M
Mackosajt
Ez hülye kérdés, persze, hogy eredetiben. Dinafem jó cég amúgy.Jó cég a dinafem?
A bushdoki eredeti csomagolásban küldi?
Ez hülye kérdés, persze, hogy eredetiben. Dinafem jó cég amúgy.Jó cég a dinafem?
A bushdoki eredeti csomagolásban küldi?
Ez hülye kérdés, persze, hogy eredetiben. Dinafem jó cég amúgy.
3 nap? Azt meg, hogy csináljátok? Nekem eddig minden rendelésem kereken 7 nap után érkezett meg Brokidokitól. 1.nap megrendelés + utalás. 3. nap megérkezik a pénz a számlájukra, feladják a GLS-nek. 4. nap érkezés Ansfeldenben a GLS közponi depójába. 5. nap továbbítás alatt. Érkezik a csomag a magyar GLS központba. Másnap kiszállítás. Ebben benne van egy 7vége is.
Neked, hogy érkezhetett meg 3 nap alatt?
Nekem is volt, hogy 3-4 nap alatt megjött, de ha jól emlékszem az 5 napba eddig mindig belefért.
3 nap? Azt meg, hogy csináljátok? Nekem eddig minden rendelésem kereken 7 nap után érkezett meg Brokidokitól. 1.nap megrendelés + utalás. 3. nap megérkezik a pénz a számlájukra, feladják a GLS-nek. 4. nap érkezés Ansfeldenben a GLS közponi depójába. 5. nap továbbítás alatt. Érkezik a csomag a magyar GLS központba. Másnap kiszállítás. Ebben benne van egy 7vége is.
Neked, hogy érkezhetett meg 3 nap alatt?
Akkor mondjátok már meg hogyan lehet kiválasztani más fizetési módot? Nekem csak a bank transfert azaz az átutalást hozza fel rendelésnél mint lehetséges fizetési módot. Hétfőn rendelek és utalok magyar számláról szerdára ér oda nekik a pénz. Akkor ők egyből fel is adják(ezzel nincs semmi gond), de mire magyarba ér a csomag már péntek van, hétvégén nem dolgozik a GLS ezért csak hétfőn hozza a futár. Ez pont 7 nap. Most néztem meg az elmúlt 5 megrendelésemet. Mindegyiknél így volt.
Akkor mondjátok már meg hogyan lehet kiválasztani más fizetési módot? Nekem csak a bank transfert azaz az átutalást hozza fel rendelésnél mint lehetséges fizetési módot. Hétfőn rendelek és utalok magyar számláról szerdára ér oda nekik a pénz. Akkor ők egyből fel is adják(ezzel nincs semmi gond), de mire magyarba ér a csomag már péntek van, hétvégén nem dolgozik a GLS ezért csak hétfőn hozza a futár. Ez pont 7 nap. Most néztem meg az elmúlt 5 megrendelésemet. Mindegyiknél így volt.
Akkor zsír. Ez nekem is új.Tényleg lehet kártyával fizetni Brokidokinál. Mastercard és Visa. Ha kiválasztod az országot és ráfrissítesz akkor a fizetési módnál a legördülő menüben ki lehet választani a hitelkártya opciót. Na így már tényleg reális a 3 napos szállítási idő.
Tenkjú for szápport.
Akkor zsír. Ez nekem is új.
Itt van 10km-re a depóban.. ma kiszállítják..3 munkanap lett sztem korrektNekem se tartott tovabb harom napnal sosem de inkabb ketto
Na akkor egy végleges BushDoki review:
Rendeltem 3 Fem O.G-t (dinafem)
-3 moby dick automatàt (dinafem)
És kaptam grátiszba 1 Auto Mazart(Dp) és egy Bubba's Gift (fem) et (Humboldt)
Ez 50 € volt szállítással 3 munkanap.A két ajándékról nem is tudtam,rendesen feldobta a napomat )
Köszönöm BD!