What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Ca2 microgrow in coco

C

Ca2

Jakoś 15stego w sobote kosze... jakoś nie chce mi się czekać aż zginie reszta białych
włosków. Postaram się pożyczyć wage i podać cyfrę ;) oczywiście zbioru po przepaleniu sporej ilości niedojżałych topów i liści ;P Niestety miewam takie narko-zapędy fryzjerskie i potrzebuje darmowego jarania w trakcie wzrostu. Wkońcu po to uprawiam, żeby nie płacić zjebom.

Co do płacenia zjebom... sam często z siebie robie takiego zjeba i wolę jak mi się płaci ;P Mam ziomka, który co roku odwala outa bo in nie może no i już zaklepał 5g ;) Podstawa to być na czubku piramidy :) Sam sobie Pan:muahaha: Głos w konkursie jest na fotki Jack Horror i Bubbleberry x Afghani ;)
|
|
|/

Last edited:

yyyoopp

Member
Ca2 said:
Wkońcu po to uprawiam, żeby nie płacić zjebom.
dokładnie nie wspierajmy polskiego narkobiznesu. A poza tym świetny ten twój plant nawet głos w konkursie na haszu dostałeś
:headbange

C

Ca2

74 dzień kwitnienia...

14 marca zniecierpliwiony...zciąłem 2 topy pylone Sour Dieslem... jutro tnę reszte. 9 pestek w przód

Last edited:
C

Ca2

Z tych wydziubałem 7 sztuk [G13xWW]xHawaiian Snow... wole na szybko poćwiartować niż później pogubić pestki:D Jutro biorę się za reszte.

.:SM:.

New member
pierwsza fotka zajebiscie wyglada, nic tylko palic. nie zapomnij o zwazeniu wszystkiego ;]

P.S.
'Zbrodnia i Kara'? :D

G

Guest

@Ca2 - ładne topiszony ! :D jakie masz wymiary boxa ? i ile jest odstepu roslin od lampy ? zamontowales jakas szybe pod lampa, ? prosba, jakbys mial fotke samego boxa, to bys mogl zamiescic :) jestem ciekaw jak zrobiles boxa :)
Pozdrawiam

C

Ca2

70x35x40 jakoś wymiary... od lampy max 10cm raz z szybą raz bez...zależy jaki mam kaprys i jak rośliny reagują. Temp. 30-35*C

15 marca
76 dzień 12/12
HARVEST

[G13xWW]xSour Diesel start od 12/12 (veg parapetowy)

A

adrianmenyo

Bardzo fajnie Ci to wyszlo! Milego konsumowania! hehehe
PS. sour diesel.... ahh maze o tej odmianie, nast grow tylko diesle !

C

Ca2

Pierwsze 4 szczyty z nasionami... po kopsnięciu 0.6g... i drobnych paleniach...
13.5g
W miarę suszenia będe podawał wagę reszty i ostatecznie wszystko zsumuje...dziś też sie upierdole więc troche zniknie ;)

k_kaliber

Member
Calkiem fajnie biorac pod uwage moc lampy i wymiary.
Zainwestuj w prof nawozy do coco i nie dawaj ziemi a powinno byc lepiej znaczy wiecej:)
pozdro

Last edited:

cardiel

Member
hej hej Ca2 :smile:

naprawde piekny grow.. wielkie K+++ za caloksztal.

Ostatnio podacz laboratoryjnej sesji jednej z sativek przyszedl mi to glowy pewien pomysl.. hehe... Gdybys tak posadzil dajmy na to 12 roslinek [G13xWW]xSour Diesel w malych kubeczkach plastikowych 0,2 l i pozniej z calej gromadki wybral najlepszych wedlug Ciebie rodzicow, zrobil nasiona i znowu wysadzil 12... powtorzyl tak cala akcje kilka razy i wkoncu mialbys odmiane idealnie przystosowana do twoich warunkow... heh a moze nawet pokusilbys sie o zrobienie wlasnego IBL hehe

wybacz moje urojenia

pozdro i powodzenia z przyszlym ( juz biezacym ) growem :joint: :wave:

G

Guest

k_kaliber czemu ma niedawac ziemi ? czy w ziemi rosna gorzej rosliny w takim malym boxie ? a coco to jakie mieszanki sa najlepsze ?

Latest posts

Latest posts