What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Zeptejte se na cokoliv, - konopné i nekonopné otázky

sensi23

Active member
Veteran
Zbavuju se home boxu ambient a dark roomu 60 twin.. vše nepoškozené v 100% stavu..v ambientu odjety 3 kola a twin sloužil půl roku jako matkárna... K tomu twinu mám ještě cfl úsporku 85 W růstovou ideální na spodní klonovou sekci Nechám to všechno za hubičku (možná i nějaká směna za něco co se hodí zase mě)..tak kdybyste měl někdo zájem pm
Edit a ještě mám kompletní gardena zalévání na dovolené drip systém

Ono

Member
Kolegovia, mňa by zaujímal váš názor, či je vhodnejší pri použití hnojív Canna Coco pre finálny flushing Canna Flush alebo Flora Kleen? A pre výslednú chuť je dobré ešte istý čas flushovať čistou vodou, alebo v kokose sa o to dostatočne postarajú flushovacie roztoky? Vďaka.

sensi23

Active member
Veteran
mala nezavisla rada vsem co zvazuji pro letosni sezonu nakup fast seeds..ja to momentalne selektuju klukum na out a musim rict ze uz jsme odzkouseli vse z katalogu od sweet seeds...vsechno to dojede na vysocine nicmene vsechno je to vicemene seno...trosicku lepsi nez ostatni jsou sweet skunk fast a pri trose stesti se da chytit hulitelne (ale zadna slava) feno cream mandarine fast...nicmene dinafem vydal quick critical a ten uz teda alespon po terpenickem profilu jde minimalne o 2 tridy vejs..nadherne vitalni kytky s dobrym vynosem a super to voni...takze doporucuju spis nez fasty od sweet seeds koupit quick kush nebvo quick critical od dinafem..asi to nebude zadnej super silak ale na venek na prostydle vysocine idealni..

Vysocinagrower

Well-known member
Veteran
mala nezavisla rada vsem co zvazuji pro letosni sezonu nakup fast seeds..ja to momentalne selektuju klukum na out a musim rict ze uz jsme odzkouseli vse z katalogu od sweet seeds...vsechno to dojede na vysocine nicmene vsechno je to vicemene seno...trosicku lepsi nez ostatni jsou sweet skunk fast a pri trose stesti se da chytit hulitelne (ale zadna slava) feno cream mandarine fast...nicmene dinafem vydal quick critical a ten uz teda alespon po terpenickem profilu jde minimalne o 2 tridy vejs..nadherne vitalni kytky s dobrym vynosem a super to voni...takze doporucuju spis nez fasty od sweet seeds koupit quick kush nebvo quick critical od dinafem..asi to nebude zadnej super silak ale na venek na prostydle vysocine idealni..

To nerad slyším :biggrin:

Já od nich vyhrál crystal candy FV a Jack 47 FV. Mám to taky většinou pro kámoše co chtějí mít jistotu, že jim to dojede ale zkusím 1-2 sám abych mohl porovnat...Zkoušel jsi crystal candy nebo Jack 47?

Za mě po loňské zkušenosti fast strain na vysočinu od female seed Critical Sour.Dozrál na konci září a silou i terpenicky mě oslovil,takže si ho dám ven i letos jako jistotu.

Last edited:

psalm69

Active member
Vysocinagrower

Vysocinagrower

Já od nich vyhrál crystal candy FV a Jack 47 FV. Mám to taky většinou pro kámoše co chtějí mít jistotu, že jim to dojede ale zkusím 1-2 sám abych mohl porovnat...Zkoušel jsi crystal candy nebo Jack 47?

Za mě po loňské zkušenosti fast strain na vysočinu od female seed Critical Sour.Dozrál na konci září a silou i tepenicky mě oslovil,takže si ho dám ven i letos jako jistotu.
Halo neboj mam pro tebe nachystany ten white garlic ten ti tam dojede 100% pristi tyden posilam

K

Krutibrko

Hmm...zajimavy, i killer kush je seno? G je plne lidi co kk chvalej ,jsem ho chtel zkusit...

sensi23

Active member
Veteran
Hmm...zajimavy, i killer kush je seno? G je plne lidi co kk chvalej ,jsem ho chtel zkusit...
u me KK nejvetsi zklamani z katalogu...ted ji jedu a smrdi to jak bolave nohy :biggrin: pripomina to staryho rusaka z vidne..me proste tenhle typ terpenu vylozene smrdi a nechutna :D
ono to vsechno od nich pekne sype vitalni kytky ale me proste jejich modely nevonej a nechutnej..oni maj radi takove bizarni ovocne vune a to ja teda vubec nemusim

