What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

bogusik2

Member
hyhy Fish Ju noooooooł it!! :D hehehe Szkoda ze pierwsza paczka zaginela ;/
Tym wieksze podziekowania dla Pana E. :) hehe napisalem mu że nie dochodzi i potem że nadal nie doszła :p Od za drugim razem odpisal że nowe nasionka już poszły hehe
Naprawde spoko grower :) hehe mam nadzieje ze potestuje troche moich wybrobów :D hehe pzdr

BiZZY

Member
A ja tez mam sionka od Pana E. z D.
Tylko, ze wszystkie odmiany mi sie pomieszaly i nie wiem co jest co ale jak podrosna to bede mniej wiecej wiedzial.
Wszystkie wrzucilem odrazu na spota tak jak Kov to robil i wszystkie rowno i szybko rosna.
Mialem tak samo jak grunwald blizniaczki ale byly male i wolno rosly wiec je wywalilem.
Nie wiem jak u was ale u mnie najszybciej kielkowaly erd/purt x purple jam.
Za niedlugo pozycze cyfrowke i popstrykam jakies foty, pozdro all cannabis grower's!

Last edited:

Korlic

Member
Spoting :) Kurde jak patrze jak wam sie w ogrodkach zieleni to amm ochote sie wybrac na spota :] Pogoda dopisuje więc pakuje bag i ide pooglądać jakieś dobre miejscówki na tegoroczny outdoor :) Sadzonki już ładne sie robią wychodzą już pięciopalczaste piętra (czytać liścienie, piętro jednopalczaste, potem 3-palczaste i pięcio) w czasie tego dlugiego weekendu planuje sianie ziarna ;) Dobra ja sie ubieram i ide w trase :] Cu

Fish131

Active member
Wlasnie pociachalem GFy na male topki :)
W sumie juz jest suche- schlo 4 dni wiec nie dlugo ale topy nie byly duze wiec tez duzo czasu na wyschniecie nie potrzebowaly...
Strasznie klejacy weed hehe. Jeszcze teraz zostawiam je na talerzach tak na wszelki wypadek jakby tam jakas wilgoc jeszcze byla... Tutaj jest tego 78,8 g. Wczesniej scialem jednego GFa i bylo go 21,4 g wiec w sumie daje to wynik 100,2 g spod 150W czyli 0,66g/W. Wg mnie niezle...
A tutaj fotosy- niestety juz robione telefonem :badday: ale widac to co trza hehe

Niedziely obiadek? haha

Pozdro!

Last edited:
mam taki problem wsadzilem 4 pestki femi great white sharka a 1 zostawilem na nastepny sezon i dzisaj zobaczylem ze ta pestka jets troche peknieta i niewiem czy mam ja wsadzic czy da sie przetzymac na natepny sezon (nieiwem czy byla juz wczesnej pekniete czy teraz pekla)

kubstyl

Member
@cannabis sativa - weź ja zasadź lepiej, bo jak jest peknieta to wyschną jej te "wnętrzności" i na nastepny sezon nic z niej nie bedzie
pozdro:D

R

retbatler

przy niedzieli co w ogrodzie

przy niedzieli co w ogrodzie

Powitać Growerów.
Kompleksów można dostać oglądając zdjęcia coponiektóre :)

W boxie blueberry się scroguje:

a na parapecie oddział samobójczy frontu wyzwolenia judei:

Pogoda przegięcie - wczoraj się opalałem, a dzisiaj piździ, że z domu się nie chce wychodzić.
Chyba maraton filmowy urządzić tylko... i indica party.

Pozdro

rogin

Member
Fuishu profeska 1 klasa !! tak trzymac !

Zestaw małego jaracza:

Palonko w bletce to Erd/purt - bardzo miła faza, typowo towarzyska
peace

Last edited:

g1enek

Member
retbatler no ladnie blubery rosnie, tylko czekac :) widze ze czekasz z sadzonkami zeby wrzucic je na spota, good work soldier :>
Fish - niezly ten grejfrucik, pewnie slodki :)
Co myslicie o wg mnie najlepszej w tym sezonie odmianie outdoor krzyzwoke Grapefruita z Marockiem :) . Czekam na 10 nasionek , pozdro
/edit :
Tak sobie jeszcze przypomnialem, jest jakis dobry stymulator kwitnienia do 50zł . ?

Last edited:

BlinD

Active member
siemano... u mnie 5 roślin jakiep osadzilem aouddor w doniczkach w szklarni outdoor juz pokazalo plec 2meskie 3 damki :) mam pytanie: czy oplaca sie teraz porobic klony na outdoor ??

castlevania

Member
tak z innej beki

@retbatler - jestes fanem ksiazek Grzesiuka czy jak :)tak patrze na avatar :D ja własnie skonczyłem wczoraj czytac "pięć lat kacetu" i chociaz nigdy nie ciagneło mnie do czytania i nawet lektury w szkole ani jednej nie przeczytałem to polecam tą pozycje kazdemu :) pozdro

baku

Member
mam takie małe pytanko :D
czy mogę do uprzednio przygotowanej ziemi na spocie wrzucić wykiełkowane nasionka bo nie mam możliwości potrzymania ich w domu ??

temperatura w nocy przy ziemi to około 15*C/// co wy na TO?? :chin:

R

retbatler

hehe, chciałem mieć inny avatar niż homer simpson (no offence:) i zastanawiałem się czy jeszcze ktoś zna Grzesiuka :D

książki zajebiste a i piosenki niektóre coś w sobie mają, Grzesiuk zajebisty facet był

pozdro :smoker:

bogusik2

Member
hyhy to moze ja tu coś napisze :p (z homerem, który niechetnie poddaje sie testowi trzeźwości w avatrze :D hyhy)
Ksiązki jego żadnej nie czytałem :p Ogólnie nie chce mi sie szukac dobrych polskich pozycji tylko jak już to za coś zagranicznego sie lapie.. jakie jescze fajne tytuły tego pisarza znacie?
Fish ja niedawno skończyłem ostatki mojego GF (miałem 2 - około 5-6g z obu haha) Bardzo spokojowe ziolko :D Ciekaw jestem jakby mi wyszło niezapylone (paliłem GF od jednego z forumowiczów haszysza niedawno i musze powiedzieć ze zaluje ze nie mam teraz kwitnących rośłinek GF ;p Odmianka super. pzdr

Cinnamon

Member
@BlinD - jeżeli masz możliwość to rób klony ;-).

btw. @Fish'u napisz coś o klawiaturze jaką masz :] - logitech jak widzę :D - nosiłem się z kupnem bardzo podobnej klawiatury :].

@mirek123 - do 2 tyg. max

Peace iG... :kissass:

Last edited:

Korlic

Member
retbatler
Grzesiuk? :] "Pięc lat kacetu"? Bardzo dobra książka podobała mi się :) Realnie ukazuje życie w austriackich obozach koncentracyjnych :) Dzisiaj byłem na spocie tylko czekam na jakis hajsik kupuje glebe saperke do plecaka i sadzimy :)

Bogusik
Stanisław Grzesiuk wydał 2 pozycje - "boso ale w ostrogach" i "pięc lat kacetu" drugą moge polecić gdyż czytałem pierwszej niestety jeszcze nie ;)

Oto jak wyglądali więźniowe Mauthausen i Gusen (autor przebywał w obu) zaraz po wyzwoeniu

Mauthausen-survivors.jpg

Last edited:

baku

Member
odpowiecie mi na pytanko znajdujące kilka postów wyżej??
co sądzicie o takiej selekcji przetrwają najmocniejsze nasionka :joint: