What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Baraca refugiatilor

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
bine ar fi sa transplantezi in cele de 3-5 chiar daca planuiesti sa le pui in cele de 10 pana la final. dar asta decat daca le mai lasi in veg. daca le bagi in flower, baga-le direct in alea de 10l.

Hebii

Member
pai planu meu era sa le bag sapt asta in alea de 10L si cam peste 2 saptamani sa le bag in flower.......asa daca le bag in alea de 5 L cam cat ar trebui sa mai astept dupa sa le bag in alea de 10 L?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Pana se umplu de radacini ghivecele.. in functie de ce lumina ai asta poate sa insemne de la 2-3 sapt la cateva luni. De aia zic ca poate nu are rost sa le pui in ghivece de 10 L, decat daca ai lumina minim 400-600W.
O planta in ghiveci de 5 L e perfect capabila sa dea chiar si 100 grame, mai ales cand ii dai nutrienti. Mai mult conteaza lumina. Aia iti limiteaza cel mai mult yeld-ul. Daca tu ai spatiu si crezi ca ai lumina suficienta, le poti baga direct in cele de 10L.

Hebii

Member
pai spatiu am destul, cu lumina stau mai prost, am 4 cfl uri de 36 w + inca 1 de 20 dar am zis ca ala nu prea are rost sa il pun.
pai atunci o sa le pun in ghivece de 5 L si asa o sa ramana pana la final, oricum o sa pun 3 auto amnesia outdor, sa mi ajunga pana se fac alea........ ms de sfat

Hebii

Member
peste o luna dau comanda de seminte si de plantat le plantez cand incepe sa se mai incalzeasca putin afara......oricum cu auto nu e graba

Hebii

Member
sal. am dat comanda de floranova grow si bloom si nu stiu sigur cat si cum sa le dau.....

au 34 zile

CAM00017.jpg

CAM00018.jpg

CAM00021.jpg

Hebii

Member
da sa mor io mi ai dat un raspuns de nota 10, stai linistit ca daca e s o luam asa poti creste si fara nutrienti deloc

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
pai dai man doza mica si vezi daca mai cere planta. oricata experienta ai fi avut, fiecare planta consuma in stilul ei, mai mult sau mai putin. asa ca tot trebuie sa fie o perioada de incercare cand incepi sa le dai nutrienti. si e mai safe sa incepi cu doza mai mica, si sa cresti treptat, decat sa incepi cu una prea mare..

Hebii

Member
faza e ca eu nu am deloc experienta cu nutrienti si acum incerc sa ingras porcu in ultima saptamana, le maI TIN VRE O 2 SAPTAMANI IN VEGETATIE si vreau sa le dau doza maxima de nutrienti dar nici nu vreau sa le ard......

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
cred ca faci o prostie, da tu stii. mai multi nutrienti nu inseamna neaparat o recolta mai buna, sau mai bogata.

Hebii

Member
sal, revin din nou cu o intrebare sper sa nu fiu stresant.......
vreau sa fac comanda de seminte si m-am gandit la varianta cu plicu si vreau sa imi ziceti voi daca am inteles bine

deci pe plic scriu doar adresa bancii de seminte, dupa care iau o foaie si scriu pe ea : ordin number numele meu si adresa la care vreau sa imi trimita semintele, bag foaia si banii in plic, le trimit si astept....

sau trebuie sa scriu si adresa mea pe plic?

P

prelungitor

Destinatar-expeditor-pe-plic-sau-colet.png
expeditor esti tu, destinatar e banca de seminte.urmeaza pasii de pe site-ul lor.
in principiu faci o comanda pe site-ul respectiv si apoi pe o foaie scrii numarul comenzii.bagi banii si foaia respectiva in plic, completezi datele pe plic ca in modelul de mai sus si astepti.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
sal, revin din nou cu o intrebare sper sa nu fiu stresant.......
vreau sa fac comanda de seminte si m-am gandit la varianta cu plicu si vreau sa imi ziceti voi daca am inteles bine

deci pe plic scriu doar adresa bancii de seminte, dupa care iau o foaie si scriu pe ea : ordin number numele meu si adresa la care vreau sa imi trimita semintele, bag foaia si banii in plic, le trimit si astept....

sau trebuie sa scriu si adresa mea pe plic?

Am trimis plicuri si fara adresa "mea". Depinde si ce fel de plicuri... Daca pui din alea mari, cu un dosar/mapa, etc in ele, trebe si timbrate, altfel plateste destinatarul niste firfirei. Oricum, daca il pui direct la cutia postala, nu te intreaba nimeni de adresa de pe plic, mai ales daca e din ala mic. Doar daca vrei cu confirmare de primire, retur, etc, tre sa scrii adresa pe plic musai. Eu nu am scris-o niciodata. Sau poate o data, cand a vrut postaritza musai sa imi timbreze plicul.

Latest posts

Latest posts