What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

Święty

New member
Mój 1 Masterlow wygląda identycznie co Twoje roślinki Grunwald xD. Dzięki Franz... Chcę UPRAWIAĆ w tym boxie do końca.. Czyli mało po ok.2litry na roślinkę? To trudno :/ włoże dwie do boxa + jedna na parapecie + dwie gdzieś na out'a (oczywiście jeśli mi wykiełkują :/) Dzisiaj pękło mi 1nasionko z gazy. Wszystko co mam na gazie wsadzam do doniczek i zobaczymy...

WESOŁYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH, życzy Święty!

R

retbatler

siema
siema
siema
siema

ładnie się zieleni wszystkim i oby tak dalej.

Do krajowego rejestru mutantów z Dutch Passion chcę dopisać moją blueberry
Mam dwie:
Jedna - jak z żurnala wycięta:

a druga ma lumbago

jedno, co mnie pociesza, to że jak napisał ktoś mądry
z freaka takiego moze byc legendarna trawa,hehe

peace :wave:

C

Ca2

No nigdy nie wiadomo jaki fragment DNA zmutował... być może skoczy przy tym poziom produkcji THC ;)
Choć moim zdaniem ta roślinka za jakiś czas wynormalnieje.

G

Guest

dlaczego hot cargo juz nie jest moderatorem, a kov jest?

kto juz rozpoczal starania pod nazwa out 2007 niech zabierze glos :D pozdrawiam growerow. ziarno do ziemii i po nawozy hyhy
ogrodnik said:
Bo HOT zrezygnował a został nim Kov...
Ty no idzie sie domyslec, ale dlaczego?? zrezygnowal ktos wie.
a dlugo mnie nie bylo bo niby o czym tu pisac, nie ma grow nie ma show. ja nie mam pod lampa to sie przez zime zaszywam i pale co zem nasadzil hehe ale czasem czytam ciekawsze posty.

a co planuje to juz niedlugo bedzie wiadomo jak bedzie wiadomo co mi wykielkuje to napisze co mam. bo stawiam na rozmaite odmiany w 2007. napewno sie dowie icmag co pes knuje hyhy
pozdro pes :wave:

Last edited:

buSka

Member
Taaaa fajah u mnie dzis o 3 rano napierdalal snieg z deszczem, myslalem ze jak to powiem to nikt mi nie uwierzy =]]]] a tu prosze nie tylko u mnie taka lipa =]]

B

bronek

Ajoo everyone!!
Wesolych swiat, AlleluJAH i takie tam!!
Procz swiatecznego pozdrowienia chcialbym tez swiatecznie podziekowac dobrym duszyczkom, ktore mnie w tym roku 'zasuportowaly' nasieniem. Ci, o ktorych mowa dobrze wiedza kogo mam na mysli ;D
Fotki pewno dopiero pod koniec sezonu. Jeszcze raz wielkie dzieki.

Last edited:

Tonny

Member
bronek, miło że jeszcze takie dobre duszyczki istnieja,
hodowca85, dlaczego takie drogie?? przez miesiac ciezko zarobić :p
zastanawiaja mnie ich efekty i ilość zioła za taka kase,

Wesołych świąt i mokrego dyngusa (przy 10 cm śniegu) :badday:

Last edited:

castlevania

Member
znajduje minutke i szybko przesyłam wam wszyskiego najlepszego w te święta, niech boxy sie zazielenia a aura nam sprzyja na oucie,
btw. - wczoraj pojechałem zwiedzac okoliczne spoty, rzuciłem 5 kulek, w ziemie tak na probe:) a dzis rano wstaje a tu 10 cm sniegu :badday: masakra

POZDRO WSZYSTKIM ( KIELISZKI, I GIBONY W GORE) :D

hodowca85

Member
moze o ilosci nie chodzi...ale własnie o efekty i wygląd tych roślin...Rez poraz kolejny zrobił coś o czym nawet fizjologom sie nie śniło :)

Siemka!
Pieknie wam rosnie :)
Mam tkaie pytanie :
- ile tyg rosnie masterlow ale tak naprawde ile??
- ile tyg rosnie lowryder??
- co lepsze masterlow czy lowryder??
- jakie wysokosic osiagaja te odmainy??
Pytam bo narazie niemam kasy na wiekszego indoora a chcialem posadzic 1 z tych odmian w skrzynce od kompa.... wysokosc ok 40cm :D
pozdrawiam

rberciol

Member
no no chłopie, w takiej małej skrzynce Ci nie polecam.
1. 10-15 cm na doniczke
2. Lampki to 5-7 cmm
3. LR rosnie 30 cm

Z 40 cm wolnego miejsca będziesz miał w najlepszym przypadku 25 cm, zreszta utrzymanie temperatury i inne bajery moga jeszcze pozajmować ciepła. Kup sobie Big Tower Server box, 50 cm wysokości. A zresztą robienie tego, podejrzewam ze to będzie stealth i cicho robione, to pójdzie ok. 200 zł i pracy w chuj. Jednym słowem spierdolona opcja. Polecałbym zwykły box, lepiej się robi ;)

Po 1 wolnego miejsca bd tak z 30 - 40cm....
Po 2 wiatraki itpo itd mam....
Po 3 to ma byc kamuflarzowy box w pokoju.... nie wyjebie takiego kloca jak szafa bo stara sie skapnie.. a tak to komputerek upcham nawet za łozko :D
Po 4 swietlowki bd mial za darmo...
czyli tylko wloze z 20zl na ziemie i folie....
a pozatym to taka uprawa dla hobby i zabicia nudy :)
pozdro
P.S. - ma ktos odpalic z 3 nasionka LR, LR#2 l;ub masterlow?? bylbym wdzieczny :(
Jak cos to PM

Last edited:

Tonny

Member
dokładnie, nie chodzi tu o plony z kosmosu (chyba):p
przeciez mozna zrobic na outa, ale to poprostu hobby,
robisz cos i sprawia ci to przyjemnosć, i tego sie trzymac
na jesien jak wyprodukuje sobie troche pestek LR to tez cos takiego zrobie,
Hm... a miałem taka fajna obudowe chyba metr wysokości miała ale na złom poszła:p

Latest posts

Latest posts