pán se má rád, a chce si dopřát v životě to nejlepší, vzít si to jako velký pán
...ááá, pán je gurmán
...ááá, pán je gurmán
mátě někdo ještě amnesii core cut? nebo víte o někom? našel jsem to někde ve vídni, ale tam se mi zatim nechce
moje zmutovala a vzala sebou i kus matkárny před rokem, možná virus
mam akorát hodně semen core x agent orange, lezou z toho pěkný fena kdyby někdo chtěl zkusit
A odkud jinud? Věci z mojí domácí matkárničky vypadaj asi 100x líp než třeba z Clonelabu, kterej je ultrahypersuper profi.to je právě problém tady těch domácích matkárniček. viry a nemoci. a ty zase chceš řezan z nějaké takové matkárničky?
to je právě problém tady těch domácích matkárniček. viry a nemoci. a ty zase chceš řezan z nějaké takové matkárničky?
on třeba flowery field se pyšní in vitro kulturama a ozdravováním, ale jinde to vůbec neni samozřejmost, a FF má stejně jen hypro amnesii
ono zvládnout in vitro kulturu je jedna věc, ale zvládnout jí tak precizně, že udržíš meristémovou kulturu s termoterapií případně chemoterapií (nejlíp obojím), získáš z toho životaschopný kytky a ty pak otestuješ elisou nebo ještě líp geneticky (rostlinný viry jsou většinou rna, takže dost komplikovaný a doma nereálný) je už hodně vysoká liga
proto bych momentálně i super svatej grál kush s virama vyhodil dělat to na plnej úvazek a nemuset se srát s jinou prací tak už stavim laborku
A odkud jinud? Věci z mojí domácí matkárničky vypadaj asi 100x líp než třeba z Clonelabu, kterej je ultrahypersuper profi.
Rákos já to od tebe budu tlouct furt, je čas zkusit tissue culture a násladně zbavování se virů!
Nejen elanius, vše co přišlo z clonelabu je v něčem divný. Po rozhovoru s Rákosem o virech začínám mít strach to mít mezi svejma matkama...O tom, jak koreni snicle z Clonelabu, by mohl treba elanius vypravet, ze ..
rozepíšetese někdo víc o Clonelabu? a jejích " elite klonech" ?
hele když si hlídáš co si bereš domu tak je to v pohodě, poučenej už jsem
takže jo kdyby měl někdo ve svojí malý matkárničce core cut tak ho rád vezmu, stříknu, chvíli nechám na pozorování a pohoda
on třeba flowery field se pyšní in vitro kulturama a ozdravováním, ale jinde to vůbec neni samozřejmost, a FF má stejně jen hypro amnesii
ono zvládnout in vitro kulturu je jedna věc, ale zvládnout jí tak precizně, že udržíš meristémovou kulturu s termoterapií případně chemoterapií (nejlíp obojím), získáš z toho životaschopný kytky a ty pak otestuješ elisou nebo ještě líp geneticky (rostlinný viry jsou většinou rna, takže dost komplikovaný a doma nereálný) je už hodně vysoká liga
proto bych momentálně i super svatej grál kush s virama vyhodil dělat to na plnej úvazek a nemuset se srát s jinou prací tak už stavim laborku
ten diesel teď hlídám v koutě boxu v karanténě postříkanej vertimecem proti havěti a čekám na vyjádření elaniuse jak to roste jemu a jsem připravenej to kdyžtak vyhodit
nevím jestli to není jen špatně napsáno, ale pokud to, že sem měl puklice používáš jako argument, nepřijde mi to dost dospělé.. nikdy sem se totiž nepasoval do role profi matkaře jako ty a tvůj kuš bratr a netajil sem ti, že mám matky venku.. já zkušenosti s clone shopama nemám a nikdy sem o nich nemluvil/neporovnával.. pokud někdo tvrdí, že nějaký pure kush je pořád stejný už dvacet let.. a nekouřil ho třeba v roce 2003, tak nemá srovnání a nemůže to tvrdit, nebo ne? já mám klony z roku 1986, ale nedovolil bych si nikdy tvrdit, že květy co to dává sou pořád stejné, nebyl sem tam. a pochybuju o tom, protože identita v čase je abstrakní a antropomorfní představa, mající s rovinou virů a pathogenů pramálo společného. a daleko víc než mluvit o identitě či konstantě(klon je stejný) nebo progresu(že se ten klon časem zlepšil), je podle mne reálné mluvit o regresu.. a to čistě proto, že cannabis je jednoroční rostlina.. a obecně držet klon je tak problematické.hele třeba sesniho ssh už taky zažila dost let a mam jí doma v super formě, jedna z nejvitálnějších matek a když jsem včera viděl u kámoše jaký šílený pálky na tom má tak jsem jen zíral
a nějaký klony od mightyky co sem letěly přes půl světa jsou taky top, přišla i nějaká sračka odčas, ale když to máš chvíli na pozorování tak to poznáš... od tebe jsem zas měl puklice, to si nevybereš
There is a crew that has been sorting TPK crosses since about 2014 - know why you haven't heard anything about them???
Because NO ONE has found a legitimate keeper yet that is better than the clone parents used in the cross. Some 12 different parents used. Hundreds of plants sorted by a dozen different people and NOTHING of true merit has surfaced, yet...