What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Baraca refugiatilor

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
e ok, numa moale si ofilita sa nu fie.. daca e galbena se va colora cand vede lumina.

baranga

Member
salutare !! ma poate ajuta cineva va rog ? am problema cu o samanta de la Soma si nu as vrea s-o pierd.a germinat ok , totul ok ..numai ca nu vrea sa iasa din pamant.a iesit vreo 3cm din pamant si asa a ramas,cu samanta in cap pe post de caciula sa nu-i fie frig si asa sta de vreo 4 zile.ce sa-i fac ?

Sa intamplat asa pentru ca nu a avut suficienta umiditate dupa ce a rasarit... pentru asta , puteai sa faci un dom din plastic ( sticla PET taiata) sau cumperi un germinator costa 3 euro ....
Dupa 4 zile sansele sunt reduse dar merita sa incerci sa o salvezi , urmeaza sfatul dat de Exploziv , foloseste un 1-2 ace de gamalie , o penseta , si multa atentie ...

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
hai sa vedem care intra.. in caz ca uit eu, luati-ma din chat lobby room. daca nu-s pe faza incercati un pm.. :joint:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
nu iti trebuie java. chatul foloseste flash si javascript, trebuie sa ai flash instalat si javascript activa in browser (default e activat). si trebuie sa accepti conexiunea nesecurizata, ori din bara de sus ori din cea de jos. daca nu, incearca alt browser..

mai mult ca sigur s-a intamplat cum zice BT.nu a avut destula umiditate din moment ce si-a revenit imediat cum i-am pus "caciulita".chiar nu inteleg cum s-a intamplat asta pentru ca am avut umid 50% in permanenta..in fine,astept sa vad ce se intampla.am lasat-o fara folie la lumina si astept semne zilele astea..eu sper ca isi revine....

asa arata de cateva zile,cred ca isi revine dar ii ia foarte mult...
nu cred si sper ca nu o s-o pierd dar sigur a fost din cauza umiditatii.
ceva sfaturi va rog... ?

enricco

Member
Ii dai pe Go Advanced apoi pe " Attach Files" Manage Attachaments apoi adaugi pozele si o sa le vezi, cu insert images gestionezi doar pozele uploadate.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Daca uploadezi pozele, vezi ca tre' sa folosesti BBcodes in campul de adresa.