Salutare tuturor!
In primul rand imi cer scuze pentru intarziere. Nu voi da nume insa sunt convins ca va prindeti cine sunt
Anul trecut la inceputul lunii octombrie mi s-a facut un flagrant. Ideea e ca am ajutat un prieten sa-si depoziteze ceva la mine, ala a fost gura sparta si m-am trezit cu militia la usa. La 3-4 zile fratii din Mures au avut problemele pe care toata lumea le stie. Pe mine nu m-a afectat in absolut niciun fel toata povestea, insa am fost pus in imposibilitatea de a intra sa am 'grija' de toate datele din site/forum.
Toate informatiile de pe forum au fost criptate, serviciile militiei luand o mare wuie. CPC a fost lovit din cauza ca o gramada de idioti au cumparat zeci de pachete de seminte, si-au facut sere (asa cum se poate observa in acele montaje video) si au inceput sa vanda folosind forumul pentru ajutor in diversele probleme de crestere.
Militia a copiat de pe forum si site tot ce se putea copia cu copy/paste, nimic mai mult (apropos, BT esti o persoana importanta. Militia te-a remarcat ) ).
Persoanele afectate de caderea CPC sunt cele care au cumparat cantitati mari de seminte. Comenzile erau sterse cu regularitate din magazin insa din pacate s-au pastrat arhive scrise in diverse caiete gasite la cei doi frati. De aici va dati voi seama..
Fenomenul CPC, asa cum DIICOT-ul l-a intitulat, a constat in faptul ca totul era 100% legal insa ei au gasit cateva chichite sa alipeasca la cateva legi de cacat si sa dispuna arestarea preventiva a celor doi. Ghinionul lor a fost ca avocatul pe care l-au avut in mod sigur a fost praf.
Pentru curiosi ei acum sunt liberi. Pentru prelungitor, haterul: ai fost colaborator la CPC si ai fost platit. Si in seminte si in echipamente.
Ca sa fiu scurt: ai vrut o 'marire', nu ti-a fost acordata si ai ales sa pleci. Cand lucrai la bar, dupa ce ai plecat, ai luat cu tine barul? Sau profitul facut de patroni de pe urma ta? Sunt sigur ca nu. Nu stiu daca ai trimis mail la militie cu datele pe care le aveai, insa stiu sigur ca articolele pe care le-ai scris apartineau comunitatii. Erau scrise de tine, dar NU ale tale. E o diferenta mare pe care un individ de teapa ta nu ma astept sa o inteleaga.
In rest ma bucur sa vad cativa membri vechi ai comunitatii activand pe aici. Imi e dor de voi si cine stie, poate ne vom organiza cumva, la un momentdat
Pana atunci aveti grija cu cine umblati, ce prieteni aveti si in cine va incredeti.
PIS!