What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Baraca refugiatilor

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Este extrem de greu de lucrat cu ulei preparat dupa reteta lui Rick. E ca si cum ai incerca sa lucrezi cu rasina epoxy in curs de solidificare: se lipeste de orice, murdareste orice iar in contact cu apa devine extrem de greu de curatat.

Ca sa il poti trage in seringa il poti incalzi 5 secunde la microunde. Daca nici atunci nu se inmoaie suficient poti sa mai adaugi cateva picaturi de alcool , sa-l omogenizezi un pic si sa incerci procedeul mai tarziu.

Vrei sa il ti in seringa pentru o dozare controlata ? Eu l-am tinut in borcanele de sticla recuperate de la produse cosmetice si luam din el folosind o scobitoare.

JustRelaxx

New member
Salutare baieti.. cu o intrebare deranjez :D, fetele mele au 3 saptamani de floare, si as dori sa le mai pun o lampa tot de 600w. Este o problema ? Da randament mai bun ? Multumesc

grow: 120x120x200cm

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Salutare baieti.. cu o intrebare deranjez :D, fetele mele au 3 saptamani de floare, si as dori sa le mai pun o lampa tot de 600w. Este o problema ? Da randament mai bun ? Multumesc

grow: 120x120x200cm

O lampa de 600W ca sa suplimentezi ce ? Vrei sa zici ca ai 600W si vrei sa urci la 1200W ?

Mai bine renunti la lampa de 600W si investesti intr-un sistem cu leduri de cel mult 350W. Obtii rezultate mult mai bune si nici nu stai cu frica ca o sa-ti ia foc casa.
La 1200W pe suprafata aia e ca si cum le-ai creste sub resou.

JustRelaxx

New member
O lampa de 600W ca sa suplimentezi ce ? Vrei sa zici ca ai 600W si vrei sa urci la 1200W ?

Mai bine renunti la lampa de 600W si investesti intr-un sistem cu leduri de cel mult 350W. Obtii rezultate mult mai bune si nici nu stai cu frica ca o sa-ti ia foc casa.
La 1200W pe suprafata aia e ca si cum le-ai creste sub resou.

Am uitat sa mentionez ca grow-ul dispune de ventilare si tot ce tine de temperatura,umiditate.

Dar intr-un final te ascult pe tine si astept sa termin acest grow sa vad ce iese si apoi ma apuc de ceva renovari :). Multumesc :tiphat:

C

CannabaPitbull

Bine ca stati cu plantele in casa si nu aratati nimanui,pai nu ma mira ca la noi nu e legalizata.Voi stiti ce au facut spaniolii ca sa fie iarba la ei descriminalizata?nici macar nu au nevoie de legalizare ,au luptat frate, au aratat pe fata ca fumeaza si cresc ,dimineata dupamasa seara vezi oameni pe strada in parc pe terasa la baruri cu jointu' in gura si nimeni nu ii judeca ,au cluburi pro cannabis au banci de seminte ,growshopuri ,plantele cresc frumos pe balcoane etc.Eu nu zic sa facem ca ei ca nu avem atata sange dar avem forumul asta la dispozitie care e safe pacat de el !

Last edited:
C

CannabaPitbull

Am gasit dar nu am cumparat inca vreau sa ma petrec de sarbatorile astea,daca le am in casa parca vad ca nu pot abtine,in curand man.

Cruzito

Member
Degeaba spui tu ca vrei, si eu si restul vrem sa fie ca in Spania daca nu facem nimic sa schimbam asta. Desii majoritatea sunt realisti se gandesc ca legile noastre sunt prea aspre :(

C

CannabaPitbull

.Eu nu zic sa facem ca ei ca nu avem atata sange dar avem forumul asta la dispozitie care e safe pacat de el !
se poate face treaba si aici nu trebuie sa intri de acasa daca esti prea paranoic ,se poate cumpara un laptop ieftin secondhand si o camera foto care nu le conectezi acasa niciodata mergi intr-un loc cu wifi si iti faci treaba daca esti atat de paranoic si nu te increzi intr-un proxy,dar hai sa facem sa se vada ca suntem multi macar din spatele tastaturii .Cum nu face nimeni nimic?sunt pe romanian grows care fac treaba tot respectul ,sa tot fie oameni ca ei ca sunt putini.

