Salutare baieti.. cu o intrebare deranjez , fetele mele au 3 saptamani de floare, si as dori sa le mai pun o lampa tot de 600w. Este o problema ? Da randament mai bun ? Multumesc
grow: 120x120x200cm
O lampa de 600W ca sa suplimentezi ce ? Vrei sa zici ca ai 600W si vrei sa urci la 1200W ?
Mai bine renunti la lampa de 600W si investesti intr-un sistem cu leduri de cel mult 350W. Obtii rezultate mult mai bune si nici nu stai cu frica ca o sa-ti ia foc casa.
La 1200W pe suprafata aia e ca si cum le-ai creste sub resou.
se poate face treaba si aici nu trebuie sa intri de acasa daca esti prea paranoic ,se poate cumpara un laptop ieftin secondhand si o camera foto care nu le conectezi acasa niciodata mergi intr-un loc cu wifi si iti faci treaba daca esti atat de paranoic si nu te increzi intr-un proxy,dar hai sa facem sa se vada ca suntem multi macar din spatele tastaturii .Cum nu face nimeni nimic?sunt pe romanian grows care fac treaba tot respectul ,sa tot fie oameni ca ei ca sunt putini..Eu nu zic sa facem ca ei ca nu avem atata sange dar avem forumul asta la dispozitie care e safe pacat de el !
Ai contribuit si tu cu ceva poze pe threadul de outdoor ti-ai facut treaba nu zic de tine ,ziceam de just relax si altii care le au in casa si o ard pe aici dar nu contribuie .Eu urmez man!Am promis si mai promit odata..Eu nu zic sa facem ca ei ca nu avem atata sange dar avem forumul asta la dispozitie care e safe pacat de el !
Voi stiti ce au facut spaniolii ca sa fie iarba la ei descriminalizata?nici macar nu au nevoie de legalizare ,au luptat frate, [...]
Pe cate stiu, spaniolii au o prevedere constitutionala pe care noi nu o avem: ceva de genul, ce face omul pe proprietatea lui si nu iese de acolo e treaba lui si nu a statului.
La noi nici macar nu exista proprietate personala (aviz celor care cred ca exista), tot ce avem e in "arenda" de la "stat".
Si BTW de dulii, sunt dulii E40 la Hornbach, am verificat. Si la Dedeman. Si la Bricostore. Trecui pe acolo si ma gandii la tine si ma uitai: cica ia sa vad ce fac duliile lui Haiuei.