What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Ziel-Zielone klimaty

Status
Not open for further replies.

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
escobar pozdro i wszystkiego najlepszego bracie !! spelnienie marzen i zielonej mysli hehe

edieee w ten sam dzien na tym samym swiecie ....hehe milo mi :jump:

Last edited:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Witam :rasta:

Po urodzinach jakos doszedlem dzisiaj ladu i skladu :bashhead:

21-10-2008 wkrecilem 400w postanowilem nie czekac .

Blue moonshine x chem dog
wykielkowal 28 wrzesnia , a 29 juz byl 12/12 dzisiaj wsadzam ja do 10l doniczki

apollo11 x erdpurt - to jest wlasnie ta ktorej nie moge nagiac , bo tez i poco , ale lodyge ma jak drut , nie chce sie rozrastac na boki ...

apollo11 x erdpurt ta jest mniej fioletowa i mniej masywna , bardziej sie rozrasta na boki ...

diesel , niby rosnie dobrze , ladnie sie rozrosl - cos mnie sie w niej niepodoba ale wyjdzie z czasem , moze to te oklapniete liscie
:crazy: :confused:

Early dog - rosnie codownie ,

mala czesc

Zostaly jeszcze 3 kalinki i czekam az sie okresla
Z tych nasion co nagryzalem zeby pekly tym razem rosna mi male krzaczki ,

pozdro i milego weckendu zycze wam....

:jump: :jump: :jump:

wlasnie teraz dostalem paczke hehe--- 10 fem JACK 33 CH9 --- dostalemtez ale juz gratisowo ORIGINAL HAZE x SKUNK1 - 5 sztuk sam the skunkman's hehe tak mnie zakracieli ze sam nie wiem z czego sie mam teraz bardziej cieszyc hehe
:yoinks:

Last edited:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
tutaj dalszy ciag bo w poprzednim poscie sie niezmiescily fotki ....

i blue moonshine x chem dog ta juz stoi 5 dni w duzej doniczce , szybko sie okreslila i zybko rosnie...

pozdro

jahman

Active member
Veteran
witaj!:D

Nooo widze ladnie, slicznie, pieknie...mmmmm monsterky ida w gore! wieksze doniczki i wieksze sloneczko napewno dadza im niezlego kopa!:D aha kompletnie nie wiem dlaczego psioczysz na tego dizla? :chin: heheh...liscie ladne, zdrowe, bardzo zielone o pieknym polysku hehehe...czego wiecej chciec?:smile:

a tu masz temacik o OHxsk :D
http://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=17995&page=1&pp=15

:wave:

Last edited:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam
Jahman eee ja tam nie psiocze tylko mowie ze inaczej sie zachowuje , gdy rosliny spia wszystkie maja sterczace liscie a DIESEL ma oklapniete itd... to ona raczej jest kaprysna nie ja , a poza tym jak taka osoba jak ty widzi i pisze ze jest z nimi wszystko oki to ja w to wierze :bow: :friends: a poza tym sam widze ze jest dobrze , ale wiesz jak to jest kiedy ktos potwierdzi twoja diagnoze :rasta: co jeszcze a no tak sloneczko im znienilem z 250w na 400w ( zawsze to robie jak roslina zostalo 3-2 tygodnie do harvestu , tym razem wkrecilem juz na poczatku ) monstera nie obrywam lisci :nono: taka nowosc u mnie w domu , dzieki bracie za linka z tego co widze ( i mysle) to dostalem ladnego mixa :jump: - pozdro

SNIADANKO
-Buleczka ( tylko Polska)
-maselko
-serek gouda z ziolami
-baleronik
- cebulka zielona i zwykla
- pomidorki cherry
- cherbata aromatyzowana early grey z cytryna i sokiem Paola malinowym

Smacznego

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
4-LifeMan

tutaj salatka grecka do kalamarow - male co nieco

-oliwki
-ser feta
-oliwa z oliwek
-rozcisniety czosnek 1-2 zabki
- przyprawy czyli, oregano , bazylia , pieprz , sok z cytryny ,( bez soli) ja daje ziola prowansalskie -ale odrobine
to mieszam razem i do lodowki na 2 godzinki , po wyjeciu dodaje
- pomidory cherry i zwykle pokrojone
-ogorek
-salata lodowa
- nie zawsze dodaje a jak juz to odrobine papryki swierzej zielo-czerwo-zoltej
-cebula zieolana i zwykla
- winko
niektore produkty podaje do misy zaraz przed podaniem na stol , pomidor siekany , salata lodowa , papryka czer-ziel-zolta
i do tego zasmarzane kalamary ....mmmmmmyyyy pychotka , danie greckich Bogow .....polecam

p.s. nie sugerujcie sie ta noga od kurczaka , to osobne danie hehe kalamary sa w lodowce ....

pozdro

Azzzzzz

Member
Veteran
Hej ho !, super rosnie, nic im nie dolega, early dog ma swietna zielen, Chaletami ja potraktowales ?

