What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Baraca refugiatilor

P

prelungitor

pai si ce legatura are asta?crezi ca ei sunt prosti sa ma bage si pe mine in treaba asta avand in vedere chestiile pe care s-ar putea sa le stiu despre ei din anumite surse? ei sa-si vada de necazurile lor.eu cand am plecat de acolo am avut o altercatie cu spliff si abs0lut pt ca nu au vrut sa-mi sterga toate postarile,cam situatia in care sunteti unii dintre voi acum,de la chestia asta s-a ajuns la balamucul cu baza de date si amenintari si tot felul de treburi.eu daca sunt chemat acolo din cauza lor stiu ce am sa le spun,dar nu o sa fie cazul.

oldboat

Member
Ei deja sunt in kkt, deci dandu-te pe tine in gat n-are ce sa le mai dauneze, in cel mai bun caz sa-i ajute.
Deci dupa cate zile de absenta pe forum sa presupunem ca te-au saltat?

P

prelungitor

:)) cu ce sa ma dea omule in gat? cu niste cacaturi traduse de pe site-uri din afara? ma faci sa rad.eu n-am avut jurnal vreodata acolo,sfaturi nici atat.stiri,chestii medicinale,etc, asta am postat eu pe acolo.tu ar trebui sa ai grija..

P

prelungitor

:)) ai dus absolut tot...dar ai lasat in urma multe.ai grija si lasa vrajeala.nu inteleg rostul discutiei,poate vrei sa ma incriminezi pe mine, dar n-ai cu ce :)

gganjaabwoy

Active member
cincilo...dupa cum a presupus si eplo ai thrips...partea nasoala ii ca de aia nu prea poti scapa...incearca cu ulei de neem

gganjaabwoy

Active member
hai ba lasatio in plm de discutie...nui panica...nu aveti dece sa va dati panica...eu singurele momente de panica care mi le dadeam pe subiectul asta era atunci cand scapam prea mult skunk in cui:))...totul se va termina cu bine iar noi vom creste pana ne va aparea umezeala pe tavan si vom fi nevoiti sa o dam jos cu matura.sanatate

C

CannabaPitbull

Am gasit matraguna de data asta is sigur,am luat niste frunze si le-am pus la uscat pe calorifer acum astept...pfff am niste emotii!!!

P

prelungitor

de ce ai face asta? :))
iti dau eu un pahar de visinata ,numai las-o naibii de matraguna

C

CannabaPitbull

Am zis ca pun telefon bani cutite la seif sa nu fac vreo boacana si ma duc pe langa un rau (nu e adanc).cine stii ce scriu cand halucinez poate imi dau adresa pun poze cu mine in pula goala pe site :))))

P

prelungitor

si ce daca,n-ai zis ca esti in spania? ce sa facem noi cu o adresa de spania? mai bine stai acasa,in caz de ceva te gaseste mai repede salvarea.

C

CannabaPitbull

Nu mi-e frica doar am emotii ,am citit ca fumatul nu e asa hardcore desi ma tentau fructele ca am gustat una si e dulce cum este si descrisa dar am ales fumatul.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
@cincila nu stiu cat de avansat esti in flower, dar poti incerca cu macerat de tutun. Nu iti da pe piele sau pe ochi, si lasa umiditatea mai jos daca ai buzi maricei pe planta. Daca ai lumina intensa opreste-o pana cand se usuca stropeala de pe plante. da-i din toate directiile, mai ales de jos, pana curge apa de pe ea. Daca ai un sapun lichid bio poti pune o picatura in amestec pe post de agent de umectare.

C

CannabaPitbull

Smoking: If you are thinking of using belladonna for its psychoactive effects, smoking dried leaves or root in a joint (or pipe) is recommended. Smoke it by itself and see what you think. If interested, try mixing it with some marijuana and smoking it

Smoking is the safest and mildest way to try the drug for the first time. Effects could be described as mildly pleasant at this dose. Limit intake to a few belladonna joints a day.

Deja is in extaz uite siteu http://tribes.tribe.net/diy_magic_and_metaphysics_fetish/thread/d9fd96da-276c-4a8b-ae50-8a43de831e1e
@prelungitor o sa stau acasa ca cica e ok fumatul chiar placut.