lafel si eu, am prins ploile alea care au ajutat inainte de cules si dulceata multa. eu stau la bloc, merg acolo doar din cand in cand, e mai greu sa intretii o curte daca nu esti pe plan local, dar pentru uz perzonal e suficient
ba eu imi iau fata definitiv asta seara cu un vin facut de mine ))
cand apare IM pe aici sa mi dea de veste ... a fost magar
Pune-ti si voi mana sa postati niste jurnale de bord, sa mai clateasca si lumea ochii?
Sau stati asa de pomana?
Poate un concurs ceva, poate ceva ce a-ti mai crescut in trecut...
ba mie si la vasili la sters rapid...bt nici tie nu a vrut sa iti stearga contul?
...pai na...in caz de razboi nu vine nimeni sa te intrebe daca vrei sa lupti sau nu...vine si iti pune pusca in mana si iti spune sa ii urmezi)Nu doar ca nu mi l a sters dar m-a facut admin ) asta dupa ce 3 ani l a rand le am spus ca nu vreau sa fiu admin sau moderator ))) si fara sa ma intrebe , doar mi a dat mesaj ca sunt admin )))))))
uite ca sa nu ma tragi pe mine la raspundere ca ai facut conjuctivita.Pune-ti si voi mana sa postati niste jurnale de bord, sa mai clateasca si lumea ochii?
Sau stati asa de pomana?
Poate un concurs ceva, poate ceva ce a-ti mai crescut in trecut...
sa o vada numai cine trebe)Albumul tau e privat, deci e posibil ca lumea sa nu vada poza..
O sa l dezamagesc la faza asta .. de foarte multi ani locuiesc si am resedinta in alta tara ))) unde legile s altfel ........Haha.. Cred ca te place si a vrut sa aiba cu cine sa joace table..
Baranga, baietii astia erau seriosi cand au zis ca tu esti singurul de pe acel forum care crestea iarba? si daca da, cum ai rezistat intre ei acolo?