What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Co mě udělalo radost VERSUS Co mě nasralo II. .......

Rakosnicek

Member
Veteran
tak cena za foto roku je 10x REZ chemdog bx2, 10x REZ SSSDH x G13, 10x BOG blue kush a 10x BOG grape punch, zadarmo docela potěší :D

G

green johny

Lilly, resp. queen mother zakorenila jako prvni tak kdyz budu chtit menit neco mam za co se nemusim stydet. Urcite dokoncime tentokrat slovensti bratia (ta thhaze me laka) :) a brutal sweet mendobog zacina byt sladkej (koreni)

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
dělajou mi radost kytizz a lidi tady z cz sekce co mi ty kytizz daly. vélké díky Phu add a Elaniovi. zelený palec nahóóru

G

green johny

Akorat to pocasi me dost jebe, za deset sezon co pestuju takovyhle zari nepamatuju, uplne bez slunka tady (az na par dni)

spachal

Well-known member
Veteran
Kdyz jsem konecne mel sanci neco na ICM vyhrat, tak zrusili mesicni fotosoutez .. dve nominace (ze ctyr celkovych), to melo sanci na uspech, ale bohuzel .. Ne ze by me to zrovna nasralo, ale ze to nepotesilo, to je fakt ;]

Mightyka

Well-known member
Veteran
"Dostal jsem se" ke dvoum skvělejm projektum v mém oboru, o takovýdle práci jsem snil od dětsví. Ani peníze nejsou uplně zlý, když to srovnám s kolegy (jinak jsou :D ). Naskytla se mi tim i perfektní příležitost dodělat doktorát, tudíž jsem se rozhodl, že zvolnim s pěstitelským nasazením. Nechám si mini skřínku a mini matkárnu, ale alespon na nějakej čas nebudu nic křížit, selektovat ani shánět. Vyřídim co je ted rozjednaný a budu se víc věnovat přírodě. Když vidim svoje ledky ted, tak z toho mám nakonec i radost, tohle kolo mě sere :D.

Pemek

Active member
Touto cestou sem see rozhodl podekovat metrackovi za zasvěcení do mistni komunity ,otevreni novych moznosti a za pomoc .
Kalovi za cenné rady a moznost zkusit si jeho praci.
Sensimu za geny.
Mightykovi za pomoc s designerem
A v neposledni rade elaniovi za spolupraci ,ochotu a nejlepsi radou na svete , pokryti povrchu pudy piniovou kurou :D. Sakra ty koreny sou vsude a co se tyce stability vysychani ,cyklu a mnozstvi zalivky ,o tom ani nemluvim. Mazec .
Takze me to vse udelalo velkou radost a posunulo me to hodne dopredu.
Snad nevadi ze sem to hodil verejne :).

Pemek

Active member
Jeste neni, ja jsem taky zvedav, uz jen kvuli problemum se zhulenyma zahradnikama :D .
Uz si na nej chystam mistecko ,dneska sem to vse konecne vychytal s vlhkosti a teplotou .
A to me vlastne taky potesilo , bude si tam lebedit designer og, trainwreck x tom hill haze , gg4 x ecsd bx a ecsd x ogk .
Bude to takova komurka na predpesty a testovani odrud .

A nasral me ban na groweru :D

sensi23

Active member
Veteran
Jeste neni, ja jsem taky zvedav, uz jen kvuli problemum se zhulenyma zahradnikama :D .
Uz si na nej chystam mistecko ,dneska sem to vse konecne vychytal s vlhkosti a teplotou .
A to me vlastne taky potesilo , bude si tam lebedit designer og, trainwreck x tom hill haze , gg4 x ecsd bx a ecsd x ogk .
Bude to takova komurka na predpesty a testovani odrud .

A nasral me ban na groweru :D
No prosimte..To jsi tam nejak zlobil?Tady vzorny clen :D

Pemek

Active member
Tady nejsou clenove idioti :D.
Tim nechci opovrhovat lidma na groweru ,ale vladne tam chaoz a panika ,tomu se clovek lehce prizpusobi a pak se holt taky chova jak idiot . :D
Mensi neshoda s inteligenci jednoho clena .
Edit.
Ne ze by me.to zrovna potesilo, ale dost me to rozesmalo az sem sel.do kolen :D. Na googlu sem zadal do vyhledavace deficit cannabis icmag. A naslo mi to tohle.
Vse samozrejme moje kytky :D
picture.php

Last edited:

Mightyka

Well-known member
Veteran
Do prdele, začínám si o češích myslet, že jsou to fakt uplně tupý ovce! Sme prostě národ čúráků! Je mi z toho na blití! Ach jo, du se ožrat se Zedym...

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
Tady nejsou clenove idioti :D.
Tim nechci opovrhovat lidma na groweru ,ale vladne tam chaoz a panika ,tomu se clovek lehce prizpusobi a pak se holt taky chova jak idiot . :D
Mensi neshoda s inteligenci jednoho clena .
Edit.
Ne ze by me.to zrovna potesilo, ale dost me to rozesmalo az sem sel.do kolen :D. Na googlu sem zadal do vyhledavace deficit cannabis icmag. A naslo mi to tohle.
Vse samozrejme moje kytky :D
View Image

hehe google o tobě ví...

Dslzf

Active member
To Mighytka: Stare ceske uslovi pravi ze zadne jidlo se neji tak horke jak se uvari :) Priznavam ze nase Ovarova hlava ma tentokrat zajiamve suroviny a uvidime co to bude za gulasek z toho ale na soudy je jeste brzy :) Babise nevolim a nefandim mu - ale myslet si ze bez ANO by si sve zajmy diky penezum neprosadil mi prijde prinejmensim kratkozrake

Vysocinagrower

Well-known member
Veteran
2. místo v říjnové soutěži od Sweet seeds a 2packy 5+2 (upřímně kvalita fotky za moc nestála a nečekal jsem, že mě vyberou...o to větší mám radost :biggrin: )

K

Kundalf

Tak jo, potrebuju honit posty:D, co me nasralo je letosni out neda se to kourit, nedozralo to nebo o 14 dnu pozdej zplesnivelo, moc to nevyslo ale muzu si za to sam genetikou kterou sem tam hodil - Chemdog=urcite ne na out (ne ze by mi to predtim nikdo nerikal ale znate to dokud to clovek nevyzkousi:D) co me postesilo je aspon ta mensi kostka hasiku co vypadla z pytlu, neco o velikosti krabicky od tic-tacu tak aspon neco:)