What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

G

gelowas

Canadian Swamp Mix, wczesnie dojrzewa, kolorek fioletowy, mocne rosliny (tylko tych mi wiater nie polamal na takiej 1 miejscowce), ogolnie polecam do uprawy out, jednak jakosc ziela jest ekhm ... malo satysfakcjonujaca.
jest jeszcze Canadian od Pana Salvii, sionka maciupkie, dojrzewa wczesnie, wystepuja hermy, palenie smieciowe, probowalem wprost od zrodla, czego zaluje.

Bogus, bardzo bardzo ladnie, rowniez mam nadzieje, ze zetniesz przed MMM :D

Fisho, good job!!! a co do sadzonek na out to chyba musiales je pod lampa trzymac, bo sa niskie, a za to rozkrzaczone, beda bardzo dobrze rosly po przesadzeniu, tylko znajdz im dobre miejsce (tylko nie w srodku parku haha) ;)

pozdro wszystkim

Fish131

Active member
gelowas said:
Fisho, good job!!! a co do sadzonek na out to chyba musiales je pod lampa trzymac, bo sa niskie, a za to rozkrzaczone, beda bardzo dobrze rosly po przesadzeniu, tylko znajdz im dobre miejsce (tylko nie w srodku parku haha) ;)

Zaskocze Cie przyjacielu!
Te sadzonki od samego poczatku rosna na oknie. Poludniowa strona...

Muczaczo

Member
:wave:

Wysadzone na początku kwietnia :D . Mrozy nieźle dały maleństwom w pi... do -10 w nocy. Jeden Maroc przeżył :D.

Jeden NL został pod 150 i teraz jest 2 tydzień na flow (to zdjęcie sprzed 2 tygodni)

...a to jest indoor mix od FS (freeble od c.fr.pl) przycnany kilka razy, trochę się potwór zrobił. Tak myślałem, żeby da out ją wyrzucić, tylko jest już ok 2 tyg. na flow, nic się jej nie stanie :D jak wyjebie ją na out??

...desant jutro ;)

Last edited:

Esc

New member
Hey Muczaczo niezle dajesz ja tez mam 2 Lr od 2 kietnia siedza i 2 Purple Power x ? od 25 marca na aut od pierwszych dni zycia sedza i rosna jakby nigdy nic hehe tak na probe dalem... Ten indoor mix nie wyrosl ci herm bo sairu to cherma ma ciekawe co dalej wyrosnie z niego moze sie nawruci jeszcze podobno pojedyncze meskie kwiaty sa niekiedy normalne u FS jestem ciekaw czy u ciebie jest podobnie ?? Mozesz spokojnie dac na aut tylko zachartuj przed tym na balkonie albo przy oknie na dworze przestawi sie na wega spowrotem... Powodzenia wszystkim :wave:

Last edited:

Muczaczo

Member
...nie miała i nie ma męskich pre :D . Teraz jest już trochę starsza i kwiatki ładnie ruszyły. Feno mocno sativkowe, dziwny ma zapach, taki mdły.

edit:
he he, a tego freebla, to kiedyś zgubiłem(pestka spadła na podłogę i zaszyła sie na amen :D) . W lutym przez przypadek znalazłem jak odkurzałem i wrzuciłem na watę, no i się przyjęło :D.

Pozdro
:joint:

Last edited:

tomato

Member
Veteran
zbliza sie dlugi majowy weekend i zaplanowalem sobie wykopki. bylem dzis w supermarcedo i zakupilem azofoske, dolomit. niestety nie bylo perlitu wiec wziolem taki drobny keramzyt.niestety dolomit byl tylko w 10 kg opakowaniach wiec sie troche natachalem,ale za to starczy na kilka sezonow..

fish, a przez ile godzin miales na tym parapecie slonce ze ci tak ladnie sie rozkrzaczyly ???

Last edited:
G

Guest

no a jak chodzi o kalendarz biodynamiczny to powiem tylko tyle, zapraszam do królestwa Marii Thun, pozdro dla miłosników ganji :)

Jaak coś robić to ze smakiem i na wieki, ganjam ma być smkaczna jak z cofee shopu w amsterdamie !!!! pozdro toptopg a to zawsze WASZA ganja pozdro toptopganja

