What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Baraca refugiatilor

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Io zic ca pentru un om pasionat si cu chef de studiat forumul asta e mult mai cuprinzator.
Cand zici legal, te referi pt consum propriu sau comercial?

baranga

Member
pentru consum propriu ..

Am mancat un "r " :))]
e de la tastatura :p

Uite vezi de ce mi era aiurea sa incep pe un alt forum ? nici macar nu mi pot edita postul :)))

Last edited by a moderator:

baranga

Member
De studiat am tot studiat in ultimii 7 ani ... inclusiv forumul asta .. nu am fost eu activ dar am citit o buna "particica" din el . am evoluat de la nutrienti chimic la cresterea organica.. am evoluat de la lowrider pe balcon la clone elita , breeding .de la CFL la CXB .. de la feminizate la regular :))) M am jucat si cu inhibatori de etilena , fie ca a fost vorba despre Ag coloidal sau thiosulfat .... si pana la metoda organica de produs feminizate ...

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ce rezultate ai avut cu thiosulfat-ul? Am vrut si eu sa incerc.. am cumparat cele necesare dar n-a fost niciodata pe lista de prioritati..

Cat despre edit.. nu mai ai mult pana la 50 posturi, mai ales ca ai ce impartasi se pare.

baranga

Member
thiosulfatul este de departe cel mai bun inhibator , dar trebuie mare atentie la preparare , si ma refer la gramaj , daca pui mai mult omori planta .. pur si simplu se usuca ....
Cantitatea de polen este cel putin dubla fata de argintul coloidal 50ppm
Nu am incercat Ag 100ppm .. probabil acela este mai bun ....
Dar cea mai buna modalitate ramane cea organica.. seminte mai putine , dar pentru un breeder amator cu posibilitati reduse .. este si cea mai potrivita . pentru ca nu arunci nimic ... la final ai si polen in cutia cu desicant dar ai si muguri la uscat .....

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Bun, daca gasesc timp pentru asta o sa incerc. Am o reteta deci n-ar trebui sa gresesc cantitatea. Oricum inteleg ca se degradeaza destul de usor chimicalele astea la stocare, deci e posibil sa nu mai aiba efect, sau sa trebuiasca sa pun mai mult.
Breeding normal faci, sau doar fem? Eu de ala is mai interesat.

dongiovanni32

New member
Salut,ba ganja,sunt Parcului. ba,i-am trimis si eu un pm lui IM si i-am zis sa-mi stearga contul,insa vad ca tot ma pot loga pe forum....

baranga

Member
fac breeding normal . nu ma intereseaza feminizatele decat foarte rar cand am doar doua femele ce vreau sa le combin .. in rest folosesc masculii , am 3 selectati plus polen stocat de la alti 4 .
semintele regular sunt mult mai stabile , plus ca imi place sa vad variatiile .. nu trec de F3 dar ma duc pana la BX3 , am doua loturi de seminte BX3 .. S1 cum am spus mai sus , doar cand fac un cros intre doua femele, si musai ambele sa provina din regular... Nu am posibilitatea sa le testez pentru thrue female dar daca din intamplare am sa dau peste una . cu siguranta o sa o pastrez si o sa o folosesc mai des la S1 ....

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Impresia mea e ca de fapt, ceea ce numesc unii argint coloidal (pentru facut polen), este tiosulfat de argint. Eu nu am incercat insa, desi o secunda ma batu gandul. Ceea ce spune Cruzito, 100ppm, este oarecum neobisnuit pentru un argint coloidal, e mai aproape de un concentrat decat chestia incolora care se gaseste de obicei pe piata. Ceva spre brun roscat ar trebui sa fie, poate ne confirma baranga.
.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
N-are nici o treaba. Adica retetele de facut argint coloidal is cu argint pur si electroliza, iar pentru thiosulfat iti trebuie sa combini substante chimice.

Ce se gaseste pe piata este 10 ppm. Si e aproape clar lichidul.

dongiovanni32

New member
Fondatorii acestei comunitati au fost retinuti si dusi la Bucuresti sub
falsa acuzatie de "Complicitate trafic droguri".

Politia are acces la arhiva, documentelor firmelor de curierat si
este foarte posibil sa se faca perchizitii nejustificate la domiciliu!
E vorba de CPC,am dat copy paste la un comment de pe profilul lor de facebook,ar exista probabilitatea sa se intample cum spune respectivul?
Mare atentie celor care nu au respectat regulamentul.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Se cheama "dovezi circumstantiale".

###

Last edited by a moderator:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nici nu au nevoie de dovezi suplimentare, cum ziceam, existenta ip-ului pe forum si faptul ca respectivul user a inlesnit activitatea altor cultivatori este fapta penala. Ca mai gasesc si altceva cand vin sa te salte, bafta lor.

Fondatorii acestei comunitati au fost retinuti si dusi la Bucuresti sub
falsa acuzatie de "Complicitate trafic droguri".

Politia are acces la arhiva, documentelor firmelor de curierat si
este foarte posibil sa se faca perchizitii nejustificate la domiciliu!
E vorba de CPC,am dat copy paste la un comment de pe profilul lor de facebook,ar exista probabilitatea sa se intample cum spune respectivul?
Mare atentie celor care nu au respectat regulamentul.

falsa acuzatie?? :laughing:

prin regulament, cred ca te referi la lege. ca legea conteaza in sala de judecata.

Last edited:

Latest posts

Latest posts