What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Baraca refugiatilor

Cruzito

Member
lafel si eu, am prins ploile alea care au ajutat inainte de cules si dulceata multa. eu stau la bloc, merg acolo doar din cand in cand, e mai greu sa intretii o curte daca nu esti pe plan local, dar pentru uz perzonal e suficient

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
lafel si eu, am prins ploile alea care au ajutat inainte de cules si dulceata multa. eu stau la bloc, merg acolo doar din cand in cand, e mai greu sa intretii o curte daca nu esti pe plan local, dar pentru uz perzonal e suficient

O fi greu. Dar macar o ai si pe aia.. si de exemplu ai putea sa iti faci compostul acolo.. in cantitati mai mari decat ai putea la bloc, si fara sa te mai temi de mirosurile neplacute rezultate in timpul compostarii. (desi, daca o faci cum trebuie n-o sa miroasa urat.)

jtm

Some kind of shaman
Veteran
ba eu imi iau fata definitiv asta seara cu un vin facut de mine :)))

Bai, va invat eu bai... :D

Dupa ce trece fermentatia primara, sau uneori chiar si dupa ce trece aia secundara, se mai pot pune in vin si niste fructe: capsuni, zmeura, oleaca de sirop de curmale de la el de acasa, etc, in cantitati mici.

In functie de drojdia folosita, se mai poate pune, gradat, dupa fermentatia primara, putina miere (sau sirop de artar, in cazul lui explo :tiphat:), ca sa urce asa, macar pana la 15 grade, dar asta numai daca se folosesc drojdii bune, la cele salbatice nu se stie niciodata).

Nu ca nu ati fi stiut, dar iese o chestie! Si asta o zic eu care nu beau o sticla de vin intr-un an...

MJgrow

Active member
Pune-ti si voi mana sa postati niste jurnale de bord, sa mai clateasca si lumea ochii?

Sau stati asa de pomana?

Poate un concurs ceva, poate ceva ce a-ti mai crescut in trecut...

baranga

Member
ba mie si la vasili la sters rapid...bt nici tie nu a vrut sa iti stearga contul?

Nu doar ca nu mi l a sters dar m-a facut admin :)) asta dupa ce 3 ani l a rand le am spus ca nu vreau sa fiu admin sau moderator :)))) si fara sa ma intrebe , doar mi a dat mesaj ca sunt admin :))))))))

gganjaabwoy

Active member
Nu doar ca nu mi l a sters dar m-a facut admin :)) asta dupa ce 3 ani l a rand le am spus ca nu vreau sa fiu admin sau moderator :)))) si fara sa ma intrebe , doar mi a dat mesaj ca sunt admin :))))))))
...pai na...in caz de razboi nu vine nimeni sa te intrebe daca vrei sa lupti sau nu...vine si iti pune pusca in mana si iti spune sa ii urmezi:))

Pune-ti si voi mana sa postati niste jurnale de bord, sa mai clateasca si lumea ochii?

Sau stati asa de pomana?

Poate un concurs ceva, poate ceva ce a-ti mai crescut in trecut...
uite ca sa nu ma tragi pe mine la raspundere ca ai facut conjuctivita.
picture.php

@baranga...acuma cum te astepti sa iti stearga tie contu....asta ar insemna sa stearga jumate de forum si cealalta jumate ramasa nu ar mai avea farmec:))

Last edited by a moderator:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Baranga, baietii astia erau seriosi cand au zis ca tu esti singurul de pe acel forum care crestea iarba? si daca da, cum ai rezistat intre ei acolo?

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Pai om fi (unii dintre) noi drogati, dar nu asociali ;)

Auzi, explo, imi veni o idee: nu poti sa le adaugi la numarul de posturi actual si cel de pe cpc, sau macar jumatate, ca vorba aia, is oameni cu vechime, sa se simta si ei aaa.... integrati.

... just kidding

baranga

Member
Baranga, baietii astia erau seriosi cand au zis ca tu esti singurul de pe acel forum care crestea iarba? si daca da, cum ai rezistat intre ei acolo?

probabil erau seriosi , dar sa fiu eu singurul care crestea iarba ? probabil singurul care creste iarba legal :)))
De rezistat nu i vorba , ca nu era lagar de concentrare ... era un forum la fel ca si asta .. o comunitate mare de oameni fie ei si gradati ... Si nu prea aveam chef sa incep din nou pe un alt forum.. s-o iau iar de la capat printre toti panacotarii ....