Zdravim
Chcem sa opytat kolko sadenic (cca) utiahne tato ziarivka?
http://www.akvariumonline.sk/exo-terra-terarium/7909-jbl-reptil-desert-daylight.html
Ide mi o predpest tak do 20-30 cm aby to islo uz v maji takto odrastene do zeme.
Budem rad za kazdu radu. Dik
a rovnou se připojím ještě s otázečkou...
když tu platí ten zákaz šíření seedbank co nejsou v tom vendor foru tak nevadí když si tu odprezentuju jejich modely ne? když se nebudu zmiňovat od koho to je
vypozoroval jsem tu totiž, že zrovna tyhle seedbanky jsou tu asi docela v hejtu
a rovnou se připojím ještě s otázečkou...
když tu platí ten zákaz šíření seedbank co nejsou v tom vendor foru tak nevadí když si tu odprezentuju jejich modely ne? když se nebudu zmiňovat od koho to je
vypozoroval jsem tu totiž, že zrovna tyhle seedbanky jsou tu asi docela v hejtu
Zdravim
Chcem sa opytat kolko sadenic (cca) utiahne tato ziarivka?
http://www.akvariumonline.sk/exo-terra-terarium/7909-jbl-reptil-desert-daylight.html
Ide mi o predpest tak do 20-30 cm aby to islo uz v maji takto odrastene do zeme.
Budem rad za kazdu radu. Dik
o tom ze topi vice nevim, s teplotou mam problem ale opacny nez vetsinaT-neony mám doma,dá se říct že fakt dost topí...když bys vzal klasiku 125W CFL asi uděláš lépe,spotřeba by měla být stejná a prostor +- taky adekvátní,navíc není třeba nijak extra chladit
Zdravim
Ziarivku co som poslal mozem mat od kamosa zadarmo. Mne ide iba o zdravy predpest 6-7 rastlin v priestore 40x40x60. Cim kompaktnejsie by to rastlo tym lepsie pripadne nejaky trening ak by priestor dovolil Preto by som rad nejaku ziarivku alebo kombinaciu ziariviek.
Dik
Zdar, dotaz ohledne maximalizace CBD po sklizni, jak na to? Ucel bude vyroba slz (rozdrceni, lek. benzin, odpar a zahusteni), THC nezajimave. Pomale suseni, rychle suseni, teplo nebo chlad, delka suseni?
Dik za info! :]
na FIM bych se vykašlal to je můj názor venku máš dost času a můžeš riskovat i to, že se ti FIM nepovede-což vevnitř nemusí být pravdaNenasel jsem vlakno venovane trainingu, nebylo by vhodne nejake zalozit? :]
Zeptam se zatim tady, jaky doporucujete pro mensi indoor box? Puvodne jsem venku provadel neco jako supercropping, chtel jsem to pouzit i pro indoor, ale asi je to vazne trochu drasticka metoda ..
Zatim se mi zalibila kombinace FIM v kombinaci s LST (dratky nebo lepeni), jake s tim mate zkusenosti? Sice lehce predbiham, ale dnes snad krome vetracku je uz vse doma, zitra prijdou seminka a prestal jsem pocitat investice, protoze jsem uz na cene cca peti Sativexu ;] a to jsem jeste ani nezasadil ..
na FIM bych se vykašlal to je můj názor venku máš dost času a můžeš riskovat i to, že se ti FIM nepovede-což vevnitř nemusí být pravda
nikdo učený z nebe nespadl teorie je hezká, ale praxe tedy květinky ti řeknou víc o sobě než my všichni dohromady.