak jest ponizej 5 st to konopie zdychają chyba .. taki małe... , dobrze że jeszcze nie wysadziłem, i tak pewnie bede wysadzac dopiero po zimnych ogrodnikach czyli koło połowy maja

w ogóle masakra , matura w piątek, zapalcie jointa w mojej intencji bo nie wiem jak to będzie ;((

powodzenia

baku

Member
hehe zapalimy jointa i to nie jednego :joint: wogóle widze że wiele osób ma problem z przymrozkami ale co tam trzeba żyć dalej, respect dla HC i bogusika mam nadzieje że dozyje takich czasów jak zobacze coś takiego u mnie w domku :D

G

Guest

przymrozki daja sie we znaki...a BIG THC...??:) Widzialem foty, forewer mial kulki ale podobno byly stare, ciekawe jak z kielkowalnoscia..pamietam ze strasne monstery rosly z tych malutkich nasionek :) na pewno wieksze niz te szklarniowe potwory. ema