What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Baraca refugiatilor

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
in romania nu exista cantitati definite pentru a diferentia intre consumatorii privati si producatorii comerciali. nici sub forma de cantitati de produs finit, nici sub forma de numar de plante sau marime a acestora.
asa ca ii o mare prostie ca pe un forum despre iarba sa pui limita de numar de plante..

gganjaabwoy

Active member
mnda...dar na...ei au facut regulile dupa cum ai crezut ei ca ii "mai bine".Eu tot timpu am fost de parere ca decat sa pun una si sa fac un copac mai bine pun mai multe si mai mici...dar asta ii doar parerea mea:tiphat:

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Pai ii simplu: outdoor creste copac, indoor cresc micute. Ce atatea reguli :p

gganjaabwoy

Active member
ia uite ca mi-am luat cetatenia de icmag-ist:jump::yay::))...o intrebare...dau sa intru pe chat...si in loc de chat am un patrat mare si verde...:hotbounce:whee:

ps:sa traiesti explozive:thank you:

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Da click pe patratul mare si verde, daca iti arata inimioara in bara sus. Adica daca e deja patrat mare si verde oleaca mai inchis. Mai trebe sa ai Flash Player (parca???????, na ca nu mai stiu ce...).

Si da, asta ziceam de copac ganjo, nu are rost indoor, decat doar asa, ca planta de apartament, dar e o planta... scumpa in cazul asta, ca tre s-o tii cu 18 ore lumina nonstop. Acuma, daca pasiunea cere si buzunarul permite... Pe mine m-a batut gandul de cateva ori....

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Trebuie sa-i avertizam pe cei mai noi ca chatul de pe ICMAG nu este securizat. Adica protocolul prin care se comunica cu serverul de chat nu este HTTPS, ci HTTP, adica oricine poate intercepta fluxul de date poate vedea tot ce se transmite intre utilizator si server.

Asta pentru cei predispusi la paranoia si cu morcovul infipt bine.

:tiphat:

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Pai ii simplu: outdoor creste copac, indoor cresc micute. Ce atatea reguli :p

Aici te-as contrazice - prima planta care am crescut-o pentru clone, de mila sa nu tai prea mult din ea am tot hranit-o vreo 6 luni cu nutrienti de veg intr-o galeata de plastic de 5L pe post de ghiveci. Cand in sfarsit mi-am dat seama ca o tineam de pomana si m-am hotarat sa o tai avea tulpina la baza groasa de vreo 3cm iar varful crestea inghesuit intr-un colt de tavan (intr-un spatiu de cel mult 1.5m inaltime).

Ce bune ar fi fost niste clone din ea acum, ca era unul dintre cele mai savuroase specimene de Super Skunk pe care l-am fumat vreodata. :biggrin:

Cruzito

Member
ba referitor la limita de x5 plante, e lege la statele care permit cultivarea pentru uz personal wiki this shit ! probabil de acolo si limita, dar da, e penal ca in RO oricum e ilegal si 1 cui :))

gganjaabwoy

Active member
pentru ca nu pari asa periculos precum gganjaabwoy:sumo:...cred ca lui explo ii sa facut mila de mine si mia scurtat timpul de asteptare:jump:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
a trecut timpul, si pentru tine si pentru cruzito. doar ca nu a observat el.
la chat trebuie acceptat o chestie in legatura cu securitatea, ori apare ea singura in partea de jos a ecranului, ori e un lacat sau ceva de genul asta in bara de sus si de acolo se poate face acceptarea. nu merge insa pe toate browserele, am auzit ca ar fi probleme pe unele.

baranga

Member
Acum am dat si eu pe threadu vostru de refugiati , acum stiu eu cum e cu refugiatii , voi sunteti precum musulmanii care is 20 % cinstiti si restu teroristi in cazu de fata gabori !
Nu ma pacaliti voi pe mine , ca ati venit toti gramada ( ce credeti ca la imbulzeala merge ?) la foarte putin timp diferenta aici pe site , sa legati si pe aici ( se stiu ei care ) dupa patania celor de la Mures !
Nu merge aici cu uniforma , eu visez noaptea pe Vlad Tepes cum trage pe astiia ca voi in teapa , si se spune ca visele mai devin si realitate !!!

Prietene ,daca esti din neam de omizi , sidonii si bratari .. te as suspecta c-ai fii clarvazator.... dar daca nu esti , atunci poate stii " vorba lu' Florin.Piersic" :))
Hai sa nu facem tambalau pentru nimic , uite o melodie ca sa ti mai treaca supararea pe noi https://www.youtube.com/watch?v=_vEiR6Rb92M

Cruzito

Member
ba mie nu-mi merge, acuma imi apare ca e aprobat chat-ul, am instalat flash-ul si showckwave dar tot nu apare chat-ul...butonul de edit tot e lipsa

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
la chat trebuie acceptat o chestie in legatura cu securitatea, ori apare ea singura in partea de jos a ecranului, ori e un lacat sau ceva de genul asta in bara de sus si de acolo se poate face acceptarea. nu merge insa pe toate browserele, am auzit ca ar fi probleme pe unele.

butonul de edit e in dreapta jos, la fiecare post de-al tau.
aa.. incearca si un clear cookies daca nu merge cu edit-ul.. iar pt chat incearca alt browser daca nu iti apare nimic de confirmat/aprobat.

Nenea Iancu

New member
Salutare.
Am sosit si eu ca refugiat aici. Vad ca fratii mei de suferinta sunt deja aici.
Pana o sa fac 50 de posturi sa am acces la chat mai e.
Cand o sa am timp o sa termin jurnalul aici. Automatele le-am taiat, sunt la uscat.

Pace

Latest posts

Latest posts