Last edited:
P

prelungitor

ia fa ma sandele tu.tu de ce nu faci? ne dai noua sfaturi ? poate ca multi nu doresc sa iasa in fata,sa fie luati in vizor.de ce nu iesi tu pe strada cu cuiu-n gura sa ceri legalizare? bine ca ne zici noua ce sa facem...
ai bani? ai relatii? atunci dai degeaba din gura,toti dati degeaba din gura in romania,nu o sa va bage nimeni in seama.

C

CannabaPitbull

.Eu nu zic sa facem ca ei ca nu avem atata sange dar avem forumul asta la dispozitie care e safe pacat de el !
Ai contribuit si tu cu ceva poze pe threadul de outdoor ti-ai facut treaba nu zic de tine ,ziceam de just relax si altii care le au in casa si o ard pe aici dar nu contribuie .Eu urmez man!Am promis si mai promit odata.

Last edited:
P

prelungitor

Omule lasa-i pe altii,tu cu ce ai contribuit de pe alea 3-4 conturi banate sau sterse ale tale? inainte sa iesi in fata sa faci asemenea afirmatii,eu zic sa te mai uiti si in ograda ta.La tine daca nu pune omul poze inseamna ca nu contribuie? coaie lumea e panicata,tu nu vezi ce s-a intamplat la aia? tu tot insisti la toti sa puna poze,sa inceapa jurnale si oamenii sunt cacati pe ei.tu nu gandesti deloc?

C

CannabaPitbull

Pai eu am putut sa contribui?eu stiu de siteul asta de anul asta ca nu eram prieten cu internetu'...eu nu stau cu plantele in casa eu nu am plante...cum adica esti cacat pe tine dar stai cu ele in casa si o mai si zici pe forum dar nu faci un jurnal pahahha terminat ca iar se lungeste vorba.

P

prelungitor

eu pot sa zic ca maine vin sa-ti bombardez tie ograda si majoritatea or sa creada ca fac misto.dar daca pun o poza cu bomba si cu numele tau pe ea?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
cum ba sandele? adica daca ai o dulie in casa gata dai drumu la grow?? pe aceeasi idee, daca ai priza in casa si 2 cuie inseamna ca trebuie sa te legi la 220 si sa dansezi raggaeton?
dar tu realizezi ca pana o sa bagi semintele in pamant trebuie sa ai totul amenajat si growroomul verificat ce temperaturi se fac in el etc??
ca sa nu mai zic ca la cum evolueaza povestea ta, cand o sa vrei dulie, n-o sa mai gasesti. motiv bun sa nu mai cresti, zic eu.. :D

C

CannabaPitbull

Daca au probleme nu le au ca au postat aici...in fine man nu sunt singurii care fac asta ca mai erau memibrii aici si inainte sa cada cpc-ul iar eu nu ii judec zic ca se poate face o miscare aici unde nu prezinta nici un risc si e pacat sa nu il folosim .
Doamne feri' ma explo sa nu mai cresc inseamna ca tre sa fiu mort .Eu ma retrag umpic pana ma apuc de grow ca lumea nu ma intelege .Sarbatori fericite .

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Voi stiti ce au facut spaniolii ca sa fie iarba la ei descriminalizata?nici macar nu au nevoie de legalizare ,au luptat frate, [...]

Pe cate stiu, spaniolii au o prevedere constitutionala pe care noi nu o avem: ceva de genul, ce face omul pe proprietatea lui si nu iese de acolo e treaba lui si nu a statului.

La noi nici macar nu exista proprietate personala (aviz celor care cred ca exista), tot ce avem e in "arenda" de la "stat".

Si BTW de dulii, sunt dulii E40 la Hornbach, am verificat. Si la Dedeman. Si la Bricostore. Trecui pe acolo si ma gandii la tine si ma uitai: cica ia sa vad ce fac duliile lui Haiuei.

Cruzito

Member
Pe cate stiu, spaniolii au o prevedere constitutionala pe care noi nu o avem: ceva de genul, ce face omul pe proprietatea lui si nu iese de acolo e treaba lui si nu a statului.

La noi nici macar nu exista proprietate personala (aviz celor care cred ca exista), tot ce avem e in "arenda" de la "stat".

Si BTW de dulii, sunt dulii E40 la Hornbach, am verificat. Si la Dedeman. Si la Bricostore. Trecui pe acolo si ma gandii la tine si ma uitai: cica ia sa vad ce fac duliile lui Haiuei.

i-auite ma olteanu :tiphat:

Latest posts

Latest posts