What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Baraca refugiatilor

jtm

Some kind of shaman
Veteran
@pitbulino: Linisteste-te mai, ca iti faci creierii varza (un fel de a zice, in realitate e mai rau si mai subtil decat atata). Lasa matraguna, datura si alte din astea. De ce si-or fi inchipuind unii ca infernurile sunt o experienta psihedelica care merita traita??? Daca o sa citesti mai atent o sa vezi ca, daca la datura mai e cum mai e, la matraguna nu prea gasesti descriere de experienta (pshihedelica, na) de genul good trip. Mai ramane sa asculti ceva metallica in timpul tripului si te-ai scos, desi nici cu hiphopu' tau nu mi-e rusine.

Sa nu zici ca nu ti-a spus nimeni...

C

CannabaPitbull

Gata am facut rost de iarba acu ma duc dupa ea huuu am scapat,totusi o sa las frunzele la uscat pt ca vreau sa vad care ii faza cu halucinatiile dar nu azi pe saptamana viitoare is curios man mersi ca tii la mine :)

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Nu mai, nu tin la tine (ca nu te cunosc, nu de alta, poate altfel as tine la tine la tine sau la vreo sora de-a ta). Doar sunt compasiv de felul meu. Din cand in cand.

C

CannabaPitbull

Ba is pe iarba acuma nu imi mai trebuie altceva,cum ajung acasa cum arunc mataguna ,imi dau seama ca iarba e suficient pt mine pahaha.

gganjaabwoy

Active member
o decizie inteleapta

dar totusi...daca stai in spania cum din atatea sanse sa gasesti o ganja tu ai gasit tocmai o matraguna

Last edited by a moderator:

dolo

Member
Acum am dat si eu pe threadu vostru de refugiati , acum stiu eu cum e cu refugiatii , voi sunteti precum musulmanii care is 20 % cinstiti si restu teroristi in cazu de fata gabori !
Nu ma pacaliti voi pe mine , ca ati venit toti gramada ( ce credeti ca la imbulzeala merge ?) la foarte putin timp diferenta aici pe site , sa legati si pe aici ( se stiu ei care ) dupa patania celor de la Mures !
Nu merge aici cu uniforma , eu visez noaptea pe Vlad Tepes cum trage pe astiia ca voi in teapa , si se spune ca visele mai devin si realitate !!!

gganjaabwoy

Active member
Acum am dat si eu pe threadu vostru de refugiati , acum stiu eu cum e cu refugiatii , voi sunteti precum musulmanii care is 20 % cinstiti si restu teroristi in cazu de fata gabori !
Nu ma pacaliti voi pe mine , ca ati venit toti gramada ( ce credeti ca la imbulzeala merge ?) la foarte putin timp diferenta aici pe site , sa legati si pe aici ( se stiu ei care ) dupa patania celor de la Mures !
Nu merge aici cu uniforma , eu visez noaptea pe Vlad Tepes cum trage pe astiia ca voi in teapa , si se spune ca visele mai devin si realitate !!!
Da ce'am facut sefu'?

Latest posts

Latest posts