Daca au probleme nu le au ca au postat aici...in fine man nu sunt singurii care fac asta ca mai erau memibrii aici si inainte sa cada cpc-ul iar eu nu ii judec zic ca se poate face o miscare aici unde nu prezinta nici un risc si e pacat sa nu il folosim .
Doamne feri' ma explo sa nu mai cresc inseamna ca tre sa fiu mort .Eu ma retrag umpic pana ma apuc de grow ca lumea nu ma intelege .Sarbatori fericite .
Salut baieti, o nelamurire.
Care sunt factorii principali care fac mugurii sa fie mai aerati sau mai densi? Doar tipul genetic al plantei? E de asteptat ca la sative mugurii sa fie putin mai intinsi si mai aerati dar vorbesc de cazurile in care nu ar trebui.
gabor nu e sigur,eu merg pe premiza ca are pana in 18 ani si asteapta sa-si cumpere un hps si o dulie din banii care-i primeste de craciun.dar gabor niciodata ) sau poate si-a intrat prea bine in rol
Puneti dracu' mana sa umplem forumu asta de jurnale sa se vada ca suntem multi,ca intr-o zi va bate berbecu' in usa si voi nu ati facut nimic sa fie legile umpic mai blande.Ca in strada nu iese nimeni in Romania aia ii clar, macar aici.Ce povesti de 2 lei au ei ba frate!!!!
Am fi la stiri sigur...ar fi frumos nu? Dar na' cu mentalitatile celor mai de sus slabute sanse.
Aia e si cheia.. tari mult mai dezvoltate. Cand om ajunge si noi la nivelul lor va fi garantat tolerat/legalizat si la noi. Nu mai avem decat vreo 20-30 ani pana atunci..