What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Baraca refugiatilor

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
cine n-a citit punctul 16 din T.O.U.?

16. PM System: A minimum post count of 50 is required before being able to send/receive private messages, as well as use a custom avatar. Those who attempt to circumvent the minimum post count by turbo posting, or making posts with no worthwhile contribution, will have their posts deleted and/or the post count of the turbo poster reset to 0 by admin as a warning. Repeated turbo posting will result in banning without warning. Due to previous abuses, all posts made within the Introduction Forum will not be included in member post count totals.

EN
https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=280

RO
https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=168582

Last edited:

Cruzito

Member
Oups :-s vezi ba ganjo ce-mi faci !? chiar nu am citit sincer :) astea find spuse decizia iti apartie explo. Engleza mea nu e chiar asa buna dar a inteles ideea, e mult ptrea mult continut de digerat aici din tot globul

Cruzito

Member
ohoohoo broo credeam ca numai dau de tine :(( <3 bine ai venit acasa ! lumea e buna si ne primeste calduros. cortul refugiatilor de la CPC :)) Credeam ca, cariera mea de fermier organic s-a sfarsit, daca numai erai tu sa ma scolesti. ma bucur ca ai venit si tu ! aici ramanem 4 ever !

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ce cort?
Vrei la cort iar? :D

Ba, dar intrebare.. de cand v-am dat cortu, l-ati afumat vre-unu? Sau sunteti ca italientii de pe chat, multa vorba si putin fum?

Last edited:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
dragut. din ce soi?

later edit.. eu sunt asa spart ca m-am apucat sa rulez alt cui cand aveam inca jumatate din cel de dinainte in scrumiera.. acum pot sa trag stereo.. :joint: :joint:

later.edit2- i-am trimis link sa ajunga aci in thread lui baranga dar vad ca nu vine..

Cruzito

Member
amestecatura generala :)) inca nu e gata, e cam tulbure dar e bun, am luat sa vad cum e dar a iesit super abia astept sa se limpezeasca, e prima data cand fac cu mainile mele vin, are tarie, miros de ananas, gust placut, dulce. pe viitor am in plan sa fertilizez pamantul numai iese ce iesea acum 10 ani din via aia, nu mai are nutrienti daca inainte faceam 700l acuma au iesit 250l

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Si culmea.. a fost an bun pentru struguri anu asta. Eu am scos dublu fata de anul trecut.

Latest posts

Latest posts