conducerea poate s-a gandit la o legalizare dar zice ca nu are pentru cine..
sandele lasa matraguna aia ca te matrafoxezi degeaba...de ce nu iesi ma tu in fata sa ceri legalizare? ia fa-ti un jurnal ca sa se legalizeze odata...cred ca pe tine te asteapta astia cu legalizarea, pana nu te afisezi tu nu se rezolva nimic.Ba lasa lumea sa faca concurs si jurnale si ce vor ei ca de aia e forumu,acuma nimeni nu te pune sa intri de acasa si tu cu plantatia langa tine,inseamna ca esti prost si oricun te prindea oadata si odata fara sa intri pe icmag,suporti consecintele,deci asta cu ''vedeti de ale voastre '' nu se aplica la baietii destepti.
Numai morcovari,de aia nu e legala si e gol pe aici,conducerea poate s-a gandit la o legalizare dar zice ca nu are pentru cine ,toti stau ascunsi.In tarile tupeiste e legala sau nu mai are nimeni nici o treaba cu tine ca plantezi/consumi desi nu e legala.
Si pana la urma ce treaba au aia de la cpc cu growerii de peste tot din tara?Ei au fost acuzati pentru multe alte treburi,eu de vreo 5 ani incoace nu am mai auzit sa intre cineva la parnaie pt ca a crescut iarba daca omul nu vinde.
Ia fa-ti tu grow man si denunta-te si daca nu ajungi la parnaie ne zici si noua si facem toti la fel a2-a zi si gata, legalizam. ..