Záleží co má tvoje matka radši.hoj, co je prosim lepsi podle vas pro matky, hlina bo kokos?
doufám, že to nemyslíš vážně
o substrátu tady nikdo nic nepsal heh. z hlíny se dělají hrnce.
... přátelé mi jistě odpustí tuhle nepodstatnou vsuvku
zdar.
UK cheese je dost sladkejZajima me nejsladsi cukricek co jste meli. Vim ze sweet mendobog byl feer a moscova c99 takova sladkokorenena...mam oko na snowdogovi
Zajima me nejsladsi cukricek co jste meli. Vim ze sweet mendobog byl feer a moscova c99 takova sladkokorenena...mam oko na snowdogovi
Čest práci,
zajímal bych se o to, jestli má někdo se zde přítomných growerů/breederů zkušenosti s feminizací semen za pomoci koloidního stříbra.
Konkrétně mě zajímá nejvhodnější doporučená koncentrace (ppm) a období "dráždění".
Snad nepěstujete všichni z klonů.
Předem děkuji za reakce.
ibis
Kdo pěstuje, skutečně legalizuje.
zdrc tak caseyho nevim nevim..moc neverim tomu,ze ho ra2 jeste stale drzi..kusherellu snad i jo jedina moznost jak se spojit alespon s osobou radvovi nejblizsi je spojit se s kaya manem ten se s radvou vida a snad sem jeste chodi paklize ne tak jedina moznost je spojit se ra2 na FB kde je aktivni a ja jsem s nim v kontaktu pouze takhle..napisu mu ted na FB pripadne mi napis pm a ja dohodnu abyste se sprateliliZdravím
Chci se zeptat, je nějaká možnost dostat se tady v CCC komunitě ke genetice jako je Casey Jones Peri cut, Kusherella, atd..????
Popřípadě nasměrovat kde se zeptat, klidně pm..
Díky
Good Luck
El
zdrc tak caseyho nevim nevim..moc neverim tomu,ze ho ra2 jeste stale drzi..kusherellu snad i jo jedina moznost jak se spojit alespon s osobou radvovi nejblizsi je spojit se s kaya manem ten se s radvou vida a snad sem jeste chodi paklize ne tak jedina moznost je spojit se ra2 na FB kde je aktivni a ja jsem s nim v kontaktu pouze takhle..napisu mu ted na FB pripadne mi napis pm a ja dohodnu abyste se spratelili
Ted jsem mu napsal na FB uvidim jestli odpovi rovnou jsem i dotazal jestli stale drzi caseyho a kusherellu a poslal jsem mu i odkaz na Tvuj dotaz..takze snad se ozve
EDIT-takze Ra2 uz nema ani caseyho jonese a ani kusherellu psal ze se popta jeste nejakych znamych a da vedet nicmene moc sanci tomu nedava..Jestli chces poslu pm link na jeho profil na FB jestli teda pouzivas
ahoj, pred rokem jsem si koupil meric spotreby do zasuvky..ukazuje napr. volty, ampery, kwh, a taky waty..
chtel bych se zeptat jestli je mozny aby vybojka 250W mela prikon 590W!!!!!!
je to sice starsi typ ale aby to zralo tolik se mi nezda..kdyz zapnu vetrak RK125 ma uvedenych 60W a bere 78W ale tech 590W me zarazilo..bud uz je po nem nebo nevim..mate stim nekdo nejaky zkusenosti?
dik moc za odpoved, ahoj
ahoj, pred rokem jsem si koupil meric spotreby do zasuvky..ukazuje napr. volty, ampery, kwh, a taky waty..
chtel bych se zeptat jestli je mozny aby vybojka 250W mela prikon 590W!!!!!!
je to sice starsi typ ale aby to zralo tolik se mi nezda..kdyz zapnu vetrak RK125 ma uvedenych 60W a bere 78W ale tech 590W me zarazilo..bud uz je po nem nebo nevim..mate stim nekdo nejaky zkusenosti?
dik moc za odpoved, ahoj