ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
N-are nici o relevanta, cine creste in sistem comercial, oricum foloseste clone, si atunci unu care comanda pentru consum propriu si doreste sa aiba varietate are mari sanse sa faca comenzi mai mari si mai dese decat un dealer.
Apoi gaborii si stiu de clone ))scuze nu-i de ras...nasol sa-mi bag pula ,ce se poate face intr-o situatie de asta inafara de sa o tai din tara?cred ca nimic...m-am pus asa in locu' lor pt un moment...
Aia stiu mai multe decat credem noi (sau decat vrem sa credem). In primul rand ca au oameni care sa studieze fenomenul si apoi ganditi-va cati oameni speriati ajung pe la ei si le povestesc tot la interogatoriu..
Ma stai umpic se mai poate ceva ,vorba lui Jtm nu mai cresti si il ei pe Nu FERM in brate.Plm mai faci si o pauza de fumat ca prinde bine...zici ca ai luat seminte pt colectie dar ti-ai schimbat hoby-ul intre timp si nu le mai ai...numai ca tot nasol e ,te mai apuci tu vreodata de crescut in romania?plm viata asta tre calculata foarte bine
ba nu va mai tot panica cu diicotu...voi chiar credeti ca isi pierd vremea cu noi?Ei sau ales cu ce vroiau.Si daca vor declaratii ii iau pe moderatori.
ps:daca vor aia de la cpc sa sifoneze pe cineva...prelungitor va fi primu)...deci cat timp il vedeti activ pe prelungitor nu are rost sa va temeti pentru voi)