What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Baraca refugiatilor

Mr. Solo

New member
Buna baietii , ma bucur sa vad ca ne-am reprofilat de pe cpc pe icmag.... Si eu aveam acolo cont de vre-o 5 ani ... pacat cu treaba cu diicotu
.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Uelcam! Auziti mai, voi de pe CPC, pe acolo chiar nu crestea nimeni canepa industriala, ca ma simt tare singur :D

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Uelcam! Auziti mai, voi de pe CPC, pe acolo chiar nu crestea nimeni canepa industriala, ca ma simt tare singur :D

Canepa industriala sub bec ? Ca sa ce ? Sa scoti un mic somoiog de calti sau un pumn de seminte ? :biggrin:

As putea sa zic ca iti tin eu companie, asa cam pe jumatate. Am in growroom o plantuta care cu siguranta este un urmas descendent al combinatiei Piaf X Rudy. Old story - Piaf = desdendenti dintr-o planta autopolenizata de BX2. o clona din acesti descendenti a supravietuit in mod miraculos fara ingrijire outdoor si a fost polenizata cel mai sigur de polen adus de vand. La aspect nu difera cu mult de canepa industriala , avand un miros pamantiu-lemnos, diferit de orice soi de iarba crescut de mine. Majoritatea frunzelor aveau 3 lobi, erau relativ mici, iar cele mai dezvoltate aveau chiar si 5 lobi.
Din cross-ul de Piaf x Rudy (ce s-a dovedit destul de coios in ultima perioada de flower) am germinat o samanta din care a iesit planta asta, extrem de coioasa si ea. Nu exceleaza prin nici o caracteristica vizuala , ba chiar pare sa dea o recolta mica, insa aroma pe care o au mugurii e unica, neintalnita de mine pana acum: miroase extrem de puternic a struguri, a struguri negrii, foarte aromati. La inceput se deslusea aroma pe care o avea si mama ei (un amestec intre pamant si lemn), dar in ultima saptamana s-a accentuat aroma puternica de struguri.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
White Rhino x Skunk #1 F3 BX2 = bx2
Insa faza cu autopolenizarea e ciudata, dupa cum i-am spus si lui hemp mai de mult. Ori s-au incurcat cu boabele de A2 (aurora indica x bx2) care intradevar au tendinte de herma ori le-a supus dansul la vre-un stres mai extrem. Eu am incercat sa le hermafrodesc si n-am reusit, si in afara de situatia patita de hemp nu am auzit de alt caz de herma. Si au ajuns la destui groweri boabe si clone din asa ceva. Numai eu am crescut si inflorit sute de plante, in conditii variate si chiar cu stres aplicat. Dar mai stii, o fii vreo raritate, ca din ce zice hemp e interesanta rau piaf asta. Altfel ma gandesc ca nu merita bataia de cap cu ea atatea growuri. Totodata si linia A2 este interesanta, dar eu unul am abwndonat-o din cauza ca avea herma prin ea. In rest e o iarba superba, flower scurt, cristale multe si efect sativos.

baranga

Member
tot aroma de struguri am avut si eu intr un fenotip , (CBD critical mass X hindu kush) F2 , recolta putina , foliaj mic , rar ... de un verde foarte inchis .. si in ultimele 2 saptamani de floare mugurii din varf prindeau o tenta violet ( si tricomii )
Am pierdut clona , cand m am mutat .. si regret pana azi ca n-o mai am , aveam planuri cu ea ....

baranga

Member
momentan am doar 6 clone .... doi masculi NL .. NYCDiesel , Hindu kush , si doua clone noi , inca netestate ( blue dream si kosher kush ) .. mamele inca sunt in floare

jtm

Some kind of shaman
Veteran
@hemp: nu toata canepa industriala miroase pamantiu lemnos, mai ales la sfarsitul infloririi.

In fapt, intr-un lan de canepa industriala e o diversitate foarte mare a fenotipurilor si, asa cum spuneam parca in alt post, intalnesti pe o raza foarte mica diferente de arome uriase, de la conifere la citrice, iasomie, si pur si multe altele la care te-ai putea gandi.

Si vorbim despre acelasi soi!

@hemp: A, nu pentru o mana de calti, ci for fun, ca e planta... Plus ca predominanta de CBDa poate fi interesanta si nu sunt la dispozitie cu usurinta soiuri de genul Avidekel sau cum i-o mai fi zicand. Bine, e mai ieftin sa cumperi frunze de canepa de la magazin... Aveam chestia asta in cap, sa las la inflorit niste femele de canepa salbatica, sa vad cum se dezvolta sinsemilla, dar cred ca o las pe outdorul 2016.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Planuri serioase, nu gluma.
Te cinstesc cu o bere fara alcool? Ca pari genu care consuma asa ceva..!?!

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Nu prea beau bere, decat extrem de rar, cand imi vine chef de ceva amar (ca bautura), insa atunci da, fara alcool. Sunt cam antialcoolic, ca sa zic asa. Un pahar de vin pe an cred ca intra in categoria asta. Am retineri fata de substantele care altereaza functionarea mintii, nu stiu cum li se zice, a, gata, mi-am amintit, droguri :D ...

Apropo de asta, luai alaltaieri 6 fasconale, ca ma durea capul (as fi fumat cannabis daca imi trecea, d-ar nu imi trece). Ieri, desi nu ma mai durea capul, ghici cum imi facea mana spre restul de fasconale?

Am rezistat eroic. :dance013:

Asa ca, stiind ca de mic am probleme cu drogurile, urmaresc sa ma abtin.

LE. Ha, ce tare sunt, am 1000 de posturi de caterinca! As putea sa sarbatoresc cu o gura de iarba ?!

Salut baieti, o intrebare in legatura cu plante auto. Stiu ca nu e indicat sa faci nici un fel de plant training pe ele dar sunt curios daca cineva a testat/incercat si ce rezultate a avut.

In ultimele 10 zile de floare inainte de recoltare se poate taia din frunzele mai mari care acopera mugurii de jos? Ar afecta planta foarte mult? Avand in vedere ca in ultimele zile isi da duhul si extrage,foloseste aproape toti nutrientii ramasi in frunze..... (asta in cazul in care se face flush).

Sa zicem ca se foloseste Ripen in ultimele 10 zile si florakleen cu apa cu 2-3 zile inainte de cules, ar incetini procesul de coacere sau le-ar da putina greutate mugurilor? Ce parere aveti?

Cruzito

Member
sigur ! :)) ma baieti care mai indrumati sa inteleg si eu ce inseamna:
-fenotip
-A2
-Piaf
-F2
Vreau sa invat si eu cum e cu incrucisarile si ce reprezinta limbajele

C

CannabaPitbull

Ma cruzito ma ,piaf e strain :)))) de restul habar n-am ,nici nu vad la ce is bune ....mi se par o mare laba toate denumirile astea bx2 pahaha.Am incercat sa citesc aici https://www.icmag.com/ic/forumdisplay.php?f=65578 e sectiunea de breeding dar nu le vad folosul,doar cand vrei sa faci seminte ai un nr mare de plante dintre care le alegi pe cele mai sanatoase , cu caracteristicile care iti plac si gata ce atata harababura...desigur vorbesc cu experienta 0 nu am crescut niciodata vreo planta indoor.Vezi al 2 lea thread la stiky e breeding for biginers.

Last edited:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Pe sectiunea ro e un glosar cu termenii de genetica. Tot pe aici pe undeva am vorbit acum vreo 2 zile de piaf si a2.