What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Co mě udělalo radost VERSUS Co mě nasralo II. .......

G

green johny

Candida, stabilni cbd seeds, 10-20%cbd, ale hlavne nejde nad procento thc. Objednal sem pro sebe pet fem (skoda ze nejsou reg)... Do dvojice k miniselekci furt premyslim jestli 3fem orinoco nebo txaki
Hromadna objednavka a vetsi selekce cbd, co komunito tj vyzva :)

-GD-

Active member
U sousedů v Rakousku se dá pořídit gg4 legit cut, čekací doba 6-8 týdnů.... Po Cultivě neskutečný zájem.... ještě ECSD a GSC

Last edited:

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
myslim si, že ecsd se nerozšíří po eu growroomech vzhledem k době květu a gsc vzhledem k výnosu :D zájem nezájem.

Jajda z okjesu

Well-known member
Veteran
Cus panove, tak dneska me radoat neudelalo to, ze kdyz sem dosel dom a sel se podivat na svoje princezny, tak sem zjistil ze je v boxu na misto svetla tma... Poradte co udelat, jestli nechat svitit o neco dyl a nebo zhasnout v cas kdy sou zvykle zajtra si to pohlidat.

sensi23

Active member
Veteran
Cus panove, tak dneska me radoat neudelalo to, ze kdyz sem dosel dom a sel se podivat na svoje princezny, tak sem zjistil ze je v boxu na misto svetla tma... Poradte co udelat, jestli nechat svitit o neco dyl a nebo zhasnout v cas kdy sou zvykle zajtra si to pohlidat.
Ja bych to neresil,jestli jsi v rustu pak maxi.alne nechat svitit v kuse 24 hod a pak se vratit na norml rezim.Jestli jsi v kvetu neresil bych vubec

Mightyka

Well-known member
Veteran
Ted jsem zvážil kytku NHU x Heri co jsem měl doma za rajčaty. Furt jem ji stříhal a nakonec i odštípak velkou část postraních větví. Potřeboval jsem ji menší. Výsledek je plnej 10l kýbl a 550g :D. Předjet si ji doma, tak věřim, že kilo by dala.

Rakosnicek

Member
Veteran
Ted jsem zvážil kytku NHU x Heri co jsem měl doma za rajčaty. Furt jem ji stříhal a nakonec i odštípak velkou část postraních větví. Potřeboval jsem ji menší. Výsledek je plnej 10l kýbl a 550g :D. Předjet si ji doma, tak věřim, že kilo by dala.

pořád u mě žije v několika exemplářích, tak snad nehermí :D asi to do jara odkvetu zase i indoor, neni to špatný a alespoň se uvidí

spachal

Well-known member
Veteran
Zdar, tu Tvoji NHUxHeri prosim drzet i nadale, ja si pak take jeden rizek zamatkuji, tohle je zatim zdaleka nejlepsi genetika na out pro nase podnebi, jakou jsem mel dosud cest nechat dokvest :] ..

Nadrzajda

Member
Zdravím ve spolek, tak jelikoz je auditko o tom, co me sere tak me sere, že už 4 dny dávám dohromady svých 50 trapných jakýchkoli příspěvků, abych mohl napsat Metráčkovi PMko, vedli jsme spolu květnaté a pro mě obohacující debaty na Groweru, ale jelikoz ho opustil a tak trochu mě sem nasměrovával, nešlo jinak, než se tu začít angažovat, abych ho dostihl :) Tímto ho zdravím, děkuji mu za rozšíření obzorů a již brzy mu pošlu zprávu. Nadrženej zajíc

Jajda z okjesu

Well-known member
Veteran
Zdravím ve spolek, tak jelikoz je auditko o tom, co me sere tak me sere, že už 4 dny dávám dohromady svých 50 trapných jakýchkoli příspěvků, abych mohl napsat Metráčkovi PMko, vedli jsme spolu květnaté a pro mě obohacující debaty na Groweru, ale jelikoz ho opustil a tak trochu mě sem nasměrovával, nešlo jinak, než se tu začít angažovat, abych ho dostihl :) Tímto ho zdravím, děkuji mu za rozšíření obzorů a již brzy mu pošlu zprávu. Nadrženej zajíc
Tak hod jeste par vtipu do vlakna a neco co poslouchas a mas to...

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
tak ilegalizace je kůli prachům. legalizace, jak vidím v USA, je kuli prachům. prostě dělej to a to, nedělej to a to. jinak!!! :D protože to sype uričité skupině, snaží se tě zastašit. jak zpíva bob marley "dokonce rearanžovat!" :D hehe

Jajda z okjesu

Well-known member
Veteran
Tak dnes me potesil obed v podobe gulasku s bramboracky a nepotesil me nasledny cesnekovomajorankovy pach linouci se z oblasti strev smerem ven

Latest posts

Latest posts