What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Zeptejte se na cokoliv, - konopné i nekonopné otázky

K

Krutibrko

Zdravicko vespolek:)

Chodite taky nekdo na jidasova ouska? Jsou chutne ,zdrave a proc si nezahoubarit i pres zimu...
picture.php

picture.php

picture.php

K

Krutibrko

tak to je parada, skusime pohladat - dik za inspiraciu. Jak ich pripravujes ?

Nejradeji mam z toho cinu a ryzoto,ted budu zkouset bramboracku a ouska na paprice se smetanou.

Je to peklo toho najit dost,ale daji se vychytat mista,stare mrtve bezy tesne nad zemi at jsou vlhke,ty jsou top :)

Rakosnicek

Member
Veteran
přesně, konzistence toho ucha ho přímo předurčuje pro použití v asijský kuchyni, ostatně oni taky přišli s metodikou pěstování

já ho snad nikdy ani jinde než na starym bezu neviděl, ale vždycky maximálně tak hrst :D ty penízovky krásně oranžově svítěj a to se to pak v zimním lesa hledá hezky :D

A. Jones

Active member
Trasnenky. Pouzivam spinosad a vzdy pomoze,ale tym ze su aj v kokose tak aj tak vzdy pridu naspat. Nejake overene tipy ako ich dostat z kokosu?

Rakosnicek

Member
Veteran
Trasnenky. Pouzivam spinosad a vzdy pomoze,ale tym ze su aj v kokose tak aj tak vzdy pridu naspat. Nejake overene tipy ako ich dostat z kokosu?

já konečně přešel na bio ochranu a řekl bych že střídání neemazalu a rock effectu je to co hledáš,

teda pokud jich nemáš uplně milion :D účinkuje to docela preventivně, takže když budeš stříkat pravidelně tak se jich snad zbavíš, odpuzuje je to takže by se neměly vracet... ale ten rock effect nechává hnusný fleky na listech, neemazal ne

a jsi si jistej, že lezou pořád z toho kokosu? jestli spíš nějaký nepřežívaj někde schovaný na tý nadzemní části... já je totiž vždycky zničil jednim až dvouma postřikama a už se nevrátily pokud jsem si je tam znova nezanesl

Dslzf

Active member
nevim jak v kokosu ale v hline ty oaraziticke hlistice v kombinaci s lepovymi deskami. maji radi vlhko na povrchu substratu tak jde i dat vetrak aby ofukoval nad vrsky kvetinacu

A. Jones

Active member
Dakujem za rady. Nieje ich vela,tu a tam lieta par musiek. Vacsie rastliny som vyhodil a vsetky male som komplet namacal v spinosade.
Po par dnoch ale zacali lietat znovu.
Rovnaky problem som mal doma s izbovymi rastlinami,tam som ale nalial do substratu Dursban. Ten pomohol dost a vyliezli desiatky lariev. Akurat ten dursban zapacha ako najvacsia chemikalia na svete a necitim sa najlepsie to liat aj do kokosu dolezitym kytkam.
Nimbovemu oleju som sa snazil vyhybat lebo som cital onom ze niekomu to zalepilo listy a umreli mu rastliny,a hlavne ze pri fajceni to moze sposobovat nejake problemy.
Dam ale na tvoje odporucanie a vyskusam to,beztak na raste by to nemalo vadit nicomu. Davkovanie davas ako aj na rajciny,podla tej tabulky?

A. Jones

Active member
Planujem v blizkej dobe vylet do viedne,poslali mi zoznam stym ze minimalny pocet na 1 genetiku je 5 kusov tj 50euro. Moj budget je bohuzial obmedzeny na 2 max 3 druhy,takze ak ma niekto odporucania,postrehy,skusenosti,pripadne tam vidi nieco co vycnieva viac ako ostatne tak nech prosim napise. Budem rad za vsetky informacie.
Here a overview of the plants we are currently offering:

Platinum OG
Dozizoz
Sour Diesel
Cherry Pie Kush
Blue Dream
Gorilla Glue #4
Super Orange Glue
Mimosa
Gelato #33 S1
Sour Power
Sour Amnesia
Platinum GSC
Forum GSC
Lemon OG
Hells OG
Rainbow Flame
Wedding Cake X Gelato
Dosidos

We also offer our "classic" selection:

Amnesia Core Cut
AK 47
Big Bud
Blue Dream
Bushmans
Herijuana
Hashplant
Jack Herer
Kosher Kush
New York City Diesel
Orange Bud
OG Kush
Super Skunk
Trainwreck
Wappa
White Widow
X18

psalm69

Active member
A.jones

A.jones

Planujem v blizkej dobe vylet do viedne,poslali mi zoznam stym ze minimalny pocet na 1 genetiku je 5 kusov tj 50euro. Moj budget je bohuzial obmedzeny na 2 max 3 druhy,takze ak ma niekto odporucania,postrehy,skusenosti,pripadne tam vidi nieco co vycnieva viac ako ostatne tak nech prosim napise. Budem rad za vsetky informacie.
Here a overview of the plants we are currently offering:

Platinum OG
Dozizoz
Sour Diesel
Cherry Pie Kush
Blue Dream
Original Glue #4
Super Orange Glue
Mimosa
Gelato #33 S1
Sour Power
Sour Amnesia
Platinum GSC
Forum GSC
Lemon OG
Hells OG
Rainbow Flame
Wedding Cake X Gelato
Dosidos

We also offer our "classic" selection:

Amnesia Core Cut
AK 47
Big Bud
Blue Dream
Bushmans
Herijuana
Hashplant
Jack Herer
Kosher Kush
New York City Diesel
Orange Bud
OG Kush
Super Skunk
Trainwreck
Wappa
White Widow
X18

Zdravim mne se s tama navic zamlouvaji mimosa. Platinium GSC a wedding cake x gelato

K

Krutibrko

Zdravim komunitu
Mam na vyber semena na selekci budto bigbud od sensi seeds nebo c.mass od mr nice ,jelikoz se nepohybuju moc na holandske scene,tak prosim o radu ktera z tech bank je momentalne lepsi,dikec

Latest posts

Latest posts