What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Baraca refugiatilor

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Pai mai, cand o auzii pe aia cu "nu sunt dulii", ma gandisem ca mai lipseste sa spuna ca s-a terminat pasarica...

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Parerea mea e ca daca sandel nu se poate integra cum trebuie in aceasta comunitate, macar sa se dezintegreze..

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Pai daca in loc de dulie tine becu in gura si firele unde trebe ... se rezolva!

Salut baieti, o nelamurire.

Care sunt factorii principali care fac mugurii sa fie mai aerati sau mai densi? Doar tipul genetic al plantei? E de asteptat ca la sative mugurii sa fie putin mai intinsi si mai aerati dar vorbesc de cazurile in care nu ar trebui.

Daca au probleme nu le au ca au postat aici...in fine man nu sunt singurii care fac asta ca mai erau memibrii aici si inainte sa cada cpc-ul iar eu nu ii judec zic ca se poate face o miscare aici unde nu prezinta nici un risc si e pacat sa nu il folosim .
Doamne feri' ma explo sa nu mai cresc inseamna ca tre sa fiu mort .Eu ma retrag umpic pana ma apuc de grow ca lumea nu ma intelege .Sarbatori fericite .

Nenea asta o fi gabor de tot insista atata pe jurnale, vrea sa coreleze ce apare aici cu baza de date de dincolo sa mai prinda pe cativa. Amice, fiecare face un jurnal daca vrea si cand simte asta. Poti contribui si cu un sfat ca tot contributie e. Sanatate

P

prelungitor

gabor nu e sigur,eu merg pe premiza ca are pana in 18 ani si asteapta sa-si cumpere un hps si o dulie din banii care-i primeste de craciun.dar gabor niciodata :)) sau poate si-a intrat prea bine in rol

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Salut baieti, o nelamurire.

Care sunt factorii principali care fac mugurii sa fie mai aerati sau mai densi? Doar tipul genetic al plantei? E de asteptat ca la sative mugurii sa fie putin mai intinsi si mai aerati dar vorbesc de cazurile in care nu ar trebui.

ciudat mod de exprimare. cum ar putea sa fie si de asteptat, si in acelasi timp sa vorbim doar de cazurile cand nu ar trebui?

genetica, stresul si mediul la care au fost expuse plantele, si mai ales densitatea fluxului PAR joaca un rol important in marimea si densitatea budului. precum tot din jurul nostru, tine tot de fizica. mai mult input = mai mult output. daca vrei sa judeci o genetica fara sa ai indoieli daca o problema e de la genetica sau de la mediu, trebuie intai sa te asiguri ca ai creat mediul perfect pentru plante. trebuie sa te asiguri ca ai suficienta lumina.

si da, e de asteptat ca sativele sa produca mai putin bud (adica un raport mai mare de frunze / bud), sub forma alungita (+ foxtails de obicei) si cu o densitate mai mica decat majoritatea celorlalte plante. dar.. daca le cresti cum trebuie, va merita.

cat despre pitbull.. nu va mai agitati sa va dati seama ce rasa e. e pitbull! muahaha! :joint:

gabor nu e sigur,eu merg pe premiza ca are pana in 18 ani si asteapta sa-si cumpere un hps si o dulie din banii care-i primeste de craciun.dar gabor niciodata :)) sau poate si-a intrat prea bine in rol

ai ramas in urma cu povestea, are deja hps si ballast, dar cand cauta dulie n-a gasit iar cand a gasit nu si-a luat de frica sa nu inceapa grow-ul. :D suna logic, nu? :tiphat:

Last edited:
C

CannabaPitbull

Puneti dracu' mana sa umplem forumu asta de jurnale sa se vada ca suntem multi,ca intr-o zi va bate berbecu' in usa si voi nu ati facut nimic sa fie legile umpic mai blande.Ca in strada nu iese nimeni in Romania aia ii clar, macar aici.Ce povesti de 2 lei au ei ba frate!!!!

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Puneti dracu' mana sa umplem forumu asta de jurnale sa se vada ca suntem multi,ca intr-o zi va bate berbecu' in usa si voi nu ati facut nimic sa fie legile umpic mai blande.Ca in strada nu iese nimeni in Romania aia ii clar, macar aici.Ce povesti de 2 lei au ei ba frate!!!!