Podoba mi sie twoj styl uprawy bez lodygi :>, jest doniczka i odrazu top :>
oby tak dalej :joint:

Pozdrawiam

Silas

Member
Veteran
Apollo mi się bardzo podoba. Z nasiona czy klon?
Na pierwszy rzut oka już widać, że będzie bardzo zbity top. Do tego bardzo kompaktowo wygląda - ideał na soga. Nawet w micro boxach sie tego troche wciśnie :)

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Azzzzzz ciesze sie ze sie podoba uprawa bez lodygi hehe tym razem chyba jednak je wypuszcze troszke do gory .
Sias z pestki z pestki a ten maly apollo11 byl nagryzany bo nie chcial kielkowac i chyba go przygryzlem za mocno i rosnie teraz taki mikrusek razem z nagryzanym WW

:laughing: zgiecie-nagiecie-przegiecie-hehe to ten ww co stoi kolo apollo11 ale tutaj juz po zabiegu....

a tutaj apollo co wyglonda tak

a tutaj 2 apollo

diesel

blue moonshine x chem dog

calosc

pozdro

Bfc

Member
Z-Z, dobry ten apollo purp pheno, mlode flo a takie kolorki, pieknie. :jump:
Drui apollo, diesel jak i blue moonshine x chem dog tez cudownie. Ladnie rozrosniete i ta piekna zielen, wygladaja jakbys je pryskal czyms na polysk :laughing: Polerujesz liscie ?? :rolleyes: :bashhead:
Ladnie boxik sie wypelnia, czekam na wiecej fotek :lurk:
Pozdro

Last edited:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Tak jak Azzzzzz mowi plakatowki przed fotkami i pasta do butow ale bezbarwna ...hehe
ale tak na pol serio to mieszam ziemie 3 rodzaje dodaje duzo perlitu.
Zawsze staram sie aby ziemia w doniczce byla sucha na glebokosc palca dopiero w tedy podlewam czysta woda do przelania i czekam az wypije roslina wszystko z podstawki , podlewanie czysta woda wypadami w 10litr doniczkach pod 400w co 3 dni ...co do nawozow to na wegu nie zawsze podaje zreszta o czym mowimy jesli roslina stoi 2-3 tygodnie na vegu to po co tam lac nawozy.... co innego veg na 1-2miesiace ...
Podlewam canna organic i robie to od momentu pokazania sie wlosow :) podaje pol zalecanej dawki i leje 1,5l - 2l na 10 litrow doniczke , kolejne podlanie za 3 dni ale TYLKO CZYSTA WODA , potem znowu nawoz , i czysta woda i tak na przemian ,
Wszystkie dawki nawozow jakie dobieram do roslin sa zroznicowane i zalezne od potrzeb rosliny - LISCIE - prawde ci powiedza czy roslina i ile potrzebuje i jak pochlania te nawozy , ale zawsze staram sie zwiekszac dawke nawozu, co jeszcze hmmmm duzo dobrej muzyki hehe i pokazywac trzeba foty na forum TO POMAGA ! hehe
tomato to wyglonada mi na E.SATIVE DP hehe-

POZDRO

Last edited:

dupeczka

Active member
Bfc said:
Z-Z, dobry ten apollo purp pheno, mlode flo a takie kolorki, pieknie. :jump:
Drui apollo, diesel jak i blue moonshine x chem dog tez cudownie. Ladnie rozrosniete i ta piekna zielen, wygladaja jakbys je pryskal czyms na polysk :laughing: Polerujesz liscie ?? :rolleyes: :bashhead:
Ladnie boxik sie wypelnia, czekam na wiecej fotek :lurk:
Pozdro

no nieee... :bashhead:

Po pierwsze to nie jest ,zeden apollo11 purp.pheno tylko- erd.purp.T.xA11
i te kolorki są po mamusi-ten kross ma bardzo mało wspolnego z prawdziwym A11. Legendarny A11 to jest prawie czysta sativa (Genius Clone x C99)
PO drugie ten ,ktory sie rozrasta na boki bardziej-widac jest bardziej sativowy czyli bardziaj Apollowy-bedzie lepszy od tego fioletowego.
Po trzecie -tu juz mi ręce opadly jak ktos pisze ,ze liscie są polerowane....

powodzenia Zielony

Bfc

Member
Dupeczko, raz wiem ze to nie apollo11 purp pheno, chodzilo o purpurowe pheno owej rosliny, nie okreslenie nazwy.
Dwa, nie pisalem ze jest inaczej, dzieki natomiast za informacje.
Trzy, nie wiarygodne, nie widzisz w tym ironii ?
Czy naprawde trzeba pisac prostym jezykiem zeby bylo zrozumiale ? :bashhead:

Pozdro

Last edited:
Status
Not open for further replies.