Last edited:

bogusik2

Member
Prowadziłęm mały eksperyment z nasionkami z Kanady (źrodlo ten sam gość, który wysłał nasiona zabezpieczone w chusteczne hyhy)...
Miałem 10 nasionek Black Skunka i poźniej pyłek Black Afghani.. odmianek w życiu nie paliem ani nie widzialem w sklepach,, powiecie coś o nich?
Kiełkowność do d** (stare zapewne pestki) - z 10 wyszła jedna mikra roslina heh
Pyłek woreczek i eksperyment polegał na tym czy wyjda nasiona :D hehe pyłek miał około miesiąca (moze nawet ponad) i miał mieć niską aktywność..
Jestem bardzo zadowolony, ponieważ uzyskałem 10 nasionek Black Afghani x Black Skunk :D Kolo mowil że nic mi wiecej do końca zycia nie bedzie trzeba :D hehe
Nasionka mają po pol cm długości i 10szt. wazy 0,2g o_O (przy WWf2 na 0,1g wchodziło 50-60 nasionek) hehe
Są bardzo ładne, czarne i dojrzałe :D hehe Postanowiłem rozdać je znajomym na MMM :D hehe ciekawa rzecz moze z nich wyniknąć ;) P.S. na out to sie chyba nie nada nie? Pierwsze 2 fotki to surowy i poźniej już ususzony topek LR#2.. Dalsze 2 fotki to wyzej wspomniane 10 kulek :D pzdr

E: Odmianke kusze sie nazwać Double-Black Skunkhani :D hehe styka?

E2:Ściolem przed chwilą ostatniego topa LR#2 :D hehehe bardzo ładnie sie przentuje :p
Pierwsza fotka: top z zajebistym blusmanem - ladys and gentelmen... Mr. Eric Clapton :D hehe poźniej fotka buda z boxami i na koniec z zapalarką dla porównania :D pzdr

Last edited:

LDV

Active member
E: Odmianke kusze sie nazwać Double-Black Skunkhani hehe styka?

BLACK SKUNKHAN
brzmi o wiele lepiej... kojarzy sie zajebiście ta końcówka HAN kojarzy sie właśnie z takimi azjatyckimi bojownikami hehehe xD

Pozdro

Fish131

Active member
Dzisiaj doszla do mnie paczka od cfr.pl
Cannabis nie mial Marocow wiec wrzucil mi jedna paczke Maroc x Grapefruit i jeszcze jedna paczke czystego Maroca dosle do mnie jak bedzie mial czyli jakos w przyszlym tygodniu.
A doszlo dzisiaj do mnie:
2x easy sativa
1x purple power
1x maroc x grapefruit

franzPL

Member

box nr 1 hps 400w 73 dzien flo wszystko zapylone

box nr 2 hps 250w ostatnie dni big buda wszystko zapylone z Twilighta wyszło 1100szt pestek :D

pestki Twilight x BB

petki Big Bud

klonik skunk#11 box nr1

jeden z ostatnich szczycikow Twilighta :D

tomato

Member
Veteran
wow, widze panowie ze sie nie obcyndalacie z tegorocznym outem :yoinks:
ja dzis wrzucilem pestki do inkubatora, ale jak widac bardzo bardzo skromnie u mnie :lurk: odmiany: DP oraz EMxHH.

220851-med.jpg

prawda, ze ladne maja kondomki ??? :D

franz, to te same pestki ktore mozna kupic u marysi ?? hmm, ten twilight wyglada smakowicie :canabis: moze sie skusze na ten crosss TwilightxBB... :chin:

Last edited:
G

Guest

franzPL - :respect: :respect: :respect: ++

wybacz ale nie moge sie oprzec :D ...

ILE JEST PESTEK NA ZDJECIACH ???
E:(nagroda dla zwyciezcy : :moon: :whip: )

:smoweed:
:wave:

Last edited:

Wilk

Member
Siema :joint:

@Franz, very very good :yummy:

Wczoraj byłem zobaczyć jak sobie radzą sadzoneczki na dworze. Bardzo ładnie się rozwijają. :yummy:

W boxie i na parapecie rośnie kolejna partia na out. Foto wrzuce po weekendzie

pozdro wilk :joint:

bogusik2

Member
Ładnie wam rośnie :D hehe Franc nasiona pierwsza klasa :) hehe Fish Maroc x GF na pewno bedzie superowy :D hehe
Ja dzisiaj otrzymałem mała przysyłke zza granicy :) hehe 9 odmianek - masa nasion :p ja wysłałem kilkadziesiąt (z 60) a tu ponad 100 pewnie jest hyhy ;p
Powiedzcie coś na temat tych dmianek :) oczywiscie nie bede samolubem hehehe połowa nasionek już ma włascicieli :D hehe Co sądzicie o tych odmiankach? Jest coś Outstanding (zakładam że B3/N7 to bedzie coś... ktoś mowil tez o potencjale landrace hyhy) pzdr

E: dokładnie 116 nasionek :p pzdr

Last edited: