What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Baraca refugiatilor

Gheorghe

New member
Salutare tuturor!

In primul rand imi cer scuze pentru intarziere. Nu voi da nume insa sunt convins ca va prindeti cine sunt :)
Anul trecut la inceputul lunii octombrie mi s-a facut un flagrant. Ideea e ca am ajutat un prieten sa-si depoziteze ceva la mine, ala a fost gura sparta si m-am trezit cu militia la usa. La 3-4 zile fratii din Mures au avut problemele pe care toata lumea le stie. Pe mine nu m-a afectat in absolut niciun fel toata povestea, insa am fost pus in imposibilitatea de a intra sa am 'grija' de toate datele din site/forum.

Toate informatiile de pe forum au fost criptate, serviciile militiei luand o mare wuie. CPC a fost lovit din cauza ca o gramada de idioti au cumparat zeci de pachete de seminte, si-au facut sere (asa cum se poate observa in acele montaje video) si au inceput sa vanda folosind forumul pentru ajutor in diversele probleme de crestere.
Militia a copiat de pe forum si site tot ce se putea copia cu copy/paste, nimic mai mult (apropos, BT esti o persoana importanta. Militia te-a remarcat :)) ).

Persoanele afectate de caderea CPC sunt cele care au cumparat cantitati mari de seminte. Comenzile erau sterse cu regularitate din magazin insa din pacate s-au pastrat arhive scrise in diverse caiete gasite la cei doi frati. De aici va dati voi seama..

Fenomenul CPC, asa cum DIICOT-ul l-a intitulat, a constat in faptul ca totul era 100% legal insa ei au gasit cateva chichite sa alipeasca la cateva legi de cacat si sa dispuna arestarea preventiva a celor doi. Ghinionul lor a fost ca avocatul pe care l-au avut in mod sigur a fost praf.

Pentru curiosi ei acum sunt liberi. Pentru prelungitor, haterul: ai fost colaborator la CPC si ai fost platit. Si in seminte si in echipamente.
Ca sa fiu scurt: ai vrut o 'marire', nu ti-a fost acordata si ai ales sa pleci. Cand lucrai la bar, dupa ce ai plecat, ai luat cu tine barul? Sau profitul facut de patroni de pe urma ta? Sunt sigur ca nu. Nu stiu daca ai trimis mail la militie cu datele pe care le aveai, insa stiu sigur ca articolele pe care le-ai scris apartineau comunitatii. Erau scrise de tine, dar NU ale tale. E o diferenta mare pe care un individ de teapa ta nu ma astept sa o inteleaga.

In rest ma bucur sa vad cativa membri vechi ai comunitatii activand pe aici. Imi e dor de voi si cine stie, poate ne vom organiza cumva, la un momentdat :)
Pana atunci aveti grija cu cine umblati, ce prieteni aveti si in cine va incredeti.

PIS!

P

prelungitor

:))) esti bomba bai absolut, ce date au fost criptate? oare militia nu stie sa dea dump la o baza de date?

cpc a picat pt ca era prea pe fata si toti se intrebau cand o sa pice.nu poti sa instigi la activitati criminale timp de 3-4 ani si sa crezi ca totul o sa fie ok.orice avocat iti poate confirma treaba asta.
cat despre articole, sa va spalati cu ele pe cap! eu am vrut sa fie sterse pt ca aveam o banuiala.banuiala care mi-a fost comfirmata dupa cateva saptamani.

tu zici ca ti-a fost facut flagrant, dar pe site-ul politiei romane specifica ca si tu ai fost luat cu ei, dar apoi ai fi fost eliberat.
in rest, mai toata declaratia asta a ta mi se pare o mare aberatie.

Comenzile erau sterse cu regularitate din magazin insa din pacate s-au pastrat arhive scrise in diverse caiete gasite la cei doi frati. De aici va dati voi seama..
pai si registrele fancourier? pe alea cine le-a sters?

La data de 5.10.2015, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Structura Centrală au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaților CHIPER VALENTIN și CHIPER DRAGOș iar față de inculpatul ENE GEORGE DANIEL măsura obligării de a nu părăsi localitatea pe o perioadă de 60 zile, sub aspectul complicității la infracțiunea de trafic ilicit de droguri de risc în formă continuată.
În urma cercetărilor efectuate în cauză a rezultat că inculpatul ENE GEORGE DANIEL a asigurat buna funcționare a respectivului site în timp ce inculpații CHIPER VALENTIN și CHIPER DRAGOș s-au implicat în comercializarea semințelor de canabis, prin preluarea comenzilor telefonice și prin internet , de la potențialii cultivatori ai planelor de canabis iar ulterior livrarea semințelor de canabis, prin intermediul unei firme de curierat, către cumpărători din întreaga țară.

Last edited:

baranga

Member
IN ce sens m au remarcat? le a placut ce am scris ?
:))
una peste alta .. aici unde sunt eu nu este ilegal sa discuti si sa dai sfaturi de crestere despre canepa .... iar tot ce am scris am scris pe WWW ( world wide web )
Dar tot sunt curios de ce le am atras eu atat de mult atentia , din moment ce nu am incalcat cu nimic legile Statului Roman ....

P

prelungitor

a da sfaturi cu privire la activitati considerate ilegale (cultivare, germinare,etc) nu inseamna a instiga la activitati ilegale? probabil tu erai printre aia mai rasariti, care ieseau in evidenta.

baranga

Member
pai la fel da si jorge cervantes .. la fel si franco de la greenhouse... tot pe www...
asta inseamna ca si ei trebuie sa intre sub incidenta legii penale romanesti ? :))))

baranga

Member
iar eu nu consider activitati ilegale , gresterea cannabisului pentru ca aici la mine nu este ilegal .... Dar tot sunt curios in ce sens m am facut remarcat

P

prelungitor

pai ei au intrat pe cpc? daca ofereai aici sfaturile respective nu cred ca mai intrai sub incidenta legii din romania.atata timp cat aia a fost o comunitate formata din membrii romani...nu stiu cat de mult mai ajuta povestea cu site-ul .com si serverul in alta tara.

baranga

Member
sunt mii de romani in spania si olanda. ;) iar siteul nu era .ro ci .com plus de asta trebuie sa faca legatura intre identitatea mea reala , si ID ul de pe forum... ;) aici e mai greu

P

prelungitor

si cati dintre miile astea erau pe cpc? crezi ca e greu sa faca legatura asta? probabil cu asta s-au scos si baietii, au dat-o pe tine, ca tu esti intr-o tara unde este legal.parca asa auzisem atunci, ca te-au facut admin pe forum dupa ce s-a intamplat toata treaba.

baranga

Member
pai eu de unde sa stiu .. sper ca toti.. iar acolo unde am avut suspiciunea ca erau din romania ,., le scriam doar atat "in Romania ,cresterea cannabisului este ilegala.." si am facut si screenshoturi ... ca sa nu avem vorbe :)))) Mai mult nu am ce face ...

P

prelungitor

te inteleg man, nu cred ca se pune problema sa ai tu ceva de patit.legea din romania este foarte interpretabila, iar un avocat ok le-ar fi spus treaba asta.

baranga

Member
sunt curios cand le da sentinta ... dupa atata forfota sunt curios ce patesc , fiecare in parte ... care aveti idee cand se da sentinta scrieti aici .. sau daca s a dat ..

P

prelungitor

Cazurile de trafic de droguri sunt tratate destul de rapid la Tribunalul Vâlcea, iar în ultima perioadă traficanţii scapă doar cu pedepse cu suspendare. Este şi cazul a patru tineri din judeţul Vâlcea, care în toamna anului trecut au fost prinşi de procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Vâlcea cu cantităţi însemnate de droguri, dar şi cu culturi de cannabis la locuinţele rudelor lor din localităţile Pietrari şi Păuşeşti – Măglaşi. De altfel, vâlcenii îşi vindeau drogurile pe Internet, ei creând şi în site special pentru astfel de tranzacţii. Ca urmare, cei patru traficanţi au fost condamnaţi în cursul săptămânii trecute, ei scăpând doar cu o pedeapsă cu suspendare.
....
Investigaţiile au relevat faptul că în mediul online a fost creat site-ul www.cpc...com, ce avea ca scop vânzarea de seminţe de cannabis de diferite tipuri, în urma comenzilor efectuate cantităţile solicitate fiind livrate prin intermediul societăţilor de curierat. Un astfel de destinatar a fost și inculpatul Predună Florin, care a procedat la achiziționarea unor produse de natura celor menționate anterior în vederea înfiinţării unei culturi indoor și implicit a obținerii de substanţe interzise. Supravegherea creșterii plantelor a fost realizată atât de către susnumit, cât și de inculpatul Anescu Florian Bogdan, comercializarea ulterioară a lor urmând să fie realizată de către inculpatul Năsui Adrian Florin. Cum cel din urmă participa activ la vânzarea drogurilor de risc pe raza mun. Rm. Vâlcea, până la creșterea culturii amintită anterior a apelat la o altă persoană deținătoare de droguri similare ce era dispusă să îi vândă, respectiv inculpatul Uscatu Alin Cristian” – se arăta în comunicatul de atunci al DIICOT Vâlcea.
http://www.voceavalcii.ro/201602143...u-droguri-pe-internet-au-fost-condamnati.html
au primit-o astia din cauza carora au fost acuzati de complicitate la trafic

baranga

Member
ehee. sunt dosare separate , probabil a lu' splif% brother este disjuns din dosarul lu absolut ... .. Ene george daniel a primit condamnare cu suspendare 1 an si 10 luni munca in folosul comunitatii la curatat parcuri si plata 12200 lei .... plus ceva pedepse accesorii
fratii din mures inca stau pe jar .. au urmatorul termen intr un dosar separat in data de18.03.2016 la ora 09:00 judecat la tribunalul mures ... iar in dosarul lor mai este un suspect care momentan se afla sub monitorizare :)))) ( nu dam nume ca nu este legal si nici moral ;) :))) dosarul se afla in faza de judecata pe fond ... urmeaza apoi caile de atac apel recurs....

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Fara sa ma intereseze prea mult discutia, eu stau si ma intreb ce om normal la cap, care a avut probleme cu politia apare pe net si se identifica din primul post pe un forum. Restul nici nu conteaza, cel putin pentru mine.

Latest posts

Latest posts