Nenasel jsem vlakno venovane trainingu, nebylo by vhodne nejake zalozit? :]
Zeptam se zatim tady, jaky doporucujete pro mensi indoor box? Puvodne jsem venku provadel neco jako supercropping, chtel jsem to pouzit i pro indoor, ale asi je to vazne trochu drasticka metoda ..
Zatim se mi zalibila kombinace FIM v kombinaci s LST (dratky nebo lepeni), jake s tim mate zkusenosti? Sice lehce predbiham, ale dnes snad krome vetracku je uz vse doma, zitra prijdou seminka a prestal jsem pocitat investice, protoze jsem uz na cene cca peti Sativexu ;] a to jsem jeste ani nezasadil ..
chcel by sem sa opytat,jak by sem sa mohel nakontaktovat na zdejsiho clena,ked nema este 50postu,tak mu nemozem poslat pm,ale s tym borcem sa pozname,a potrebujem s nim prejednat urcitu vec ohladne pestovania...
mohel nakontaktovat...
nemohel
pokračuj do 50 příspěvků, poté mohel
nechcem zakladat nove tema,potreboval bych poradit ohladne ventilacie v sklepe,idem tam odizolovat miestnost 2m sirka x 2,5m dlzka x 2m vyska a do nej by sem chcel postavit dva boxe(matkaren+kloncaren a kvetovy room),privod aj odvod moze byt cez strop do stodole,ale tady sa naskyta otazka,je zima a moze to mat zdrcujuci dopad na jak energiu(vykurovanie) alebo chlad v boxoch,tak nevim ci do velkeho priestoru vhanat aj odvadzat vzduch na casovacky,ten samozrejme ohrievat(tepelny fukar),a ohriaty ho s odtahom natahovat do boxov,odtah z boxov by to s ekonomickeho hladiska mohlo ist do hlavnej miestnosti,kde by sa ohriaty vzduch mohol zmiesat s privodom a zase ho nasat do boxov,len neviem,ked by som v hlavnej miestnosti zapol odtah,aby mi nevysal veskere teplo,este mozno ked budu mat kiticky den,tak by to s tou teplotou nemusela byt taka tragedia,ale v noci by to mohlo byt zle... tak vas poprosim o nejake postrehy jak by to mohlo byt poriesene,ventilatorov mam dost,a ked nebude tak zozeniem...
U need this...
Rekuperace tepla