ZoldOvezet
Active member
jah.. ez nem ámériká..és amúgy meg.. minden egy maggal kezdődik.. mit kell túlkompliklni, meg kérni csináldd magad kussolj és nem fája fejed később.
Jaja ennyi,rugják az ajtót dobják a szennyest
jah.. ez nem ámériká..és amúgy meg.. minden egy maggal kezdődik.. mit kell túlkompliklni, meg kérni csináldd magad kussolj és nem fája fejed később.
postai rendelésnek is van nyoma, sokkal több mint egy sima cégnél. posta véletlen nem állami szerv? adtál mostanában csekket fel pl? vettél át csomagot, mert itt ahhoz is igazolnod kell a személyazanosságod és a posták be is vannak kamerázva... x összeg felett eleve csak sz.a igazolás után fizethetsz be pénztutalásra.. stb stb futár személyit sem kér, és pillang mondta hogy a valódiu nevére rendelt ? stb stb stb
feltételezzük lebuksz termesztéssel, gondolod majd a rendőrség megkeresi a magyar postát, hogy van-e valami dokumentációja rólad, ha van is mire megy vele? max ha azt mondod, hogy magán személytől kaptad a klónokat... akkor lehet utána néznek, hogy ki adhatta fel.
de szerintem ez az egész egy összeesküvés elmélet kezd lenni.
NNI esetleg vissza ellenőrzi a posta forgalmat, de nem hinném, hogy hobbi termesztők magjai és klónjai eredete érdekelné őket.
nem tudom mit papolsz a posta biztonságáról TŐLED PONTOSAN POSTA CSOMAGOT FOGLALTAK LE ... mégis miről beszélsz már megint?Pontosan ezt teszik, láttam ilyen megkeresést a posta felé, de a posta név szerint NEM tart számon, csak adott küldeményeket a csomagszám szerint ha ajánlott! Ha nem ajánlott még ennyi sincs, ellentétben a futárokkal. De ha ti jobban tudjátok, felőlem csináljátok ahogy jó