ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
hmmm... po 1,5 roku cięzkiej nauki przeważnie okupionej popełnianiem błędów i uczeniem sie na nich zacząłem produkować potwory. ta roślinka ma jeszcze 30 dni do ścięcia wiec w zasadzie teraz zacznie dopiero puchnąć.
jest to b-52 z klona, veg 3 tyg dokładnie...
rogin: no wlasnie dzięki że mi przypomniales ze ja przyciąłem bo zapomnialem. rzeczywiscie w tym przypadku opłacało sie przyciac. przyciąlem tylko raz w wieku okolo 1 tyg vega. juz nie pamietam po co to zrobilem ale chyba eksperymentalnie.
ca2: wg mnie to bez pryzciecia bylo by z niej spokojnie 60g ale w takim wypadku to spokojnie stawiam na 80+.
najlepsze jest to ze ja na niej widzie juz spokojnie 25g a ona mam jeszcze miesiac kwitniecia wiec pozostal ten najbardziej soczysty okres. generalnie jak zagladam do roslin to micha mi sie smieje jak je widze kazdego dnia coraz wieksze ...
@capslock- poprostu myslalem ze jak daje sie dolomit, i na gore doniczki podrzuci troche keramzytu, to niepotrzeba dawac perlitu do ziemi
@szok- zajebista roslinka uzywales jakis nawozow do niej ?
zrobiłem przymiarke do 1 w zyciu outa ... pokupowalem specyfików ziem naowzów itd itp .... no i nasiona zamowilem z cannabis.fr i czekam i czekam juz z 2,5 tyg , i jestem ciekawy ile wam paczuszki ida bo cos sie niepokoju
siemano chlopaki akap, buska, szok i inni fajnie wam rośnie, ja niedługo wyjebe em na spota bo już rozkrzaczyły się pizdy niemiłosiernie a na dodatek mają małe, litrowe doniczki tylko.
u mnie ostatnio na balkonie gołąb złożył 2 jajka, po radzie najomego który miał podobna sytuacje (po wykluciu miało jebać)postanowilem je wyjebać, po tym jak że nikczemnym uczynku gołąb nie dawał mi spać, cały czas "gruchał" . Wkurwiłem się wkońcu i dałem mu kurze jajko , jak widać na załączonym obrazku gołąb przyjoł jak swoje i wszyscy są szczęśliwi
Siemanko starzy dobrzy przyjaciele!
Nie bede nic pisac co dzialo sie tutaj ostatnio bo kurcze juz od dawna nie mam neta i mam takie zaleglosci ze szok! Ale spoko, nadrobie to jakos, dam rade .
Teraz korzystajac z okazji ze jestem na necie to wrzuce fotki moich grapefruitow. Niestety fotki z 31 marca bo nowszych nie mam ale zawsze cos .
Ogolenie to jeden z 4 GFow poszedl pod noz 2 tygodnie temu a pozostale 3 czekaja na harvest i bede go robic na dniach- po prostu czekam na aparat od kumpla zebym mogl to udokumentowac . Kumpel stary aparat zgubil we wloszech ale juz kupil nowy i czeka az mu go dostarcza. Prawdopodobnie do srody bedzie go miec wiec harvestuje na 99% w tym tygodniu.
Ale tak jak obiecalem foty GFow (jako ze dawno nie wrzucalem fociszy to poszeleje i dam je w calosci a nie w postaci miniatur, mam nadzieje ze nie bedziecie miec nic przeciwko ;p):
Pozdrowienia Panowie i mam nadzieje ze zaniedlugo wroce tu na stale (aktualnie mam problemy z netem).
PS: te macrosy sa z tego planta ktorego juz tylko mozna poszukiwac w atmosferze hehe.
Super FISZ - napisz koniecznie smokeraport plz)
Ja w tym roku na oucie mam 4 roslinki...i 4 to Easy SAtiva z FS albo 3 ES z FS i jedna White Widow , nie wiem bo w jakiś dziwny sposob sie zakreciłem i mi sie tak mala i skromna ilość nasion pomieszała fotki wrzuce jak wyniose je za tydzień w las
pozdrawiam all piękna pogode dzis mamy
@edit mario tak jak kolega niżej napisał to normale...o ile roslinki już sa w fazie kwitnienia i za jakiś czas zakończą swój piękny żywot a jak tak nie jest to coś im dolega...co niestety nie wiem
@mario- skoro caly krzak wyglada zdrowo, a tylko liscie z dolnych partii tak żółkną, to niema sie co martwić, to poprostu normalne, ze dolne liscie po dluzzszym czasie zycia roslinki żołkną, pozniej usychają, widocznie roslina nie potrzebuje tych lisci, tylko w zadnym wypadku, nie obrywaj tych lisci one same uschną i odpadną, jak roslinka niebedzie ich potrzebowala wcale
pozdro
Hey widzę że z outem zamieszanie ostre u mnie też już powoli sie zaczyna paręnaście nasionek poszło do małych kubeczków z ziemia i do boxa przyszła przesyłka od cf.pl niestety nie zdążyłem ją dzisiaj odebrać ale jutro już będzie u mnie w domku Co myślicie o maroc x grapefruit na indoor odłożyłbym z dwa nasionka czy nie ma sensu lepiej będzie na słoneczku ?? Bo będzie ich 10...
A w boxie 19 dzień :
Sensi star...
Bog:
I moja biedna sativa spirit po przejściach przy pierwszym naginaniu złamałem ja ale nie podaje sie i na razie daje rade
Tez w tym roku zainwestowalem w identyczną saperke
Oto moje Ruderalis Skunk*jakie dostalem kilka lat temu od Quone juz bdzie pokolenief3 (* RS podobno nie robi sie fioletowy ale i tak dobry stafik wychodzi zawsze typowo indica)
rozwiniete z lewej maja lekko chyba ponad 2 tyg. skrajnie po prawej wczoraj wrzucone do ziemii ale wyjolem wszytsko ze szklarni bo 2 kiełki zgnily przez noc... ale z 4 rośliny juz maja z 4 tyg i rosna ciagle w szklarni...
po tym jak krzaki mi przerosły mojego boxa ktory mial 130cm, postanowilem zrobic nowego lepszego i wiekszego
wymiary tego oto:
szer. 85cm, dł 85cm, wys.170cm tylko mam problem, bo jest obklejony, taką folią, cos jak koc ratunkowy, tylko cienszy material, ale rewelacyjnie odbija swiatlo w srodku, natomiast mam problem bo przeswituje i jest strasznie jasno w pokoju, co poradzicie mi na ten problem ? pozdro
hehe jakby tak rewelacyjnie odbijał światło to by nie prześwitylał...a tak to ładnych pare procent swiatła idzie na zmarnowanie... juz lepsza by była biała 3-warstwowa biała folia (panda?) albo gruby mylar
tylko ciekawe za jakie pieniadze mam sobie kupic ten mylar i gdzie :/ a nie usmiecha mi sie czekac 4tyg. az przyjdzie z holandi ten mylar :/ pozatym chcialem po mniejszych kosztach zrobic to...