What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Baraca refugiatilor

Hebii

Member
sal.am facut comanda de 3 seminte Y Griega, a mai crescut cineva? ce metode de tuning pot sa ii fac, este pretentioasa........orice sfat e bine venit

pana am gasit eu cum sa fac poza,a mai trecut o saptamana.....
este o idee mai mare decat se vede in poza,se misca totul foarte foarte incet.i-am lasat ceva deasupra ca sa pastreze umiditatea si parca a dat semne ca isi revine dar degeaba...

lasand toate astea la o parte , imi puteti spune o reteta contra spider-mites?
am avut growl trecut niste musculite care statea pe pamant,le vedeam doar cand udam ca se agitau pe acolo.nu le-am bagat in seama si dupa ce am trecut in flower au inceput sa se inmulteasca iar intr-o zi am gasit mare colonie de spider-mites si mugurii inveliti in panza.am spalat de vreo 3-4 ori grow-ul cu clor de-atunci dar vad ca tot mi-au mai ramas 1-2....
1 sau 2 musculite,iti fut tot growl in cateva luni,va jur.

pe langa asta mai am si problema cu phul.ud cu 6.5 si se scurge 5.5.cum il pot urca ?adica stiu ca pot urca cu bicarbonat de sodiu dar ma gandeam ca trebuie urcat cel din sol..parca coji de ou sau..nu mai stiu,de aia v-as ruga sa m-ajutati :)

multumesc de ajutor inca o data !!!

11.jpg

22.jpg

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
spider mites nu sunt musculite. studiaza mai bine problema, eventual pune poza cu ce ai tu acolo daca nu esti sigur de identificarea lor.

si in poza ta pamantul din jurul plantei nu are priza buna in pamantul din ghiveci. dupa orice transplantare se uda bine, tocmai din acest motiv.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
@scooby: La fungus gnats nu mai uda asa tare si pune hartie cu lipici galbena. Eu am mai rezolvat-o cu pietricele din alea albe, margaritar, puse peste sol.

In alta ordine de idei, dupa un numar de udari cu pH cat trebuie, va creste gradat, as zice ca e logic. Nu stiu insa cum poti avea pamant atat de acid!

@hebii: Am citit chestii contradictorii. Iti dai seama, toata lumea vrea rachete, insa daca nu le dai ce trebuie ies planoare. Eu zic ca merita experienta, si eu era cat pe ce sa comand o tura.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
pentru fungus gnats varianta chimica este cu mosquito dunks. natural ar fi sa acoperi pamantul cu 2 cm de perlita de granulatie mica sau nisip fin si sa uzi numai pe jos. dureaza mai mult pana scapi de ele dar nu folosesti chimicale.

legat de PH, cu ce il masori? daca cumva incerci cu test pe baza de reactivi te va pacali culoarea runoff-ului.

@Herbii, eu nu am auzit niciodata de breederul acelor seminte. Nici daca ii cauti pe google nu prea ii gasesti. Ambalajul parea autentic si sigilat sau ceva alcatuit pe fuga? Sa nu cumva sa fie fake..

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Uite-i aici:

%%%medicalseeds%%%

Last edited by a moderator:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Hai ca i-am gasit.
Deci daca le-ai luat din ro, ai luat teapa. Ca n-au distribuitori in ro trecuti pe site.. Cel mai apropiat distribuitor e in Ucraina.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Neeee.... Paranoia e maxima la ora asta.

@Herbii: I-auzi ce zice explo, da-mi pe pm daca sa bag un pariu cu el sau nu ;)

itsmehigh

Member
Hai ca i-am gasit.
Deci daca le-ai luat din ro, ai luat teapa. Ca n-au distribuitori in ro trecuti pe site.. Cel mai apropiat distribuitor e in Ucraina.

Salutare ICMAG, good to be back :)

Nu trebuie sa fii distribuitor ca sa ai seminte de la ei.

Exista reselleri, distribuitori si producatori. Daca reseller-ul cumpara de la distribuitor, iar distribuitorul cumpara de la producator, e si normal sa nu apara in acea lista, nu?

Parerea mea e sa nu bagati toata magazinele din Romania in aceeasi oala cu cei de la CPC, just saying, daca ei au fost magari, asta nu inseamna ca toti sunt la fel. Ce credeau? Ca pot instiga la comitere de infractiuni si sa scape cu basma curata? Oriunde in Europa ( exceptand poate Spania si Olanda ) daca s-ar fi procedat la fel, adica ca magazin sa ai forum, in care sa le explici clientilor cum sa cresti semintele cumparate de la ei, si pe deasupra sa le trimiti si ghid de crestere in comanda, ar fi patit exact la fel.

