What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Co mě udělalo radost VERSUS Co mě nasralo II. .......

spachal

Well-known member
Veteran
Omyl, vyhral to nejakej "Rakoniscek" :p .. Ale samozrejme gratuluji, pokud to chapu spravne, jsou to seminka za temer 1000 liber, z toho se uz da neco vybrat :))

sensi23

Active member
Veteran
Velice smutna zprava o smrti Franca z greenhouse seeds..ackoliv jejich genetiky jsou hnus,Franca jsem mel rad a respektoval jeho praci,byl to opravdovy Ganjaman..R.I.P. Mr. Strainhunter

Mightyka

Well-known member
Veteran
Prdnu to třeba sem (doufám, že sem nelezou cenzoři a nepošlou to dolu).
Pokud uvažujete o nákupu semen, koukněte na glo seed bank. Maj tam např. novej drop od Archive za 90 dolarů, spoustu dobrejch cen maj i pro Top dawg genetic, hodně těch jejich sativa crosů se tam pohybuje od 60-80 dolarů za pakl. Celkově maj asi nejlepší ceny. Nicméně se mi nepodařilo najít (ale nepřeháněl jsem to), zda posílaj mimo US.
Tak snad to někomu pomůže :)

-GD-

Active member
Jo a po vánocích jsem si udělal radost......
Pracovní název je Bezbolestná.
Jedinou nevýhodu vidím ve velikosti, nemám jí kam schovat.

picture.php

Last edited:
K

Krutibrko

Rákosníčku,tak co jsi nakoupil za dobrotky od seedsmana,jestli to není tajný:D

Rakosnicek

Member
Veteran
hele tajný nic neni, ale bylo to přímo jen od seedsman seeds + joint doctor's a cbd crew, protože se spojili... takže mam kopec semen, ale žádný velký perly, tak už se zas rozhlížim co zajímavýho pořídit :D

jsou tam femky blueberry, mazari, power africa, cbd critical mass, cbd shark shock, pak regulary sugar haze a lowryder 2 a asi 9 paklů různejch fem automatů na ven :D

spachal

Well-known member
Veteran
>Rakosnicek: o tech seminkach od CBDCrew rad slysim!! :D Perly neperly, ber to tak, ze za tu cenu je to porad lepsi, nez pumpickou pres koule :p