What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
hehe

fajne freebies LDV,hehe

tak ,wszystkie freebies byly zmniejszone na 5 nasion. wtedy wiecej freebies,hehe

powodzenia

G

Guest

ha...jestem....2 tygodnie bez kompa bylem. w boxie sadzonki rosna powolutku ale laDNIE. kurwa....trzeba jak najsyzbciej je wysadzic bo niema gdzie przygotowac nastepnej partii a boksik pelny...ktos juz cos ma na dworzu ?? mi mlode NL'e nieprzetrwaly proby....pozdrawiam i powodzenia w tym roku:)

C

Ca2

HOT CARGO: z kąd bierzesz takie fajne woreczki ?? :D
BTW: Sensi Skunk x Johnny Blaze (male) już bardzo ładnie klepie ;) 4 jointy na 4 osoby i bardzo fajna faza;D Każdemu włączył się wspominacz ;D Wspominaliśmy od podstawówki poprzez gimnazjum aż na technikum kończąc ;) Ostatecznie zapewne produkt będzie znaaacznie mocniejszy i z większym impetem...ale intro w postaci męskich liści ;D poprostu bardzo przyjemne :)

Ganja Man

Member
siema ładna paka ldv panowie pomużcie mi bo juz sie pogubiłem jak zamawiam nasiona 3 odmiany z seed baya to mi normalnie 3aukcje wysykakują ze wygrałem to mam 3 te zamuwienia wydrukowac czy da sie zeby wszystko było na jednym zamuwieniu bo sie juz pogubiłem ??
pzdr

g1enek

Member
mirek123 said:
ha...jestem....2 tygodnie bez kompa bylem. w boxie sadzonki rosna powolutku ale laDNIE. kurwa....trzeba jak najsyzbciej je wysadzic bo niema gdzie przygotowac nastepnej partii a boksik pelny...ktos juz cos ma na dworzu ?? mi mlode NL'e nieprzetrwaly proby....pozdrawiam i powodzenia w tym roku:)

Mi na szczescie moje NL wykiełkowały po ciezkich probach , troche stare te nasionka ponad 1,5 roku , ale po przesadzeniu z wacika do doniczki juz po dniu wyszły obydwa z ziemi. :joint: brothers

G

Guest

bogusik2 - przystojniaczek z ciebie
kiedys sie dziabniesz na kims
E: tzn -psy sie do ciebie dobiora kiedys ....

peace

Last edited:

WeedTime

Member
divinorum zolkniecie dolnych lisci jest normalne, mimo to proponowalbym pH 5.8 i mikroelemety. jakie dajesz nawozy i w jakim podlozu je trzymasz - tylko granulat ? jak czesto podlewasz ?

peace

bogusik2

Member
Rystal dzieki :D hehe mam juz na ouku jedna przepiękna sarenke :p prawie tak samo jak z krzyżaków jagienka :D hyhy pzdr
E; Update z ogródka :D hehe
Ściolem nedawno najwiekszy szczycik GF ;D fotki... pzdr

E2: A teraz mała zagadka z nagrodą ;) ile wyszło z tego topka palenia (licząc bez nasion i wiekszych twardych łodyzek)? pzdr

Last edited:
G

Guest

A u mnie sadzoneczki na słoneczku :D

11878100_7224-med.jpg

Z dwóch nasionek Erd/PurT x Bambata wystartowały bliźnięta. Większa parka:

11878100_7225-med.jpg

Pozdro chłopcy :D :wave:

Last edited:

Hog dog

Member
Holaaaa amigos !!

witam po przerwie

JA mam takie jedno małe pytanie ... gdzie s tu kiedyś widziałem taki art o rozpoznawaniu pci po nasionach...

Wiem ze to moze zabobon, ale chcialbym to przetestowac... :)

mario_PL

Active member
elo, maly update mojego ogrodka:

klon SM

WRxA

BBxA

i jest jesczez jeden nieznanej odmiany krzaczek, ale nie wyciagalem go do zdjecia bo jest pogiety ostro i podwiazany do lampy troche

co im dolega?

pozdro

P.S zamawiał ktos z was od drchronic do polski?

Last edited:

buSka

Member
Moj ogrodek - 11 dzien

AHK x DP #1

AHK x DP #2

Arjans Haze#2 x NL5 Haze (kurwa nie rosnie cos, mysle ze moglem jej uszkodzic korzonki przez przypadek :(((( buuu a zapowiadalo sie extra, zobaczymy moze sobie poradzi) a w tyle JH

a tu caly ogrodek :)

Peace!

A

akap13

Czolem

Grejfrut od fs - 3 tygodnie w sloiku, bomba typowo towarzyska, swietnie pachnie

Ice od fs - tez 3, wieksze zawirowania bombowe

ma ktos jakies doswiadczenia z tymi tematami?

pzdr

G

Guest

ice ladny, slyszalem ze galanty..
gadalem kiedys z kolem z nl i mowil ze to jedno z lepszych odmian jakie smakowal....

kubstyl

Member
siemka wszystkim, chciałbym sie dowiedzieć jak zrobić dobrą mieszanke ziemi ?
OTóz mam ziemie uniwersalną o ph 6,5-7 i teraz mam takie pytanko ile dodac dolomitu na 1 litr ziemi, i ile dodac perlitu na 1 litr ziemi ? i czy wogóle mozna razem mieszac ziemie z dolomitem i perlitem...
pozdro :)

G

Guest

dolomit - 1 łyżeczka od herbaty na 1 litr ziemi
perlit 200 ml na 1 litr ziemi czyli 1/5
proponuje jeszcze keramzyt na spód
daj jeszcze torfu odkwaszonego 1/2 torfu 1/2 ziemi do kwiatów
dolomit z perlitem można mieszać nie wiem dlaczego ci przyszło do głowy że nie można

Last edited:

sairu

Member
zalatw jeszcze do mieszanki guano NPK 2-10-2 bardzo pomaga w ukozenianiu sie malych roslin. osobiscie sie zdziwilem jak szybko po guano wypelnia sie donniczka bryla korzeniowa.

Latest posts

Latest posts