Ce-mi place logica ta: cu cat mai multi incalca legea, cu atat se imblanzesc legile...

C

CannabaPitbull

Daca 1000 de groweri ar zice ca vreau legalizare fiecare pe threadul lui cu siguranta s-ar schimba ceva.Dar poate nu sunt decat astia 10 ce au facut grow anul asta...

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
1000? Adica 0.005 % din populatia tarii crezi tu ca ar schimba ceva? avand in vedere ca trebuie sute de mii de oameni pentru o petitie doar.

C

CannabaPitbull

Am fi la stiri sigur...ar fi frumos nu? Dar na' cu mentalitatile celor mai de sus slabute sanse.

Am fi la stiri sigur...ar fi frumos nu? Dar na' cu mentalitatile celor mai de sus slabute sanse.

Frumos ar fi da, noi cei care vrem liniste, care vrem sa fim cat mai low profile, sa stam cat mai departe de media sa fim la stiri. Singura reactie a romanului care se uita la "stiri" ar fi ura si si-ar pune intrebarea ca de ce nu ne cauta astia inca daca se stie de noi. Daca vrei sa schimbi ceva pe materia asta in Romania intani trebuie sa educi publicul si nu statul. Un procentaj mai mare de 70% dintre romani cred ca maria iti provoaca moartea, te imbatraneste, iti face rau la fel ca si drogurile de mare risc. Inainte de toate educa cetateanul si cand vor fi destui educati poate atunci se poate produce o schimbare prin manifest. Cam asa merg lucrurile amice.

Daca vrei sa fii "star" si la tv dute la x-factor.

C

CannabaPitbull

Ce educare sa mai faci cand aproape toata America a legalizat pe scop medicinal si recreational alte 10 tari din Europa mult mai dezvoltate decat epava noastra de tara pe scop medicinal,exista atatea documentare ,atatia bolnavi care se simt mai bine ce dumnezo de educare sa mai faci ?Suntem de rasu' lumii.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Aia e si cheia.. tari mult mai dezvoltate. Cand om ajunge si noi la nivelul lor va fi garantat tolerat/legalizat si la noi. Nu mai avem decat vreo 20-30 ani pana atunci.. :D

Aia e si cheia.. tari mult mai dezvoltate. Cand om ajunge si noi la nivelul lor va fi garantat tolerat/legalizat si la noi. Nu mai avem decat vreo 20-30 ani pana atunci.. :D

Exact. Pitbule nu intelegi cum merg lucrurile tu ai impresia ca merg invers. Ai 2 variante, ori faci statul sa inteleaga ca ar castiga o gramada de bani si dobitocii care fura acum pot fura mai mult sau educi populatia cu privire la consumul de maria, le arati ca defapt nu e ceea ce au fost mintiti zeci de ani si ca defapt e buna ca apoi numarul mai mare de populatie sa ceara legalizare. Tu crezi ca 10-20k de consumatori inseamna ceva, un procentaj asa de mic? Un consumator va zice ca nu doreste legalizarea, un necunoscator va zice ca nu doreste legalizarea, de ce? Pentru ca la majoritatea oamenilor le e frica de ce nu cunosc, nu ii condamn asa am fost toti conditionat social sa credem si sa gandim.

Am gresit si nu pot da edit se pare. Un neconsumator am vrut sa scriu si un necunoscator (care nici nu consuma si nici nu cunoaste ce face si ce nu face maria).

Last edited by a moderator:
C

CannabaPitbull

Pai tu crezi ca degeaba se zice ca la noi totul e pe dos?pahhaha educi taranii la pulivara ,cat despre prima varianta eu is sigur ca astia stiu ca iese bani din treaba asta doar suntem in UE politicienii discuta si cu alte tari dar ceva e la mijloc ne depaseste pe noi treaba asta hai sa o lasam moarta.Tot mai bine sa ne facem noi meseria de ganja soldiers eu incep in ianuarie cine nu se baga la un jurnal mai bine sa nu se planga cand il ridica garda... ceva tre facut

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Iata ca vine revolutia canina. Sau cannabanina... Primavara canina. Care incepe din ianuarie. Pazea!!!

Latest posts

Latest posts