ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
To wszystko jest tak pewne i stanowcze jak mój pogląd na tą sprawę. W sumie jak od razu po tym in zaskocze z następnym no to raczej nie będzie out bo jaranko będzie akurat na lato ;D
Minęło ciut czasu... pojawiły się jakieś braki ferro + jakby fosfor. Jeden listek ma jakieś dziury powypalane i ciekaw jestem czy to będzie postępowało.
Hey Ca2 to jest ta g13xww ?? Tłusta i zdrowa ładnie wygląda ogólnie i już niedlugo koniec chyba.... ile jej zostało 2 trzy tyg ?? Ale dlaczego ona taka zielona ?? nie zaduzo azotu?? wsumie to nie jest jakis problem. Co to za nasiona tam dojrzewaja ??
Ogladamy...ogladamy!!! Jest bardzo soczyście!!!mmm
Zreszta komentowac to chyba tylko w pozytywnym znaczeniu!heh...
A ja od siebie dodam, ze sledze wszystko bardzo dokladnie:wink:
pozdrawiam i JUZ NIEDLUGO!heh
Napisz jak smakuje i dziala bo pachnie bardzo ladnie... heh...
Donica dość duża... ponad 10L na 100% może pod 15. Do końca...nie wiem...jeszcze dużo białych włosków.
Azotu nie podaje.
Co do wykorzystania każdego centymetru jest taki ścisk, że topy przy drzwiach nadgryza pleśniak więc hardcore. Troche z vegiem przesadziłem
Witam. Fajne zdjecia
Jak to teraz wyglada??
Ja kiedys jechalem na wakacje i 2 tygodnie zrobilem auto podlewanie.
1 z 4 kwiatkow zaplesnial niestety przesadzilem z iloscia wody.
Ale hash z zaplesnialych topiw jest git. Bo do palenia jako susz to nie zabardzo.
10.III (71 dzień 12/12)
Roślina ostatnio raczy się tylko wodą. Dziś obciąłem wszystkie większe liście.. za kilka dni zcinam. Dziś paliłem z kolegami 4 rurki... i jak na 3 osoby to potrzask był tak srogi, że zrezygnowałem z wizyty w szkole. W ogóle nie bardzo chciałem się ludziom pokazywac na oczy Przez tydzień ostro nabrało temperamentu.
piekne!!!! megawypasione.... ja tez mam ostatnio straszna faze na petanie dziewczynek... mam nadzieje ze mi sie nie przeniesie upodobanie na inne panienki
''You must spread some Reputation around before giving it to Ca2 again.''
MISTRZOSTWO! takiego pudela z taka tresura mozna z pitbullem stawiac do boju!
Nikt tak nie umie wykorzystac przestrzeni i haczykow.. wedkarze uczcie sie! ;] pzdr
alijah: mam nadzieję, że weed Cię pozytywnie zaskoczy ja po 6ściu pełnych dniach przerwy w paleniu dziś się poskładałem mocarnie...w pewnym momencie aż za mocno. Z takim palonkiem można sobie luźno wrzucić tryb econo.