What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Zeptejte se na cokoliv, - konopné i nekonopné otázky

fusherrr

Member
Vyřeším to tak že koupím novej předřadník.. zkoušel jsem jestli je třeba vadnej, a na ostatních spotřebičích doma to +- ukazuje co tam má být takže měřákem to není..

Mám ho ted nachvilku do matkárny bo mi v těch vedrech 400W nejde uchladit..
nechtěl se mi kupovat novej 250W ale určitě se to vyplatí víc jak tady tohle ....

a zdá se mi že trochu bzučí takže je asi death..

každopádně dík

Jajda z okjesu

Well-known member
Veteran
LBK
picture.php

picture.php

8-9 týdnu květu-chut hlinito hašišová- relativně výnosná odrůda. A zbytek už musíš sám:tiphat:

D

Dogon

LBK dva fenotypy oba ovocný jeden do mami anaberry lesní plody no ten druhej byl mix anaberry a kusherella ta táhla víc na C99 stranu oba 9 týdnu standartně silný z veselím efektem u berry fena.

sensi23

Active member
Veteran
lady berry kush-ta true blueberry pouzita v crossu je z nasi spanelske selekce..ta byla skrizena s anestezii(aghan/skunkXherijuana) z toho crossu vyselektovana samice a nasledne skrizena se samcem kusherelly (SFV OG kush/C99)
Vse selektoval a krizil radvancan (FMS)
takze cely rodokmen je takovyto TrueBlueberry(dj short)/Anesthesia XKusherella (SFV OG/C99)
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

IBISLAV

Member
Záhada ???

Záhada ???

Uploadoval jsem fotky a v galerii se objevila mezi tema mejma dnesnima fotkama uplne cizi fotka.
Jak se tohle muze stat?

nechapu a cumim jak tele na nove vrata

S

SPG.

LBK dva fenotypy oba ovocný jeden do mami anaberry lesní plody no ten druhej byl mix anaberry a kusherella ta táhla víc na C99 stranu oba 9 týdnu standartně silný z veselím efektem u berry fena.

HI m8 (dogon) hope you are well and the ladies r cool :D

Darius5

Member
lady berry kush-ta true blueberry pouzita v crossu je z nasi spanelske selekce..ta byla skrizena s anestezii(aghan/skunkXherijuana) z toho crossu vyselektovana samice a nasledne skrizena se samcem kusherelly (SFV OG kush/C99)
Vse selektoval a krizil radvancan (FMS)
takze cely rodokmen je takovyto TrueBlueberry(dj short)/Anesthesia XKusherella (SFV OG/C99)

Právě že jsem projel skoro všechy vlákna od Radvancana a zaujaly mě LBK, Kusherella a anaberry, ale seeds jsem našel v šopech jen LBK z těch zmíněných. Radva už sem asik nechodí že? Právě bych prubnul více chuťovek podle všeho
biggrin.gif
Každopádně díky za vyčerpávající odpověď rodokmenu.

tenhle vzorek byl velice impozantní
smile.gif
kouř!

Ou vypadá to na pěkný beton, ty borůvky cítím i přes monitor
biggrin.gif

Odjel jsem pár kol Blueberry takže jsi vůni dovedu živě představit.

IBISLAV

Member
Uploadoval jsem fotky a v galerii se objevila mezi tema mejma dnesnima fotkama uplne cizi fotka.
Jak se tohle muze stat?

nechapu a cumim jak tele na nove vrata

ledaze by tam meli naky tridici a rozpoznavaci software pac kvetinac se
hodne podoba tomu mymu.
Stejne si to nedokatu vysvetlit...
...a kdovi pod jakym dohledem tady vubec jsme

fusherrr

Member
Sry za kvalitu lampa nema rada mobily, ale co je to ?

Dvakrat sem striknul proti svilucham, nemuzu je najit ani na listech.. po obou postrikach sem tam nenasel zadny a ted se udelalo toto na listech..

nevíte někdo prosím ?

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Darius5

Member
Ještě by to mohly být třásněnky, ale ty jdou taky vidět hodně z blízka, podívej se pořádně jestli nekde nenajdeš hnědé tečky neboli jejich hovna. Hodně rychle se ty svině množí, jednou jsem je měl, musel jsem vše vyndat vystříkat stan a pak každou kytku zvlášť. Je to ale jen muj typ, opravdu by to chtělo lepší fotos i když zmáčknu ctrl a přiblížím si kolečkem miši fotku co nejblíž tak je nevidim.

Ka-rel

Member
Sry za kvalitu lampa nema rada mobily, ale co je to ?

Dvakrat sem striknul proti svilucham, nemuzu je najit ani na listech.. po obou postrikach sem tam nenasel zadny a ted se udelalo toto na listech..

nevíte někdo prosím ?

Zdar
Podle fotky si nejsu jistej pripominá mně to poškozeni od vrtalky pravdepodobne rajcatove.... Pokud by to byli vrtalky tak kromě jejich zabiti aplikuj něco proti plisni a padli zvlaste těchto dnech. (podle fotky to vypada žes je pobil jinak by si larvy vykousavali cesticku (uvnitr listu ne durch)

Vyvoj vrtalky 15 C- 40 dnu
30 C- 14 dni

Jinak doporucuju Obrazovy atlas chorob a skudcu zeleniny stredni evropy vydali to děcka z biocontu

fusherrr

Member
Jeste me napadlo jestli to nemuze byt srazena voda ze zvlhcovacky..?!

mam tam lepovy desky ale nic na nich neni..nejaka mucha jo ale nic co by pripominalo nejakeho skudce...

Latest posts

Latest posts