What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Baraca refugiatilor

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Acum sa fim seriosi.. nici nu trebuia sa dea banii pe ele daca era moderator. Dar nu cred ca asta a fost problema. Si oricum, de ce trebuie sa aiba un moderator acces la informatii compromitatoare despre useri? Asta e greseala adminilor!
Sunt sigur ca exista si oameni mult mai rai decat prelungitor, si atunci.. inseamna ca adminii n-au protejat userii.

P

prelungitor

N-ai inteles tu bine deloc :)) nu e vorba de nici o reducere,seminte de acolo n-are rost sa cumperi..o stiu multi chiar si din membri cpc.Uite ca s-a dus faza cu baza de date,dar a venit diicotul.Totul spre binele vostru,nu? deja n-are rost sa mai discutam despre asta,cpc s-a dus.voua nu v-a fost jena sa expuneti atatia oameni ca sa faceti voi ceva banuti de pe urma lor?

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Oamenii gresesc. Valabil pentru oricine. Motivele rele din spatele unei greseli pot fi multe: orgoliu, manie, frustrari. Dincolo de asta, mintea poate justifica orice, dar absolut orice face un om, fie bun, fie rau.

Faptul ca prelu a incercat sa puna baza de date pe forum, a fost taxat din start ca fiind neetic si a fost stearsa.

Acuma, faptul ca mai e pe aici imi spune mie ca a inteles ca a fost nitel exagerat. Faptul ca sunteti extrem de suparati pe el, nu ii foloseste nici lui si nici voua. As vrea sa va atrag atentia ca directia generala a threadului, in acest moment, este aiurea. Daca vreti sa va certati ca niste golani, e ok, dar asta ar putea insemna ca interior, psihic, emotional, ati fi niste golani.

Indiferent ca asta s-ar petrece pe cpc sau pe ICMag, ar insemna acelasi lucru. Se presupune insa ca iarba (se presupune, eu nu cred asta), ii face pe oameni mai buni, mai toleranti, mai ales ca e vorba si de un "front comun" impotriva unui "inamic comun".
Eu nu vad asta.

Este vorba aia populara: cel mai destept cedeaza. Eu as zice ca nimeni nu castiga nimic, nici prestigiu, nici putere, nici imagine, dintr-o sfada din asta, fie ea si oarecum intemeiata. Ca atare, ce rost mai are? Ce e facut, e bun facut...

In plus, eu nu cred ca postarea respectivei baze de date, chiar neetica, a fost ceea ce a dus la evenimentele ulterioare, ci mai degraba unele declaratii ale celor care il conduceau, declaratii orgolioase (gen: "am dat ce trebuia si am scapat", citez din memorie). Cu siguranta si multe altele, pe care nici nu am de unde sa le stiu.

Eu unul nu am nici o treaba cu cpc. La un moment dat insa, cand cautam informatii despre plantele astea, am intrat nitel, si am vazut atmosfera generala. Mai, voi fi onest: nu mi-a placut, mi s-a parut la nivel de manelisti. Na, e tipicul comportamentului online a persoanelor care sunt la (cred ele) adapostul anonimitatii, si/sau cu spatele "acoperit"de puterea unui grup (sa nu zic altfel).

De ce ati/am vrea sa continuati/continuam aici la fel???

Explo a fost deja un gentleman acum cateva posturi, si v-a atras atentia chiar de vreo doua ori, delicat. Eu o sa o fac mai putin delicat, si e valabil si pentru cei mai vechi, si pentru ceilalti: hai sa nu mai fim râtani! E pacat sa fim un exemplu de gregarism pentru altii, macar pentru faptul ca suntem pe un forum international. Or fi altii asa, e ok la ei acasa! Nu e pacat sa fie la noi?

Parerea mea, na, scuze pentru postul imens, insa prefer sa o fac, ca daca o face explo, o sa ziceti poate ca are ceva cu voi si vrea sa o faca pe moderatorul...

C

CannabaPitbull

Jtm ce carti sa citesc ca sa ma pot exprima ca tine?:))) respect man eu is golan plm

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Asa se intampla sa se mai lipeasca de oameni magia comunicarii daca incearca sa discute si cu altfel de persoane in afara de golani. Daca stai intre golani, orice ai fii tu, tot golan ajungi. Daca stai intre oameni cu clasa.. o sa poti sa ai si clasa si sa te si cobori la nivelul golanilor cand e nevoie.. Desi nu cred ca o sa ii mai apreciezi dupa ce vezi ca exista si altfel de persoane pe planeta asta.

gganjaabwoy

Active member
Ba astia de pe cpc...nu va mai dati cocosi ca imi permit sa va iau la palme daca va luati nasul la purtare...am venit aici cu scopul de a invata sau a ne slefuii cunostitele...fiecare user are stilul lui care poate il intelegi mai greu sau mai usor...nu sariti asa la gatul oamenilor...daca tot suntem fumatori de ganja de ce sa ne comportam ca niste coxati?...plus de asta si oameni de aici...pana se obisnuiesc cu noi pana prind "incredere" in noi...ne mai dau cate un bobarnac:))...

Cruzito

Member
explo, crezi ca se poate sa-mi editezi userul ? Cruzito fara CPC..nu mi-a mers sa-l fac asa de la inceput imi zicea ca e banat ip.

Latest posts

Latest posts