What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Ca2 microgrow in coco

Zathir

Member
Super jedziesz Ca2 :D Wszędzie wszyscy którzy kokosa uzywali go chwalą wiec i jak sie skusze. Dam kokos do jednej z trzech doniczek i zobaczymy różnice . Ach niech nadejdzie 1 stycznia, dzien startu indoora :rasta:
pozdrawiam

C

Ca2

Zathir: doniczka z tym coco nie musi być super duża ;D ale jak będzie takich samych rozmiarów jak soil ...to zobaczysz różnice we wzroście :) Na SOG to tylko małe doniczki z coco...ale bez autowateringu przesranka bo w 24h wysycha...jak duże rośliny to szybciej.

Z wolna zaczynam się głowić z kąd donice na flow....? będzie trzeba robić coś bo nic pod wymiar sie nie zgadza

23.12

Last edited:
C

Ca2

Wigilijna przykra wiadomość.
Sativa w którą ładowałem nadzieje... 99.9% samiec
G13xWW indyj który będzie ciężki... żeńska :) i jak tu sie nei wkurwić ;D
Zrobi się pesteczki między nimi na next grow i będzie wypierd pierwsza klasa...być może nasion wyjdzie więcej i ktoś dostanie na testy.
Mixy Unknown sex...

Fajnie sobie radzisz, dobre odmiany dobrałeś.

Ile kosztował cię 1 taki duży wiatraczek ? Ogólnie widać, że znasz się na rzeczy roślinką niczego nie brakuje, ladna zielen.

roślinki są w świetnej formie, wszystko wylada extra :D tylko czekać na flo..
GreenPoland to sa wentylatory 80 (takie jakie masz w komputerze)
peace

C

Ca2

Foto zmieniam co niedziele...
2 tyg 18/6
tydzien 16/8
i teraz leci od niedzieli 14/10

Wiatraki po 16pln 120mm :) 80tke i 90tke mam na wylocie.

28.12
Hawaiian snow ze względu na płeć jest poddawany dużym stresom. Pobieranie klonów i obcinanie dużych liści.

HoTMiXy straciły dziś większe liście bo było nieco za gęsto.

G13xWW (pięknie się krzewi)

ALL

Last edited:

Lewar

Member
HS szkoda ze meski, ale pechy mysle wyjda z nich przeurocze. musimy sie jeszcze dogadac, moze udalo by ci sie z miesiac przetrzymac gdzies jakiegos szczepa na oknie to by zapylil BB od DP.

reszty plci nie znasz? jezeli jeszcze nie pokazaly to zapewne samiczki.

ladnie rosna-nic im nie brakuje. teraz tez sprobuje z ferro-activ!
twoj mikro boksik nie ma przed toba nic do ukrycia :D

kiedy flo?

C

Ca2

Flow...od dziś!
Więc tak...płeć:
G13xWW Female
HoTMiXy mają cośki ala małe jajeczka ale to nie są pewniaki.
B2MiX zaczyna startować w górę...mam nadzieje, że wyjdzie z niego jakiś mały top na styl LR:D
HS klonów w słoiczku mam ze 10 ;D więc Lewar ogarnij się i wpadnijcie z Jeżowatym ;D

Yarcio

Member
Super sie rozwijaja, a slyszalem, ze w coco ludzie czasem maja problemy z uprawa. Najwyrazniej Ciebie to nie dotyczy :D

C

Ca2

Są w podzielonej na 4 części donicy... chyba przekraczającej 20L bo jest na styk do boxa i wjebałem w nią 2 i pół kostki kokosu. Z jednej wychodzi ok 9L substratu.

D

dEv-9

Niezle, mam pytanko apropo sklepu ktorego logo masz na doniczkach.
Seeds.pl? Niby pierwszy dobry polski sklep? hum:)

Cinnamon

Member
dEv-9 said:
Niezle, mam pytanko apropo sklepu ktorego logo masz na doniczkach.
Seeds.pl? Niby pierwszy dobry polski sklep? hum:)
Mogę odpowiedzieć za @Ca2 - niestety od pewnego czasu sklep albo nie funkcjonuje tylko strona wisi bo wisi albo marysia ma wszystkich głęboko w poważaniu i nie wysyła paczek - znajomi czekają ponad miesiąc na paczki ...
Wszystko zaczęło się od tej afery z hemplobby ale to już mniejsza. Jedyny Polski sprawdzony sklep na dzień dzisiejszy to **** - zapraszam na priv, nie chcę robić nikomu reklamy czy coś takiego :p.

Peace iG... :kissass:

D

dEv-9

Dzieki pozdrawiam:)
i sry wlasciciela tematu za offtop :spank:

Last edited:
C

Ca2

Fakt...seed.pl zawodzi jak jasny ch** ale mnie to tam wali... C.fr nie ma takiej oferty za takie pieniążki więc mogę czekać półtora miecha. Następnym razem pewnie też coś od Marysi zamówie bo na C.fr nie widzę nic sensownego pod moją lampę. Ja ...jak to ja i ja ;) lubię wyszukane cuda ;D

Co do OT to może być byle był w granicy dobrego gustu i nie na 10 stron ;) Przeprosin nie przyjmuję bo są zbędne :joint: :rasta:

Last edited:

Latest posts

Latest posts