ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Bardzo ładnie sie zapowiada to wszystko K++
Brawo Ca2
Mam dwa pytanka dotyczące coco jak jest z smakiem w porównaniu z glebą ?? Nio bo wiadomo że z hydro mj smakuje słabiej niż z ziemi... Bynajmniej to jest moje zdanie na ten temat...
A drugie pytanie to jak działają nawozy przeznaczone do ziemi w coco ?? lepiej używać specjalnych do coco czy nie widać za bardzo różnicy??
Jestem w trakcie przygotowań indorka dlatego mam teraz mały dylemat coco czy ziemia jeszcze nie zamówiłem aby seeds i nawozów dlatego mogę wybrać więc proszę o pomoc
Nie używam nawozów pod coco więc nie wiem jak jest z nimi. Smak w coco... rewelka ;D JH i C99 wyszły wyjątkowo pysznie słodkie. Zapach bardzo intenstywny w przypadku JH i słabszy dla C99. C99 po curringu wyszła bardzo ziemista w smaku i zapach stał się mniej słodki i nieco nieprzyjemnie charakterystyczny dla mocnego gówna (w sensie stuffu z osiedla). Jak pisałem wiele razy...do ziemi nie wróce za ch...
Widać widać...roślinki rządzą bezsprzecznie!;D HoTMiXu wystarczy mi spalić jedno bonio żeby mieć zajebiste loty... naprawde mocny cross wyszedł HC skoro na takim etapie rozwoju już tak upierdalają. Wieczorami spalam między 3-7 cybuszków bonia i rano budzę się totalnie nieogarnięty. Bez kofeiny od rana to umiem jedynie włączyć komputer. Wyprodukowanie śnadania staje się strasznie męcząco-mulącym zajęciem. W sumie mogłem zrobić makumbe...ale po makumbie z WrxA od HC ... raczej nie prędko znów coś ugotuje.
11.01.2008
HS
G13xWW
B2MiX
HS klony
G13xWW klony (jeden pioruńsko szybko się ukorzenił)
15.01.08
24.01.'08
Dzisiaj skoczyłem na zakupy i niestety nie nabyłem ferro-aktiv. W zastępstwo do podlewania dodałem Multimineral firmy Tropical... zobaczymy co to za cudo ;D
Odnośnie klonowania we wodzie... pamiętajcie odrapać/ponacinać skórkę na łodyżce moczącego się klonika. Ja mocze jednego już dłuższy czas i sie nie ukorzenia nadal... a inny...cieniutki z bardzo niskiej partii rośliny już ma super korzonki.
To nie jest wątek mający na celu jakieś filozoficzne wywody. Tutaj stykają komentarze postępu moich prac.
Jako Up napiszę:
kontrolowane zapylanie wyszło z pod kontroli i pozapylało się nieco więcej niż przewidywałem... i dzięki temu jak wszystko ładnie dojdzie to postaram się rozdać Test Packi crossed by Ca2PTHD na genach [G13xWW]xHawaiian Snow bo tych z Sour Diesel IBL jest niewiele i właśnie je sobie zostawie i może na out przetestuje kilka sztuk.
Chyba nic nie trzeba pisac - zajebiste krzaczory =]] chyba od next grow bede jechal w coco, beeeeez kituuu, K+!
pisze sie na sampla i test packa pozdro & peace
Narazie nie widać oznak przedawkowania nawozów... chyba pomyśle nad zwiększeniem dawki. W coco jak coś pójdzie ciut źle to jedno podlanie jałową wodą powinno dać bardzo zadowalające rezultaty a później normalne dawkowanie na oko jak zwykle ;D
Teraz jedynie mogę narzekać na brak ferro-aktiv'u ;/
Super jedziesz Ca2! U mnie niestety na chwile obecna przygoda z coco zakończyła sie męskim hot mixem i meskim lr... na szczescie dzis młode siewki ida juz do wiekrzych donic wiec hot znowu idzie do coco. Zobaczymy co z tego bedzie. Pesteczki mmm...
You must spread some Reputation around before giving it to Ca2 again.
Tak... F-a do akwarium. Ze względu na niską inwazyjność można tego lać ile się tylko chce. Defakto jest to mało wydajne...alllleeeeee to ze względu na małą 30ml buteleczke. W końcu przeciętnie pożywek na litr daje się 30-100ml więc nie wypada najgorzej.