ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Am fost sigur))). In alte odine de idei se plangea Cincila de topicul cu deficiente la plante ,il stiu si eu era cu poze si relata limbajul plantei in functie de deficienta super util,poate vrei sa il pui pe ala.
ganja, mereu ma faci sa rad cu lacrimi, le ai pe vorbe ) big like
pitbul, gata frate ! insira aici ceva retete, experieten d`ale tale impartasestele cu mine <3
explo, esti slab informat despre ele
prelungitor, hai ba lasa caterinca, sau poate vorbesti serios, povesteste care e adevarul, care e treaba? nu te cunosc, nu ma cunosti...acum pe bune de ce ai face asta?
La cate case de seminte si forumuri exista , voi direct la cpc v-ati dus ...Bine ati venit mai flacai!
Nici macar Marian si Mariaceamik nu s-au dus acolo))
dar poate ca astia de la cpc deja aveau relatii cu diicot,poate ofereau informatii despre comenzile mai mari...poate si-au facut-o cu mana lor,poate incepusera sa faca prea multi bani.cat despre baza de date...stiu ei ce au facut gresit de s-a ajuns in situatia asta.daca erau baieti destepti si nu futeau in gura lumea...poate nu se mai ajungea aici,cine stie.pe bune acum,voi cat credeati ca va dura povestea cpc? )
fratele prelungitor aici e vorba de oameni nevinovati ca mine si ca majoritatea de pe forumul ala care tu le distrugeai viata ! pentru niste altercatii ale voastre, sa ce sa demonstrezi ca esti mai cu pula mare ca ei ? esti prea egoist. pitbull, eu o sa cresc poate rosii, castraveti, capsuni. dupa povestea asta nu mai am nici o motivatie ma gandesc numai sa nu ma trezesc cu o vizita asa cand mi-e lumea mai draga. expo nu fii ciufut ) alea le poti face tu la asta m-am referit...sa te informeze ganja ca el e cu update la zii ))
@cruzito lasa ca v-au distrus-o ei mai rau acum ) ei se bazau pe faptul ca nu pastrau comenzile in baza de date,datele de la clienti,etc...dar le pastreaza fancurier pe toate.si eu ce sa va fac? v-am pus eu sa va inregistrati acolo si sa postati tot felul de chestii? eu nu am vrut sa demonstrez absolut nimic,am vrut sa mi se stearga toata contributia de acolo,ce era asa de greu? toti le tineti partea la astia de la cpc,probabil nu va dati seama cati bani au facut pe spatele vostru.
Pahaha si pt asta te joci cu vietile oamenilor?Cum te mai tine pamantu' ma prelung nu te-ai intrebat niciodata?cred o sa-ti futa karma o palma de...Ia-uzi la el ii ciuda ca o facut bani pahhaha sa va fie ciuda pe voi ca nu va-ti putut da seama ca-s seminte fake.Oricum ma baieti erati in pericol si fara prelungitor
Da pe tine cum te mai tine ma pamantu? Mai taci dreacu din gura ca iar aberezi grav si pocesti limba romana in ultimu hal.Unde plm vezi tu ca mi-e mie ciuda? astia au picat ca au devenit prea cunoscuti,prea multi clienti.Nu eu ma joc cu vietile nimanui,atata timp cat te inregistrezi pe un site de genul si postezi chestii ilegale...tu te joci cu viata ta,nu eu.Sandele du-te si citeste niste treburi organice ca nu-i de tine aici,n-ai tu treaba.
N-ar fi mai bine sa schimbam subiectul? Si na.. Cred ca trebuie sa va anunt pe toti ca desi am rabdare.. Daca threadul asta continua sa faca probleme.. Va trebui sters. Bine ar fi si sa observati ca aici nu e facebook.
) ai pus punctul pe I
Nu stiu ce sa zic, cred ca se poate inchide...ma gandeam ca ne intalnim mai multi dupa vechea comunitate si poate aflam mai multe detalii aici despre cum au evoluat lucrurile. multumim ca ne primiti aici
Din ce am inteles prelungitor a cumparat niste seminte de pe CPC. Pentru ca nu a primit reducere pentru ca era moderator acolo, ca razbunare a incercat sa posteze baza de date de la CPC. Ce nu inteleg eu este, cat de ciudat poti fi sa expui niste oameni doar pentru ca n-ai facut tu cativa lei economie la cumparaturi? Din ce am inteles nici nu a cerut vreo reducere. Se astepta sa o primeasca din oficiu. Vorba lui pitbull, nu ti-e jena cu tine?