What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Baraca refugiatilor

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Girl Scout Cookies - sub 100W Cree CXA 3070

In primul rand bine ai venit pe ICmag !

Ce spectru are CXA3070 pe care il folosesti ? Poza e facuta cu corectie de WhiteBalance sau are o usoara tenta albastruie din cauza unei temperaturi de culoare mai ridicata (3500,4000,4500K).

Bagi 100W intr-un singur CXA sau folosesti mai multe la putere mai mica ?

Frumoasa plantuta ai acolo, sa o fumacesti cu placere !

P

prelungitor

asa ba iancule :* imi lipseau fetele tale :p

expo si prelu
folosesc chrome, nu stiu cum sterg cockie si nu vreau sa sterg tot sa-mi dispara dupa toate site-urile ca sunt ceva parole de numai le stiu si conturi..

p.s merge edit-ul acuma ! probabil erau vechi posturile

da-i pe chat,apoi cand se deschide o sa vezi iconita asta gri in coltul drept,apesi pe ea,apoi apesi pe load unsafe scripts si o sa-ti mearga.asta trebuie sa faci de fiecare data cand folosesti chat-ul din cauza ca sesiunea nu este protejata (fara htttps cum a spus si hempfield).

9gx6kn5.png

Cincila

Member
mda am mai gasit 1 thrips cat am cautat pe acolo deci e o imbunatatire ,o sa mai fac odata macerat si scap sigur
acum alta problema :)))

descriere
e un parazit mic cu corpul negru si membrele albe/transparente
sau cel putin asa cred ca e parazit:violin:

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
mda am mai gasit 1 thrips cat am cautat pe acolo deci e o imbunatatire ,o sa mai fac odata macerat si scap sigur
acum alta problema :)))
[URL=https://www.icmag.com/ic/picture.php?albumid=63810&pictureid=1510866&thumb=1]View Image[/URL] [URL=https://www.icmag.com/ic/picture.php?albumid=63810&pictureid=1510867&thumb=1]View Image[/URL]
descriere
e un parazit mic cu corpul negru si membrele albe/transparente
sau cel putin asa cred ca e parazit:violin:

Se vad si multe oua in imaginile postate de tine. Da-i un ceai din tutun, usturoi, ardei iute, scortisoara (preferabil ulei), ulei de neem si un pic de sapun lichid si scapi de ei.

Daca ai rabdare sa faci asta, ajuta sa stergi fiecare frunza in parte (mai ales pe partea inferioara, care nu e expusa la lumina) cu o laveta umeda imbibata in ceaiul de care spuneam mai devreme. Prin stergere inlaturi mai mai multe oua si larve si ajuti raspandesti solutia mai bine pe toata suprafata frunzei.

Nenea Iancu

New member
In primul rand bine ai venit pe ICmag !

Ce spectru are CXA3070 pe care il folosesti ? Poza e facuta cu corectie de WhiteBalance sau are o usoara tenta albastruie din cauza unei temperaturi de culoare mai ridicata (3500,4000,4500K).

Bagi 100W intr-un singur CXA sau folosesti mai multe la putere mai mica ?

Frumoasa plantuta ai acolo, sa o fumacesti cu placere !

E 3000K, poza e facuta cu telefonul, cu blitz.
Sunt 2 CXA-uri rulate la 1.4A cu drivere Meanwell.
Au fost 3 plante, 2 auto si cea din poza. Acum lumina e doar pe GSC.

Nenea Iancu

New member
Mai bine ,, eu ma gandeam ca ai stres / panici :))

Asta o recoltez doar la microscop. Miroase foarte fain. Zici ca am tescuit struguri :))
Alea auto n-au avut tricomi amber. Am recoltat la cloudy ca m-am saturat de ele. Am vrut mai multa lumina pe girl.

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Apropo de mirosuri faine, care sunt cele mai aromate sau parfumate strainuri pe care le-ati crescut sau fumat ?

La mine, pe locul intai, de departe fata de oricea alt strain, cea mai placuta aroma am intalnit-o la Train Wreck. O sa va vina sa radeti, dar de multe ori cand rulam un joint de TW imi era mila sa-l aprind, mirosindu-l minute bune si tragand din el neaprins. O aroma de flori si fructe exotice, un pic acrisor dar dulce in acelasi timp, care te facea sa inspiri si sa inspiri pana simteai ca nu mai ai loc in plamani.

Pe locul doi o combinatie de ruderalis cu Piaf (aka un urmas nelegitim al unei BX2 - care se trage daca am retinut bine dintr-o combinatie de Aurora Indica cu White Rhino si Skunk - am zis bine maestre ? ) care avea o aroma de pamant dulce. Stiu ca nu exista asa ceva, dar asta era mirosul : dulce si pamantiu, te facea sa simti ca adulmeci toate aromele unui camp inflorit, dimineata pe roua sau intr-o seara de vara, dupa ploaie.

Pe locul trei ar fi G13 Haze de Barney's Farm care avea o aroma de pin amestecata cu ceva esente orientale, parca si o oarece urma de mir sau tamaie, ceva asemanator cu aromele care iti raman in memoria olfactiva dupa ce treci pe langa un magazin de parfumuri prin mall.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
wr x skunk f3bx2 = bx2
aurora indica x bx2 = a2

arome misto:
durban poison, swazi rooibard, original haze si probabil foarte multe altele de care uit acum.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
clona primita de la cineva. foarte sativoasa. din pacate a pasat niste tendinte herma mai departe si a trebuit sa abandonez linia a2, chiar daca ca smoke, potenta si aroma era exceptionala.
mai am totusi cateva sute de seeds pastrate pentru cand mi s-o face pofta de ea din nou, ca sunt sigur ca se va intampla asta candva. :D

ca tot am zis ca sigur am uitat multe cand am zis de arome interesante in iarba.. BLUEBERRY!!! mai ales cel mai low yelding dintre fenotipuri, aroma de fructe de padure + aroma florala, parca miroseai o tuberoza.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Canepa industriala, cel mai probabil Zenit, toamna pe camp. Nu miroseau doua la fel: lamaie, iasomie, conifere. Ce e drept, nu le-am fumat...

P

prelungitor

Eu acum am un white widow care miroase numai a fructe.aroma la e la fel,foarte fructuoasa de iti lasa apa-n gura.Am mai avut un bubblegum luna trecuta care avea o aroma intensa de pepene.

Latest posts

Latest posts