ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Jakoś 15stego w sobote kosze... jakoś nie chce mi się czekać aż zginie reszta białych
włosków. Postaram się pożyczyć wage i podać cyfrę oczywiście zbioru po przepaleniu sporej ilości niedojżałych topów i liści ;P Niestety miewam takie narko-zapędy fryzjerskie i potrzebuje darmowego jarania w trakcie wzrostu. Wkońcu po to uprawiam, żeby nie płacić zjebom.
Co do płacenia zjebom... sam często z siebie robie takiego zjeba i wolę jak mi się płaci ;P Mam ziomka, który co roku odwala outa bo in nie może no i już zaklepał 5g Podstawa to być na czubku piramidy Sam sobie Pan Głos w konkursie jest na fotki Jack Horror i Bubbleberry x Afghani
|
|
|/
@Ca2 - ładne topiszony ! jakie masz wymiary boxa ? i ile jest odstepu roslin od lampy ? zamontowales jakas szybe pod lampa, ? prosba, jakbys mial fotke samego boxa, to bys mogl zamiescic jestem ciekaw jak zrobiles boxa
Pozdrawiam
Pierwsze 4 szczyty z nasionami... po kopsnięciu 0.6g... i drobnych paleniach... 13.5g
W miarę suszenia będe podawał wagę reszty i ostatecznie wszystko zsumuje...dziś też sie upierdole więc troche zniknie
naprawde piekny grow.. wielkie K+++ za caloksztal.
Ostatnio podacz laboratoryjnej sesji jednej z sativek przyszedl mi to glowy pewien pomysl.. hehe... Gdybys tak posadzil dajmy na to 12 roslinek [G13xWW]xSour Diesel w malych kubeczkach plastikowych 0,2 l i pozniej z calej gromadki wybral najlepszych wedlug Ciebie rodzicow, zrobil nasiona i znowu wysadzil 12... powtorzyl tak cala akcje kilka razy i wkoncu mialbys odmiane idealnie przystosowana do twoich warunkow... heh a moze nawet pokusilbys sie o zrobienie wlasnego IBL hehe
wybacz moje urojenia
pozdro i powodzenia z przyszlym ( juz biezacym ) growem