Za mě po loňské zkušenosti fast strain na vysočinu od female seed Critical Sour.Dozrál na konci září a silou i terpenicky mě oslovil,takže si ho dám ven i letos jako jistotu.
tak sorry crystal candy a jacka 47 jsem od nich vlastne nejel..jacka 47 jsem pestil pred lety v zacatcich femku normalniho a ten mi teda smrdel taky :D
a crystal candy jsem nezkousel ta me neoslovila uz v katalogu a pak jsem na ni zapomnel treba ona bude jejich fast seeds gral :Ddej pak report jaka bude..u me jedine jakz takz zatim voni sweet skunk ale jeste jsem ho nekouril

sensi23

Active member
Veteran
Halo neboj mam pro tebe nachystany ten white garlic ten ti tam dojede 100% pristi tyden posilam

ted dopecu ty fasty at maj kluci venku co pestit a konecne po roce zacinam se semeny od tebe plus neco od mahy a dalsich clenu odsud v novem roomu od 0 ..Uz se tesim na original diesel haze a mahovu tom hill haze x trainwreck :D :woohoo:

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
!!!! taky se těším na ty tvoje nový hejzy :D jel sem ted 4 phenotypy twthh 400whps ve stanu a měl jsem je jen v 5litrových kvetináčích a zdá se, že jedna, ta nejvíc thai, to neměla vůbec ráda.. a vyhodila banány asi kolem 70. dnu květu.. žádné semena. ale ja sem taky prd indoor grower a rozhodně to u mě nevypadalo jako u mástra metráčka :D hehe. tahle neměla banány a potence je ultimate..
picture.php

sensi23

Active member
Veteran
!!!! taky se těším na ty tvoje nový hejzy :D jel sem ted 4 phenotypy twthh 400whps ve stanu a měl jsem je jen v 5litrových kvetináčích a zdá se, že jedna, ta nejvíc thai, to neměla vůbec ráda.. a vyhodila banány asi kolem 70. dnu květu.. žádné semena. ale ja sem taky prd indoor grower a rozhodně to u mě nevypadalo jako u mástra metráčka :D hehe. tahle neměla banány a potence je ultimate.. View Image
Vsak uz se taky tesim na normalni zeli 😀😀 kvuli stehovani temer rok off..a pomalu uz se to blizi
Thh vypada luxusne..jsem zvedavej jak to voni

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
tak dyž budeš poblíž na návštěvě u kamaráda, můžeš se stavit a není problém odpálit pár špeků--

elanius

Well-known member
Veteran
chlapi, konecne zakorenil a vesele roste Face Off OG...je ten klon legit? Rad bych zistil nejake info, jak sa taha, co dym atd. Zaroven bych sa rad odvdecil za poskytnuty klon, takze kdokolvek z party ktora ho sem dostala nech sa ozve pokud ma zajem o nejake semena, pripadne modru genetiku

Mightyka

Well-known member
Veteran
chlapi, konecne zakorenil a vesele roste Face Off OG...je ten klon legit? Rad bych zistil nejake info, jak sa taha, co dym atd. Zaroven bych sa rad odvdecil za poskytnuty klon, takze kdokolvek z party ktora ho sem dostala nech sa ozve pokud ma zajem o nejake semena, pripadne modru genetiku

Jj je 100% legit. Je od stejnýho člověka jako Pure Kush. Tenhle klon poslal ven někdo kdo si řikal cdub, takže Face-Off OG (cdub). Nikdo neví zda je to ten samej co používá Docta. Co jsem pátral (i z vlastního pozorování) to nejspíš bude OG dominantní kříženec. Dost se větví, mín se táhne a i struktura květu je maličko odlišná od OG. Nicméně vůně a chuť 100% OG Kush. Výnos větší než většina OG.
Možná bych něco modrýho zkusil :D

nikolajmorozov

Active member
zdravim.. prosimvas, vadilo by nebo delalo by casem nejakej problem kdybych mel furt nastaveno 250 nebo 400w jak rust i kvet na kompletu LUMii Black 600w kde si na predradniku muzu nastavit 250,400,600 a 660w?? mam omezenej prostor na max 80x80, tak bych to naplno nepoustel a po tom co sem se dozvedel ze magnetickej se rozpali tak, ze dokaze roztavit kabel co je na nem polozenej, nechci riskovat.. kor kdyz bych to mel v pokoji kde spim. diky za odpoved, preju peknej zacatek vikendu! :))