What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

kubstyl

Member
@Cinnamon - otóz nie zrobie scian ani drzwiczek dlatego, ze chcem zeby to byl lekki box, zebym mogl go bez problemu rozmontowac, i w razie czego przeniesc

@stolarz - ale kartony chyba nie odbijają tak dobrze swiatla :p
zresztą panowie juz znalazlem rozwiazanie :D niedlugo jakbede mial wiecej floty, to kupie taką zajebistą czarno białą folie z hemp.pl i po sprawie :D dobrze odbija swiatlo bo od wewnatrz jest biala, i z zewnatrz czarna i zero swiatla bedzie sie wydostawac :D
pozdrawiam

kubstyl

Member
@hodowca85, zajebista sprawa ten kalendarz, wlasnie tego szukalem :D to jest wlasnie pomocne przy kielkowaniu robieniu klonów i sadzonek !!! :D blancik dla ciebie :D
slyszalem tez ze profesjonalni growerzy, wlasnie stosują sie do takiego kalendarza :)

A tu prosze cos odemnie, wczoraj odebralem paczuszke od cannabis.fr.pl

Last edited:
G

gelowas

hodowca85, kalendarz biodynamiczny za czasow og -o ile dobrze pamietam- zostal wlozony do swiata mitow i niezwyklych opowiesci o marihuanie, w tej kategorii co wykalaczki, wrzatek i benzyna :D

szok, ot marihuana ;)

BlinD said:
(* RS podobno nie robi sie fioletowy ale i tak dobry stafik wychodzi zawsze typowo indica)
tzn ze niby fioletowe sa zwykle lepsze?
osobiscie mam zupelnie odmienne spostrzezenia, ktos inny sie wypowie?

co do saperek - goraco polecam tenze produkt, uszkodzenie jej wydaje sie nierealne, nawet jak na chama sie wpycha i podwaza, supermalo miejsca zajmuje i nie zacina sie przy skladaniu.
http://www.narzedziowy.pl/product_info.php?cPath=155_199_480&products_id=3272&currency=pln

Last edited:

UNILITE

Member
ten kalendarz to bzdura
u mnie sie zieleni %-) na 10 shamanow wykielkowalo 9 a pasiony 10/10 :woohoo:
siedza pod 150W hps i niedlugo wyruszaja w podroz na dworek ;))) :sasmokin:

-BaczeKK-

New member
Siemano all :D wlasnie dzis dolanczam do "rodziny" :D .. mam nadzieje ze zostane przyjety :D i bede miec okazje pokazac wam w pelni dojrzale panienki bo wiadomo jak to bywa po drodze .. jak narazie mam 22 roslinki z tego 13 wykielkowalo tylko nie pamietam zabardzo odmian bo nie kupywalem pestek tylko dostalem :D

13049DSC000081-med.JPG

13049DSC00007-med.JPG

13049DSC00006-med.JPG

narazie tyle pozdrawiam :D

Last edited:

BlinD

Active member
tzn ze niby fioletowe sa zwykle lepsze?
Nie wiem... po prostu dostalem to jako Ruderalis skunk bez opakowania wiec nie jestem pewien na 100% czy to jest akurat RS ale wczesnie kwitnie i ma high indica bardziej...

Zdjecia z mojej szklarni... wieksze rosliny juz od ponad 3 tyg sa ciagle w szklarni, rosly tylko pod sloncem, nie ucierpialy zbytnio z powodu przymorzkow wczesniejszych, lecz dzis na spocie bylem i 5 roslin malutkich pomarzlo.. ;/
outowe1zb3.jpg

outowe21ab0.jpg

Last edited:
G

Guest

Kolorujmy kolorujmy! Zazieleńmy Polskę Całą :D

Kolorujmy kolorujmy! Zazieleńmy Polskę Całą :D

Większe

Mniejsze

Bliźnięta syjamskie

Całość

Last edited:
hohoho widzę że wszyscy mocno jadą z Outem :D:D hehe mój już też się zaczął dzisiaj już zdążyłem odebrać przesyłkę od fr.pl :D:D

I fajne gratisy dostałem...

' '
' '
' '
' '
\/
E: Lukas jeszcze nie odpakowałem ale zjem aby coś i zaraz wrzucam je na watę to Ci napisze ile jest :D

E2: Lukas u mnie wszytko gra 5/5 w jednym i 5/5 w drugim :D
Ogrodnik chyba masz racje ten Out będzie nie zapomniany :D tylko trzeba uważać na wszytko bo dużo osób będzie o tym wiedzieć...

Pozdroooo6oo

Last edited:

LUKAS

New member
RD , ile miales nasionek w opakowaniu??? Bo mi dzisiaj przyszlo to samo z fr.pl ale wewnątrz były tylko 4 zamiast 5 :( nie wiem jak to możliwe ale chyba im sie cos pochrzanilo przy pakowaniu......

Last edited:
Witam :D
Oooo... widze ze juz wszysyc jada pełną parą :D
Ja wczoraj dalem na wate 5 x LR i 2 x Shiva Shanti :D
Reszte nasionek planuje kielkwoac ok 1.2.3 maja jak porobie dolki na miejscówkach :D
pozdrawiam :D
Czuje w kosciach ze ten out bd najlepszy ze wszystkich na tym forum :D
pozdro peace

tomato

Member
Veteran
no pieknie panowie
ja juz tydzien czasu czekam na pestki od quakeminda.mial wyslac na drugi dzien a tu ciagle nic
:confused: to normalne u niego ?

tomato

Member
Veteran
wczoraj sie go pytalem co i jak, ale powiedzial mi ze nie ma ze soba listy do kogo wyslal...a dzis kompletna cisza z jego strony :chin:

Latest posts

Latest posts