What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Ca2 microgrow in coco

G

Guest

ty ni ebadz taki skromny Ca2, wyciagasz w tym micro maxa ;) JH od SS wlasnie zamawiam, na nastepne coco poleci.. pozdr

Tomu

Well-known member
Veteran
Ca2 said:
LRy... ogólnie przekonałem się do tej odmianki...ale tylko pod lampę. Faktycznie są skubańce szybkie... zapach dość ciekawy... klepie nienajgorzej... ale na out to lipa rosną.
Co ty gadasz :muahaha: one własnie lepiej rosna na oucie co potwierdzi duzo osób z forum :rant:

Ca2 Zainspirowany tym pamietnikiem za niedlugo ruszam z uprawa w coco... Box wielkoscia podobny do Twojego lampa taka sama :) Napisz mi w jednym poscie jakich nawozow i w jakich ilosciach uzywasz do coco... Dla Ciebie to chwila a dla mnie caly dzien chodzenia po ogrodniczych...:)
Pozdro.

C

Ca2

Planton K lub S (dawki przeciętnie w granicy 1-2g na litr (na oko)
Ferro-aktiv lub inna pożywka żelazowa
Dolimit
Biohumus na start

Tomu: co ja gadam? ja gadam to co widze. Jak przyjadę na koniec lata... i zobacze takie topy na outowych LR jak te boxowe...jak będą tak pachnieć...to będzie jeden chuj... ale nie sądzę aby w ogóle dały taki plon. Słońca mają w pizdu a nawet więcej na out... a rosną jakby chciały a nie mogły. Dostały nawóz do trawników a ta trawa rosnąć nie chce ;D Te in bardzo fajnie pachną słodkawą indyją. Smak niezbyt nadzwyczajny i atrakcyjny.. jakoś to tam będzie ;) narazie nie wiem kiedy wysadze durbany na out ;D

7 czerwiec

Last edited:
G

Guest

:wave:

BUMP!:D

witam przyjacielu!:D odnosnie micro moglbys napisac jakiegos poradnika hehe:D wszystko jak zwykle i zawsze!!! pieknie sie prezentuje!:D

pozdrawiam i powodzonka z nastepnymi!:D

Azzzzzz

Member
Veteran
Uuuu ale je ladnie spasles, gratulacje, wygladaja jak czarnulki z wielkimi tyleczkami, bardzo git.

Pozdr

C

Ca2

Małego już spaliłem.

Gałązka 1.6g co daje 8.6g zbioru z tego "dużego" LRa. REKORD ŚWIATA:D Będe to jarał do końca życia :D Koniec upraw...ten low ryder starczy jeszcze dla moich dzieci :bashhead: :rasta: :muahaha: :headbange :laughing: :wave: :fsu:

G

Guest

Ca2 nie przesadzaj z sarkazmem;p
swoja droga z litrowej "doniczki" to chyba i tak niezle;p

DrifterGrow

New member
Elegancko poti ładny topek ja teraz zarzucę 10 szt bo jakoś mnie naszło na out, ale chyba je trochę przytyrałeś takie jak by przekarmione jaki miał smak ?
Wrzucam też znowu Euforie strasznie brakuje mi tej fazy tym razem 10szt na grubo :D

C

Ca2

bida: na out wyszły jeszcze mniejsze ;D a mają metry dześcienne ziemi do dyspozycji.

Smak.. drifterze ty mój ;) indyjowy..dość przeciętny
Zapach...słodkawa indyja w stylu Bubbleberry x Afghani by HC
Moc... średnia choć nie jeden stwierdził, że zielsko jest kozak rzeźnik ;D Mnie...zadowala lecz nie fascynuje. Teraz na parapecie armia Wielkie LOW ;D Wyjazdu na bani nie mam to zdesantuje okolice kurduplami ;D

Co do pojaranych liści... liście były zajebiste...odstawiłem nawozy...dawałem wode i stymulator... później zamiast stymulatora dowaliłem ripen...i tutaj pies pogrzebany. To ripen te liście tak załatwił...ale za to topy zajebiście się nabiły. Muszę przyznać...bardzo przydatny ten preparat

Last edited:

Klaczek

New member
hey

hey

witaj Ca2...

witam też innych ale do Ca2 kieruje mojego posta :)

Więc...mam 4 crossy automatic ak x diesel ryder w kokosie od canny w 7l doniczkach... temp 18-28 stopni, 50% wilgotność mają 15 dni i nie wiem czy się prawidłowo rozwijają ;s odżywiam je coco kitem od hesi,woda kranówka odstana 48h nie posiadam niestety ph metru...

roślinki mają jasno zielone liście,na środku taki leciutki odcień żółci,lałem nawozy od 7 dnia, wiem że przesadziłem bo mają żółte końcówki,przelałem je wodą mineralną niegazowaną z dodatkiem ph down od ghe

proszę o Twoje zdanie,pozdro

ps: jeżeli możesz wyślij mi na pw jakieś dane do kontaktu z Tobą... gg,mail,tel etc :)
w sumie może to głupio wyglądać że chce dane typu kom. itp więc chociaż w temacie odpowiedz co mam robić ;s
Pozdrawiam!

Last edited: