What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Baraca refugiatilor

Cruzito

Member
ba acuma citii si eu :D nu am mai intrat plm...am stat asa pe bara suprins sunt daca chiar scapa asa usor mai ales ca la noi legea spune clar ca risti pedeapsa si pentru ca vorbesti despreasta :)) desi pare ceva desprins din comunism inca se aplica...

tupac99

Member
baranga... si in cazul in care ar putea face legatura intre BT si identitatea ta reala...oricum ar putea sa te suga... in cel mai bun caz. nu au ce sa`ti faca pt ca nu ai vandut, nu ai fost filat, nu ai fost prins in flagrant, nimic... ai oferit doar informatii despre crestere si plm. aceste informatii bineinteles ca le poti gasi pe google, si tu de acolo ai dat copy paste. ce sa`ti faca ?! NIMIC !!! si probabil ai iesit in evidenta, deoarece ai oferit sfaturi bune si multe :)))

baranga

Member
Ba sa spui ca ma suge , e cam deplasat .... este adevarat ca nu au cu ce sa se lege de mine... pentru ca nu am incalcat legea eu nefiind in Romania ... dar ei trebuie sa puna intrebari , sa investigheze.. este meseria lor , treaba lor , chiar daca mi pare rau ca l salta pe unu cu doua plante , in acelasi timp ii felicit pentru aia cu zeci si sute de plante pe care i salta , pentru aia cu prafuri pe care i salta ... ... sincer nu mi as dorii sa am copii si sa mearga la un liceu frecventat si de dealeri fie ei si dealeri de iarba ....

P

prelungitor

@tupac tu nu cred ca intelegi ca asemenea informatii nu sunt in legalitate la noi in tara, sunt considerate a instiga la activitati ilegale.ia cauta detalii despre crestere si vezi cate site-uri sau blog-uri din romania mai sunt actualizate cu informatii de genul.pana si paginile de facebook care promoveaza consumul au inceput sa aiba probleme.
pe google mai gasesti si detalii despre cum sa fabrici o bomba, asta nu inseamna ca tu trebuie sa-i pui la dispozitie unuia asemenea materiale, inseamna ca esti complice la ilegalitatea care o comite pers in cauza.altfel de ce l-ai ajuta?

tupac99

Member
prelungitor frate.. nu cred ca baranga a scris vreodata pe CPC baaa... plantati 20 de plante si apucati`va de dealerit, eu va promit ca va spun cum se face toata treaba de la A-Z.... omu a dat un copy paste de pe google, pe CPC , ajutand alti useri sa`si rezolve problemele. deci toata vina lui e ca le`a spus alora concret ce si cum si nu le`a spus... da`i un search pe google... deci e clar, baranga nu are nici o vina frate... intr`adevar... intigarea e o fapta. dar daca eu te instig pe tine la ceva ... inseamna ca tu nu ai discernamant, si eu te`am instigat... clar daca le faci un test celor de pe CPC o sa rezulte ca au discernamant si baranga nu a insitgat, deoarece nu le`a zis... pune`ti 20 de plante si eu te ajut si imi dai si mi 18...

Erba Shoe

Member
Salutare tuturor!

In primul rand imi cer scuze pentru intarziere. Nu voi da nume insa sunt convins ca va prindeti cine sunt :)
Anul trecut la inceputul lunii octombrie mi s-a facut un flagrant. Ideea e ca am ajutat un prieten sa-si depoziteze ceva la mine, ala a fost gura sparta si m-am trezit cu militia la usa. La 3-4 zile fratii din Mures au avut problemele pe care toata lumea le stie. Pe mine nu m-a afectat in absolut niciun fel toata povestea, insa am fost pus in imposibilitatea de a intra sa am 'grija' de toate datele din site/forum.

Toate informatiile de pe forum au fost criptate, serviciile militiei luand o mare wuie. CPC a fost lovit din cauza ca o gramada de idioti au cumparat zeci de pachete de seminte, si-au facut sere (asa cum se poate observa in acele montaje video) si au inceput sa vanda folosind forumul pentru ajutor in diversele probleme de crestere.
Militia a copiat de pe forum si site tot ce se putea copia cu copy/paste, nimic mai mult (apropos, BT esti o persoana importanta. Militia te-a remarcat :)) ).

Persoanele afectate de caderea CPC sunt cele care au cumparat cantitati mari de seminte. Comenzile erau sterse cu regularitate din magazin insa din pacate s-au pastrat arhive scrise in diverse caiete gasite la cei doi frati. De aici va dati voi seama..

Fenomenul CPC, asa cum DIICOT-ul l-a intitulat, a constat in faptul ca totul era 100% legal insa ei au gasit cateva chichite sa alipeasca la cateva legi de cacat si sa dispuna arestarea preventiva a celor doi. Ghinionul lor a fost ca avocatul pe care l-au avut in mod sigur a fost praf.

Pentru curiosi ei acum sunt liberi. Pentru prelungitor, haterul: ai fost colaborator la CPC si ai fost platit. Si in seminte si in echipamente.
Ca sa fiu scurt: ai vrut o 'marire', nu ti-a fost acordata si ai ales sa pleci. Cand lucrai la bar, dupa ce ai plecat, ai luat cu tine barul? Sau profitul facut de patroni de pe urma ta? Sunt sigur ca nu. Nu stiu daca ai trimis mail la militie cu datele pe care le aveai, insa stiu sigur ca articolele pe care le-ai scris apartineau comunitatii. Erau scrise de tine, dar NU ale tale. E o diferenta mare pe care un individ de teapa ta nu ma astept sa o inteleaga.

In rest ma bucur sa vad cativa membri vechi ai comunitatii activand pe aici. Imi e dor de voi si cine stie, poate ne vom organiza cumva, la un momentdat :)
Pana atunci aveti grija cu cine umblati, ce prieteni aveti si in cine va incredeti.

PIS!

Daaamn dude, that's some sensible information over there?

S-a mai zis ceva si de alti useri? Au intrat si altii in atentia lor.. zi si tu ceva acolo ca e stresu mare chiar si pentru cei care au avut o marie sau doua prin dulapuri.. mama ma-sii de vanatoare de vrajitoare.

:tiphat:

Hebii

Member
nu cred ca se uita ei dupa o planta sau 2.....poate sa te prinda cu ele in casa si te alegi in cel mai rau caz cu un dosar si niste ore in folosu comunitatii

Vasili

Member
:) Zaitev la microfon !

La auto pot 18/6 si 12/12 cand observ ca trece pe floare ? 18/6 31 zile un hps de 400w e costisitor !

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Bineinteles ca poti dar vei scoate mai putin cu ... 30% (?). Zic si eu, dar... mai putin oricum, in mod firesc.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Daca compari si cu yeld-ul o sa vezi ca merita macar 20/4. Pana la urma nu-s nici 10 lei pe zi. Si daca scoti suficient asta e echivalent cu cativa lei pe gr, care eu zic ca e un pret corect. Iar daca ai folosi plante regulare ai avea rezultate si mai bune

Vasili

Member
...hmmm am rabdare de chinez batran...am tinut 5 luni jumatate, 2 power plant ..rezultatul a fost magnific pt. mn. cca. 70 si ceva g uscate....sub becuri CFL 220 w....un 0.3g/w la primul grow este ok...acum vreu ceva de genu maxim 100 zile nu mai vreau sa ajung in vara....am pus ca nebunu pe 6 iunie 2015 ...am prin aproape 4 luni (si septembrie a fost cu 30 grade)...a fost infernal sub cfluri....ac-ul a mers cam 2-3 ore pe zi .... Vreau un auto sa stea sub 250 w hps 2 plante ...sau 3 plante sub 400w . Rapid dar productiv sa fie ,,străinu,,

Vasili

Member
problema este ca acum nu mai vreau sa ma intind asa mult.....cu toate ca au trecut 6 luni , nu erau toti tricomii maronii...in fine......va pupa Zaitev - CPC

Vasili

Member
strict consumul hps-ului fara acareturi gen ventilaotare extractoare si alte nebunii :
Plecam de la 0.60 bani / kwh (cu tva si cu toate taxele nesimtite) deci :

HPS 150w ->
18/6 : 18h x 0.15 kwh x 30 zile = 81 kw - 48.6 lei
20/4 : 20h x 0.15 kwh x 30 zile = 90 kw - 54.0 lei
24/0 : 24h x 0.15 kwh x 30 zile =108 kw - 64.8 lei
12/12: 12h x 0.15 kwh x 30 zile = 54 kw - 32.4 lei

HPS 250w ->
18/6 18h x 0.25 kwh x 30 zile = 135kw - 81 lei
20/4 20h x 0.25 kwh x 30 zile = 150kw - 90 lei
24/0 24h x 0.25 kwh x 30 zile = 180kw - 108 lei
12/12 12h x 0.25 kwh x 30 zile = 90kw - 54 lei

HPS 400w ->
18/6 18h x 0.4 kwh x 30 zile = 216kw - 129.6 lei
20/4 20h x 0.4 kwh x 30 zile = 240kw - 144.0 lei
24/0 24h x 0.4 kwh x 30 zile = 288kw - 172.8 lei
12/12 12h x 0.4 kwh x 30 zile = 144kw - 86.4 lei

itsmehigh

Member
voi va calculati consumul ca nu va permiteti sa platiti curentul? altfel nu imi explic. nimanui nu-i pasa ca tu consumi 400-600-1000W in plus pe luna decat in mod normal.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Ce sa isi ia LED, daca 60 ron in plus pe luna e mult... Poate omu n-are.

L.E. Noroc ca vine outdoorul :D

Vasili

Member
:) nu este vorba ca nu imi permit, nu vreau sa dau bani multi la electrica , pentru serv. lor de kkt ! :) 3 pc-uri s-au ars din cauza electriciii :)

jtm

Some kind of shaman
Veteran
nu dai tu bani la electrica, nici electrica nu da bud la tine :p

UPS. Nimic nu e perfect, ce vrei, iar cu buleftrica e deja axioma existentiala.

Latest posts

Latest posts