Problema e ca nu stiau legea cum trebuie, sau n-au fost informati corespunzator de catre avocatul lor, sau mai rau, poate nu aveau avocat?

Sfatul meu e sa incetati sa bagati paranoia in oameni, si sa incetati sa faceti un asa mare cacat dintr-un nimic. Aici ma refer la CPC, au muscat-o din greseala lor, au fost lacomi si n-au fost bine informati. Trust & Safe until 2015, my ass. Pacat de useri, care si ei, majoritatea erau copii...

:2cents:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Acum ai aparut si tu sa incerci sa convingi lumea ca e ok sa cumpere de la shop-ul tau. Normal ca nu va pasa daca oamenii aia raman liberi sau ingrijorati pentru libertatea lor dupa ce se intampla vanzarea. Doar banul conteaza. Asta inseamna afacere in romania, nu?

Na ca am gresit si pe site-ul celor despre care vorbim nici macar nu scrie distribuitori, scrie Puncte de vanzare, adica orice loc de unde poti cumpara semintele lor. Sunt zeci de magazine in europa, nici unul in romania. Dar sunt sigur ca stiai asta.

itsmehigh

Member
Acum ai aparut si tu sa incerci sa convingi lumea ca e ok sa cumpere de la shop-ul tau. Normal ca nu va pasa daca oamenii aia raman liberi sau ingrijorati pentru libertatea lor dupa ce se intampla vanzarea. Doar banul conteaza. Asta inseamna afacere in romania, nu?

Na ca am gresit si pe site-ul celor despre care vorbim nici macar nu scrie distribuitori, scrie Puncte de vanzare, adica orice loc de unde poti cumpara semintele lor. Sunt zeci de magazine in europa, nici unul in romania. Dar sunt sigur ca stiai asta.

Iti cunosc caracterul, stiam ca vei raspunde asa :laughing: Dar nu-i stres, eu mi-am spus parerea. Se poate verifica foarte usor in cazul in care magazinul nu este listat pe site, iti spun eu cum, cumperi produsul, si le trimiti codul de pe ambalaj, ei il verifica si iti confirma daca e original sau ba. Foarte simplu. Hai sa te :huggg:

itsmehigh

Member
Si ca sa iti raspund la intrebare, nu este shop-ul meu, dar sunt clientul lor, si dorm bine seara, pentru ca in loc de ghidul de crestere care CPC il trimiteau impreuna cu comanda, astia mi-au trimis o pagina printata cu termenii si conditiile dupa care lucreaza ei. Pentru mine e de ajuns, stiu ca daca ei sunt pregatiti, eu nu o sa am probleme. Si oricum, sunt clientul lor, dar in p**a mea, nu folosesc datele mele reale cand fac comanda de seminte.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Pentru mine era suficient si primul tau post in care iei apararea magazinuluii. Cat de prosti ii consideri tu pe restul incat sa puna botul la treaba asta, problema ta. Or fi cativa, dar nu multi. Faptul ca ai simtit nevoia sa faci asta spune iar multe. Domnule client multumit. Muahaha.

Hebii

Member
sal.nu stiu daca am voie sa postez site ul de unde am cumparat, e un site din ro gen cpc dar fara forumuri , doar semintele si bancile de unde sunt aduse sunt pe site ul ala.
semintele inca nu au ajuns au zis ca or sa ajunga azi sau maine, sper sa nu fie asa cum zice explo ca nu am chef sa ma chinui cu canepa industriala, dati va cu parerea (3 seminte 124 lei cu tot cu transport)

uite niste inf pt ce i care nu au gasit

80% Sativa 20% Indica

Período vegetativo en interior: 1-2 semanas.

Período floración en interior: 12-13,5 semanas.

Producción en interior/m2: 500 gr.

Altura en exterior: alcanza los 3,5 m de altura.

Cosecha en exterior, hemisferio norte: principios de Noviembre.

Cosecha en exterior, hemisferio sur: principios de mayo.

Producción en exterior/planta: 500-600 gr.

Genotipo: Cruce entre Amnesia Haze x Kali Mist.

THC: muy alto.

CBD: muy bajo.

la mn nu e vb de frica, abea astept sa imi sparca usa si sa nu gaseasca nimic, ma gandesc ca pot lua niste bani de pe ei:))) .....daca ii dau in judecata

itsmehigh

Member
Nu vreau sa ma cert cu tine domnule exploziv. Tu intelegi ce vrei, la fel si restul userilor, eu doar mi-am spus parerea. Si nu consider pe nimeni prost, pur si simplu consider ca e bine sa privesti si din alta perspectiva.

Latest posts

Latest posts